[QUOTE=Cerphin;222238]gbp/usd de 1.5150 yine short.. bak beni yine stop edersen terkedeceğim seni ona göre..:)[/QUOTE]
delimavi beni yine stopp etti.. terkediyorum seni allahın delisi..:D bir süre ayrı kalalım senle artık, arama beni..:..:
Printable View
[QUOTE=Cerphin;222238]gbp/usd de 1.5150 yine short.. bak beni yine stop edersen terkedeceğim seni ona göre..:)[/QUOTE]
delimavi beni yine stopp etti.. terkediyorum seni allahın delisi..:D bir süre ayrı kalalım senle artık, arama beni..:..:
[QUOTE=Cerphin;222247]usd/jpy 93.37 short.. sistemsel.. bugün hep shorttan gidiyoruz..[/QUOTE]
usd/jpy 92.94 den kapatıldı.. 43 pip kar..
[quote=Cerphin;222354]usd/jpy 92.94 den kapatıldı.. 43 pip kar..[/quote]
örtmenim.
chf/JPY şortları kapatıldı. 37 pip.
USD/CAD longları duruyor. devam... bi hedef söyle bakam bana. :)
[QUOTE=unlimitted;222378]örtmenim.
chf/JPY şortları kapatıldı. 37 pip.
USD/CAD longları duruyor. devam... bi hedef söyle bakam bana. :)[/QUOTE]
kısa vade hedef 1.0180 görünüyor.. sonraki hedefi 1.0215.. ama ben olsam buradan TP yapardım çekirge:)
[quote=Cerphin;222386]kısa vade hedef 1.0180 görünüyor.. sonraki hedefi 1.0215.. ama ben olsam buradan TP yapardım çekirge:)[/quote]
bak bakayım örtmenim.
yoksa burdan mı yapardın.
yoksa burdan mı
yoksa burdan mı
:..:
her saniye yeni zirve...
visa-man mübarek! :D
örtmenim.
oil :::
örtmenim, forekste 6 saniyede 100 pip aşağı, 124 pip yukarı yapan parite gördüm ben.
[B]burada olmaz diye bişey yok.[/B]
benim burada olma sebebim bu zaten.:)
[quote=Cerphin;222386]kısa vade hedef 1.0180 görünüyor.. sonraki hedefi 1.0215.. ama ben olsam buradan TP yapardım çekirge:)[/quote]
kapattım.
geri aççam ama :..:
maviye pis çakacaklar apla...hissediyorum. :)))
eur usd yo yo lo de :D
[QUOTE=unlimitted;222413]maviye pis çakacaklar apla...hissediyorum. :)))[/QUOTE]
yok ben küstüm ona..:)))
[QUOTE=unlimitted;222398]örtmenim.
oil :::
örtmenim, forekste 6 saniyede 100 pip aşağı, 124 pip yukarı yapan parite gördüm ben.
[B]burada olmaz diye bişey yok.[/B]
benim burada olma sebebim bu zaten.:)[/QUOTE]
oil de ben de vur-kaç yappım 25 pip..:::
[quote=unlimitted;222413]maviye pis çakacaklar apla...hissediyorum. :)))[/quote]
[quote=Cerphin;222450]yok ben küstüm ona..:)))[/quote]
kaçırdın be apla... .dng
yo yo lo de euro usede :::
zararlar çıkıldıktan sonra bugün 58 pip kardayız.. şimdilik tamam deyip haydutumla yürüyüşe çıkıyorum..:)
foruma noldu üvvv girilmiyor .. üvvv
eheuhueu .. vobjektif seans odasına girilmez oldu .. saldırı oldu sanırım .
CHF/JPY tekrar şort, 88,407
SL: 88,603
TP: 87,617
ben kaçar, iyi akşamlar.
tuh lem..bak sabah eurusd long mu kokuyo dediğimde girseymişim olaya 50 pips varmış...yok ama yok yok..gelmeyeceğim fx e..ıııhhh olmaaaazz...
şşş limit..yukarımı aşşamı
cerfo euro usd 330 pipis kardayım yorum yok halen long devam gayri :::
[QUOTE=fXci;222635]cerfo euro usd 330 pipis kardayım yorum yok halen long devam gayri :::[/QUOTE]
süper valla.. al-satlarla maliyeti 1.32 ye mi indirdin..+.
