aslanpat...1 mi 2 mi. he
Printable View
aslanpat...1 mi 2 mi. he
1, hanımların fikri kolay değişmiyor.
Samsung i9100 Galaxy SII diyorum :)
Sony Z ufak çapta hayal kırıklığı olacak gibi, emektar Htc'nin yerini gene bir Htc dolduracak bu gidişle.
[quote=aslan;434040]Sony Z ufak çapta hayal kırıklığı olacak gibi, emektar Htc'nin yerini gene bir Htc dolduracak bu gidişle.[/quote]
nooldu aslanpat, kim kulağına su kaçırdı...:o
İncelemelere baktım genel olarak iyi ama bugün tanıtılan Htc one 1-2 gömlek üstün görünüyor.
[quote=aslan;389304]almadın mı hala, [B]bu işin sonu yok bilesin[/B] :..:[/quote]
[quote=aslan;434274]İncelemelere baktım genel olarak iyi ama bugün tanıtılan Htc one 1-2 gömlek üstün görünüyor.[/quote]
.dng.dng.dng
Nereden aklına geldi. :..:
aslanpat,
teknik meknik değerler arasındaki minor farklar çok da önemli değil..sonuçta temas edilecek cihaza, kurcalanacak, güzel mi deil mi, kullanıcı arayüzü felan karar verilip alınacak.. HTC telefonlara gelince, teknik başarı ok hatta tasarımları bence samsung dan daha güzel (örneğin One S bence çook başarılı bir ürün)...Amma plastik beaa tüm cihazların dışı...
Dragon trail glass iyidir haci..:) Xperia Z...güzel, ince, zarif.... Yani ne bileyim Xperia Z: Mişel Fayfır, HTC One: Eva Angelina gibi geliyor bana :) Ne aradığına bağlı olay
Her ikiside Mart ayında geliyor, bakarız beğendiğimizi alırız. :p
Bu arada endeks sanki omuz için buralarda tırmalıyor, hareket yakın gibi. ;)
Sitede tek mesaj
Atmayacaksin
Gorunmueceksin
Görünürsen
..................
Hadi görün
Lan
Jel.
[B][FONT=Calibri]Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]İster sevin ister sevmeyin ama tam da böyle biridir[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[COLOR=White](neden bu topiğin en fazla TEŞEKKÜRÜnü almış)[/COLOR]
[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Yıllarca bu topiğe emek vermiş [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Tam da hemen hemen herkes short naraları atarken(ben de dahil) [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Buraya dönüp ALAYINA KARŞI, BORU MU… sloganlarıyla long demiş bir adamdır.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[/FONT][/B][B][COLOR=White][FONT=Calibri](neden bu topiğin en fazla SAYFASINI yazmış)[/FONT][/COLOR][/B]
[B][FONT=Calibri]Aynı zamanda çift başlılık olmasın diye blog kapatmış biridir[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[COLOR=White](ortada bir yalan varsa o da biziz)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Kendisine bugüne kadar çok kişi çamur atmış ama kendinden ama takipçilerinden [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Destek görerek bertaraf etmiştir, tüm art niyetli kişileri...[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Şimdi ne oldu da tüm olup bitenlerden gördüğüm kadarıyla sadece ve sadece iki takipci destek olmuştur.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bu mudur reva?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bırakıyorsa topiği, asıl bundan bırakmalıdır.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ... [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bu ülkede[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]varı yok edenler mi?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]yoku var edenler mi?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Adam yerine konuluyor...[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]YAZIK ki ne YAZIK.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]BENİM İÇİN BÜYÜK ADAMSIN VE BURAYI TAKİP ETMEMİM EN ÖNEMLİ NEDENLERİNDEN BİRİSİNİN YOKLUĞU BENİM İÇİNDE BURANIN YOKLUĞUDUR[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]İYİ Kİ SİZİ TANIDIM BÜYÜK İNSAN[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]ADAM GİBİ ADAM [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[/FONT][COLOR=White][FONT=Calibri](YALAKLIK İÇİN DEĞİL ADAM OLANA DEĞER VERDİĞİM İÇİN SEVDİM SİZİ)[/FONT][/COLOR][/B]