[quote=fXci;222635]cerfo euro usd 330 pipis kardayım yorum yok halen long devam gayri :::[/quote]
pipis ne demek acaba?:p
eur/usd de 1.3502 den short pozisyon alınmıştır..
[quote=Cerphin;222993]eur/usd de 1.3502 den short pozisyon alınmıştır..[/quote]
USD/JPY güzel duruyo.
saatliklerdeki devasa OBO'nun saç telinde olabiliriz. :)
[QUOTE=unlimitted;223083]USD/JPY güzel duruyo.
saatliklerdeki devasa OBO'nun saç telinde olabiliriz. :)[/QUOTE]
OBO mu TOBO mu..:))) 93.80 i hemen geçemez gibi geliyor H4 ve H1 lerde NU var.. aşağı bir düzeltme gelmesi lazım artık.. ama haftalıklardaki PU lar korkunç.. bu paritede düşüş trendi bitti gibi sanki..
haa sen saatlikte OBO nun başını çıkıyoruz demek istedin sanırım:))
eur/usd de 40 pip kara geçtik.. sistemle açtık pozu ve sistemle kapatmamız lazım:) onun için bekliyorum daha..
usd/jpy de histemsel olaral 93.84 den satış yaptım bakalım.. ne zaman histemle poz alsam stop oluyorum hep.. bakalım bu sefer ne olacak..:)
hatırlattığın iyi oldu çekirge..+. dün bakmıştım 93.80 e gider mi acaba diye, sonra çıkmıştı aklımdan.. bu pariteden 100 verdim sana..:..:
[quote=Cerphin;223105]OBO mu TOBO mu..:))) 93.80 i hemen geçemez gibi geliyor H4 ve H1 lerde NU var.. aşağı bir düzeltme gelmesi lazım artık.. ama haftalıklardaki PU lar korkunç.. bu paritede düşüş trendi bitti gibi sanki..[/quote]
OBO
saç telinde diyorum! .dng
eur/usd de stop olmuşuz.. 40 pip kardan zararına stop..:D
usd/jpy de stop olmamışız, onlar duruyor..
bugünü zararla kapatacağız galiba..
eur usd short time
tabiki benim üçün ... 1,35713 shotingale ettim
1,357 altında kalırsa 1,352xx yerelerinden take profiterim
[QUOTE=Cerphin;222993]eur/usd de 1.3502 den short pozisyon alınmıştır..[/QUOTE]
uff be cerphi uuff beee...şimdi gördüm.. :eek:
Trend long durumuna bile girmedi daha.. 1.3690 a kadar potansiyeli var bunun..
4 saatlikler 23:00 barında muhtemelen al verir.. zannetmiyorum ama gevşerse kapat bence.. Bu ara bunların hepsi buy da..
gevşesin gevşesin 1.3540 lara gelir.. ama bence onuda yapmaz 30 dakkalıklarda flama olmuş..
[QUOTE=fXci;223342]eur usd short time
tabiki benim üçün ... 1,35713 shotingale ettim
1,357 altında kalırsa 1,352xx yerelerinden take profiterim[/QUOTE]
tikkat et..alıcılar çok kuvvetli.. Kaybolacağa benzemiyolar.. böle giderse uzakdoğu seansıda alışta geçecek..
DXY de satta.. bi ihtimal saatliklerde bi düzeltme yapabilir.. 79 lar görülebilir DXY de..
[QUOTE=catedral;223344]uff be cerphi uuff beee...şimdi gördüm.. :eek:
Trend long durumuna bile girmedi daha.. 1.3690 a kadar potansiyeli var bunun..
4 saatlikler 23:00 barında muhtemelen al verir.. zannetmiyorum ama gevşerse kapat bence.. Bu ara bunların hepsi buy da..
gevşesin gevşesin 1.3540 lara gelir.. ama bence onuda yapmaz 30 dakkalıklarda flama olmuş..[/QUOTE]
10 pip yukarı 1.3512 ye stop yazmıştım.. stopu patlatmışlar catycim.. bu işi öğrenene kadar baya bir çarpılacağız anlaşılan..:)))
üst periyotlarda hep PU lar var.. bunda düşüş bitti mi yoksa..:confused:
[QUOTE=Cerphin;223347]10 pip yukarı 1.3512 ye stop yazmıştım.. stopu patlatmışlar catycim.. bu işi öğrenene kadar baya bir çarpılacağız anlaşılan..:)))
üst periyotlarda hep PU lar var.. bunda düşüş bitti mi yoksa..:confused:[/QUOTE]
yok sanmıyorumda ...günlükler ala geldi bugün.. abartacaktır.. 1.38 ler görülebilir.. abartırsa 40 lar bile mümkün..ben kenara çekildim bir kaç gündür..
haa 1.3850 ler görülürse haftalıklar ala gelir.. izlemek lazım..
bu aralar piyasalara bi gaz bi gaz.. öndeki perler her şeyde alda..
[QUOTE=catedral;223351]yok sanmıyorumda ...günlükler ala geldi bugün.. abartacaktır.. 1.38 ler görülebilir.. abartırsa 40 lar bile mümkün..ben kenara çekildim bir kaç gündür..
haa 1.3850 ler görülürse haftalıklar ala gelir.. izlemek lazım..
bu aralar piyasalara bi gaz bi gaz.. öndeki perler her şeyde alda..[/QUOTE]
evet.. 1.3640 geçilirse 1.38 kesin gibi duruyor..:confused:
hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
[B][COLOR=red]forekste yeni olan arkadaşların kesinlikle görmesi gereken bir grafiktir![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]bu hareket yanında bizim piyasadaki pela'nın hareketleri, KY'ye pamuk şeker dağıtmak gibi kalır...[/COLOR][/B]
[COLOR=black]15 dakikalık grafik dedim çünkü dakikalık grafikte hareketin güzelliği ekranınıza sığmaz.[B] hareket 15 dakikalık değil yaklaşık 40 saniyelik bir harekettir.[/B][/COLOR]
yanlış yere, vob sayfasına yazmışım yaw. :..:
vay anasını. adrenalin manyağı oldum. 40 saniyede 120 pip.
gün boyu short yorgunluğunu 40 saniyede attım :::
[QUOTE=unlimitted;223365]hareketin hasını görmek isteyen, CHF/JPY'yi 15 dakikalık grafikle açıp baksın.
özellikle Cerfo.
[B][COLOR=red]forekste yeni olan arkadaşların kesinlikle görmesi gereken bir grafiktir![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]bu hareket yanında bizim piyasadaki pela'nın hareketleri, KY'ye pamuk şeker dağıtmak gibi kalır...[/COLOR][/B]
[COLOR=black]15 dakikalık grafik dedim çünkü dakikalık grafikte hareketin güzelliği ekranınıza sığmaz.[B] hareket 15 dakikalık değil yaklaşık 40 saniyelik bir harekettir.[/B][/COLOR]
yanlış yere, vob sayfasına yazmışım yaw. :..:
vay anasını. adrenalin manyağı oldum. 40 saniyede 120 pip.
gün boyu short yorgunluğunu 40 saniyede attım :::[/QUOTE]
he yawf aynı hareket usd/chf'de de oldu.. bi haber falan geldi sanırım.. isviçre'nin başkanı neyim hapşurdu galiba..:..:
artık saat 15 ile 19 arası her yöne sert hareketlere hazırlıklıyım ben..:p
[quote=Cerphin;223366]he yawf aynı hareket usd/chf'de de oldu.. bi haber falan geldi sanırım.. isviçre'nin başkanı neyim hapşurdu galiba..:..:
artık saat 15 ile 19 arası her yöne sert hareketlere hazırlıklıyım ben..:p[/quote]
apla, çok adam doğradılar o paritede.
15'liklere bi bak hele. 50 bara yakın barda, neredeyse kırmızı bar yok.
tek barda bitirdiler işi...
pela dediğin budur. şebelek gibi kalmıştır longcular...
elalem [B]rabbit effect[/B] nedir görsün dediler heral. :..:
mis gibi vob varken forekste ne işiniz var anlamıyorum. dünyanın en insaflı palası bizim vobta. nereye gideceğini açık açık gösteriyor. foreks tam bir kumar makinesi
yazık etmeyin kendinize foreks batakhanesinde kurtulup voba dönün bence
neyse yinede siz bilirsiniz