Telefonu alanlar iki yorum yapsın. :D
[quote=aslan;441808]Telefonu alanlar iki yorum yapsın. :D[/quote]
almadım:D ama yarım saat oyalandım Teknosa da..Şık cihaz..Çok şık..Çok zarif...Özellikleri filan saydıydım dah aönce... [URL="http://www.gsmarena.com"]www.gsmarena.com[/URL] da Xperia Z, HTC One ın uzzzuunn karşılaştırması var...Her ikisinin de üstün olduğu noktalar var..dediğim gibi keyfe kalmış
xperia z :) aslanpat
nasıl patron :D
[quote=aslan;443279]nasıl patron :D[/quote]
abi çok uzatmadan, atalarımızın bu tip durumlar için söylediği özlü iki kelime ile ifade edeyim... "Kız gibi":..:... Ha benim Sony fanlığımdan dolayı mı öyle diyorum? Sanmam... Pek çok ülkeye Nisan 'ın ilk haftası girmiş olmasına rağmen analistler, ilk piyasaya çıkışındna bu yana geçen 40 günlük sürede 4,6 milyon adet sattığını söylüyor...Yani alem de "kız gibi" bulmuş:D telefonu
[URL]http://www.gsmarena.com/analysts_estimate_sony_sold_46_million_xperia_z_phones_in_40_days-news-5863.php[/URL]
Bir ara ben de inceleyeyim, belki htc yerine bunu alırım.
[quote=aslan;443405]Bir ara ben de inceleyeyim, belki htc yerine bunu alırım.[/quote]
dokanmak şart...:D
Htc one almaya karar verdim, en iyisi o görünüyor. :..:
patronlar galaxy note 2 aldım harika
One aldım, eve teslim etmişler, bakalım göründüğü gibimi. :D
[quote=aslan;450624]One aldım, eve teslim etmişler, bakalım göründüğü gibimi. :D[/quote]
aha daha yeni mi aldın..ben senden önce incelemişim o zaaann..iyi tilifon..ama bombeli sırt olayını sevmedim:D xperia Z nin yanında lambur felek gibi duriii:D
Yeni aldım eski htc'den vaz geçmesi zor oldu, alışınca insan aynı trend devam etsin istiyor. :..:
[quote=aslan;450647]Yeni aldım eski htc'den vaz geçmesi zor oldu, alışınca insan aynı trend devam etsin istiyor. :..:[/quote]
tikkat et yannız tivitırda mivitirda civitir olaylara girme...bu aralar tehlikeli bilion:D
Ne tweet ne face ne de başka bir şey hiç birine takılmıyorum. Takılacak vakit yok. :..:
ve sürprizzzz..ben de HTC One aldım..heheheheh
Aklın yolu bir demiş atalarımız. :D
[QUOTE=Astatin;456463]ve sürprizzzz..ben de HTC One aldım..heheheheh[/QUOTE]
bak hele...usta bak ne dicem bu sony nin şansı yoh galiba yaww..o kadar sony övv ondan sonna git HTC al..yawf senin övgülerin falan derkene sony aklıma girdiydi eski tell ilem havuza girince de yeni tel farz oldu... dedim unutur munuturum yine en iyisimi suya dayanıklı olsun vs derken gittim sony almaya yawf nasıl olduysa annamadım elimde Samsung S4 geldim eve..yohh yoh sonynin heçç kısmeti yohhmiş usta..:D:D:D
HAcı Opsi,
Ağbi valla hem HTC One hem Xperia Z konusunda, bunlara sahip olan agadaşları dinledim etrafımdakiii.Xperia z iyi telefon güzel telefon..velakin tek elle hakim olmak biraz güç geldi..en azından benim elime... olayın koptuğu nokta ise utube da HTCOne Hammer Test ini izlemem oldu...:D
aslanpat,
bu htc, önceki model telefonlarında olan, bir süre sonra piksel gebermesi, tilifonun üzerinde balık ızagara yapacak kadar ısınması, güncelleme vermemesi v.b. sorunları bu modelde yaşatmaz inşallah...One X de yaşatmamış..Artık bu işi öğrenmişlerdir diye o kötü tarihi görmezden geldim...Patlarsa çok zırlarım ha
Piksel gebermesi başta yoksa sonrada olmaz, biraz ısınıyor ama çabuk soğuyor aynı zamanda beni rahatsız etmiyor, bunda güncelleme sorunu olmayacak gibi, şimdiden 1-2 tane yaptılar. Yalnız telefon hiç takılmıyor, ekranda çok iyi. Bu ekranda ölü piksel olsa bile bulmak için büyüteçle bakmak gerekir.
ivit aslan pat..alet mikemmel...bir husus var: Android 4.2.2 update i aldıktan sonra factory reset atmak lazım cihaza... pil kullanımını optmize etmek babında..misal resetten önce pilin tüketiminde androidin payı %50 lerde gezerken, resetten sonra %8 lere düştü...similar kullanımda, daha önce 28-30 saat giderken şimdi 36-38 saat civarına çıktı...teprik ederim... ve tabi resetlemeden önce gogulide yedekleem şart :)
[QUOTE=obsidyen;456588]bak hele...usta bak ne dicem bu sony nin şansı yoh galiba yaww..o kadar sony övv ondan sonna git HTC al..yawf senin övgülerin falan derkene sony aklıma girdiydi eski tell ilem havuza girince de yeni tel farz oldu... dedim unutur munuturum yine en iyisimi suya dayanıklı olsun vs derken gittim sony almaya yawf nasıl olduysa annamadım elimde Samsung S4 geldim eve..yohh yoh sonynin heçç kısmeti yohhmiş usta..:D:D:D[/QUOTE]
Tel i teknosadan aldigima kopekler kadar pismanimm..:mad:
niye ki opsi?
[QUOTE=Astatin;457542]niye ki opsi?[/QUOTE]
yaw cihazlarda hiç şansım olmadı..ilk alırım bir servis yer hemencek..bu sefer dedim adamın il getirdiğini değil ikincisini alacam..aldıkta..izmirden aldık vurduk dağlara yakınlarda teknosa yok..cihazın ana menu tuşu takılıyor..hiç kullanmadık bile..20 gün olmadan tekrar izmire yolumuz düştü..gittik teknosaya tabe; geçirilen müşterinin sırtını sıvazlama bölümü açmışlar..dedim ben anlamam bunu alın bana sağlamını verin bunuda nerden almışsanız oraya postalayın..2000 lira tlf verip servisle mervisle uğraşamam adamın defolu malını ayıplı malını kullandırmayın bana...yok neymiş biz bişey yapamayız servise gitmesi gerekiyomuş falan filan fişmekan..müş. hizmetlerini aradım o da aynısı deyince veryansında oraya...yane 1800 lira ver kusurlu mal kullan...müşteri hizmetlerimiy ne hizmetmiş haa beni niye mağdur ediyorsunuz kardeşim...ben paramı vermişim sağlam yeni mal istiyorum..sen bana sağlamını ver çürük mal için nerden almışsan orayla işini hallet servise mi gönderecen uzay çöplüğüne mi gönderirsin bana ne lan...:mad::mad:Ama yemin ettim pil dahi almam teknosadan o tlf öyle kullanacam...:(:o zmanım yok usta yohsa...ulan zamanı gelince hisselerinide almıycam..gerçi hiç alıp satmadım ama...demek iiyi yapmışımm:D:D
[quote=obsidyen;457546]yaw cihazlarda hiç şansım olmadı..ilk alırım bir servis yer hemencek..bu sefer dedim adamın il getirdiğini değil ikincisini alacam..aldıkta..izmirden aldık vurduk dağlara yakınlarda teknosa yok..cihazın ana menu tuşu takılıyor..hiç kullanmadık bile..20 gün olmadan tekrar izmire yolumuz düştü..gittik teknosaya tabe; geçirilen müşterinin sırtını sıvazlama bölümü açmışlar..dedim ben anlamam bunu alın bana sağlamını verin bunuda nerden almışsanız oraya postalayın..2000 lira tlf verip servisle mervisle uğraşamam adamın defolu malını ayıplı malını kullandırmayın bana...yok neymiş biz bişey yapamayız servise gitmesi gerekiyomuş falan filan fişmekan..müş. hizmetlerini aradım o da aynısı deyince veryansında oraya...yane 1800 lira ver kusurlu mal kullan...müşteri hizmetlerimiy ne hizmetmiş haa beni niye mağdur ediyorsunuz kardeşim...ben paramı vermişim sağlam yeni mal istiyorum..sen bana sağlamını ver çürük mal için nerden almışsan orayla işini hallet servise mi gönderecen uzay çöplüğüne mi gönderirsin bana ne lan...:mad::mad:Ama yemin ettim pil dahi almam teknosadan o tlf öyle kullanacam...:(:o zmanım yok usta yohsa...ulan zamanı gelince hisselerinide almıycam..gerçi hiç alıp satmadım ama...demek iiyi yapmışımm:D:D[/quote]
Opsiwan,
Bundan sonrası için naçizane öneri...Akıllı telefonlarda yeni çıkan bir modeli, ilk çıktığı 2-3 ay boyunca almamak lazım..Mümkünse yurtdışı forumları araştırıp hangi seriden sonra stabil sorunsuz mal çıktığını öğrenip, o seri veya üstünü araştırmak lazım..Misal Xperia Z'den vazgeçip HTC One a döndüğümde, yurtdışındaki forumlardan öğrendim ki "35" serisine kadar olan üretimde minik de olsa sinir bozucu sorunlar varmış. O yüzden TRdeki satıcılardan almadan önce hepsine tek tek sordum.. ilk sorduğum iki tanesi 35 ve altındaki serilerdeki malı satıyordu.. sonra Kliksa ya sordum..36 serisi var deyince hemen verdim siparişi...75 tl bonus kampanyasına denk gelmek de düşeşi oldu..üstelik kampanyasız hali bile teknosa dan ucuzdu... teknosa da 1999 TL idi... Kliksa da 1849-75=1774 TL ye denk geldi..250 tl ucuza daha kusursuz mal:o
Teknosa aybetmiş..ben de şahsen teknosadaki pahalı fiyatın müşteri hizmetleri farkı olduğunu düşünüyordum, ama senin deneyiminden anladığım kadarıyla dükkan kirası ve reklam farkıymış:o..
Not: Xperia Z yi de araştırmıştım..Orda da şöyle bir şey vardı; Sony görüntü panelini iki ayrı firmaya ürettirmiş..biri Sharp diğeri adını hatırlamadığım bir firma...yine yurtdışı forumlardan öğrendim ki, diğer firmanın ürettiği panel Sharpınkine göre çok rezilmiş..ulan şimdi TR de hangisi sharpın ekranının taşıyor nerden bulacaz derken HTC One a döndüğüm için o dertten kurtuldum
One'ın ekranı da iki ayrı firma üretiyor birisi Sharp, nasıl anlayacağını söyleyeyim mi? :..: Ben elektronik alışverişlerin tamamını 10 gün içinde koşulsuz iade kabul eden yerlerden yapıyorum, hoşuma gitmeyeni haftasında geri gönderiyorum.
Teknosa müşteri memnuniyetsizliği konusunda dillere destan zaten yaw.Bazen sırf sabancılar teknoloji işinde de varız demek için zararına çalıştırdıklarını düşünüyorum.Bu kdr şikayete rağmen ayakta kalmalarının başka bi açıklaması yok :)
Samsung müthiş bir atak yaptı.
Apple nin tüm hamlelerine daha fazlasıyla cevap veriyor.
Android kullanan diğer firmalar, sony, htc vs. piyasaya geriden yetişmeye çalışıyorlar.
Fakat en önemli maharet telefondan ziyade işletim sisteminde. Ortak işletim sistemiyle birbirleriyle çok fazla yarışamazlar.