-
[QUOTE=Astatin;87178]Polemiğe zaten girdin de, çekilme durumu vr mecburen :)
Şimdi, Sayın Hellim'in özelden yaptığım ricaya istinaden bu tartışmayı burda kesiyorum. Abuk subuk şeyle ryazılmadığı sürece de yanıt yazamyacağım..
Catedral, mete konusunda yalan söylediğini ikimizde biliyoruz. Sayın Hellim'den rica ettim. vakit bulup bana attığın özel mesajlara bakmasını, ve o mesajda açıkca "mete" benim dediğini ispat etmesini rica ettim. Vakit bulup yaparsa ne hoş olacak..hem de çok hoşş.. Ayrıca, geyik topiğine, söz konusu diğer mod a karşı yazdığınız mesajlardan da aynı kişi olduğunuz ççoook ama çoook net görünüyor ama kanıt Hellim De...Gerçi son bir kaç sayfadaki mesajlarınızdan da anlaşılıyor aynı kişi olduğunuz :) Nedense mete hep senin desteğe ihtiyacın olduğunda ortaya çıkıyor..ilginç değil mi...
Sayın hellim, kapattım konuyu..Ancak o özel mesajı bulursanız (maalesef 100 kotasından dolayı bende silik) çok şık olacak hem d eçookk...[/QUOTE]
[B]Evet çok hoşş olacak çokkkk....[/B] Zekai :..:
Senin sorunun ne? Ciddi sıkıntıların oluştu izlediğim kadarıyla.. Bu tür yazıların beni kendimden emin olduğum için hiç bir şekilde uzaktan yakından bağlamıyor..
Yalnız Sevgili Hellim den bende rica edeiyorum şimdi..
METE ve CATEDRAL nerelerden bağlanıyor.. Bunları tesbit edebilir sanırım rahatlıkla..
[B][COLOR="Red"]sende de zerre kadar ERKEKLİK varsa... Bu forumda uzun bir süre kendini yazı yazmaktan alıkoyar engellersin.[/COLOR][/B]
-
sayın catedral ve sayın mete farklı kişiler.
Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım. Lütfen yıkıcı olmak yernie yapıcı olmaya çalışalım.
-
[quote=HeLLiM;87183].......Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım.[/quote]
çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin.
-
biz agzımızı açsak ceza basılıyo...
hakaretler iddialar havada uçuşuyo.. bişey yok...
nasıl iş...anlamadım....
-
[quote=HeLLiM;87183]sayın catedral ve sayın mete farklı kişiler.
Aynı zamanda ameliyattan yeni çıkmış hastam var onunla ilgilenmek zorundayım. Lütfen yıkıcı olmak yernie yapıcı olmaya çalışalım.[/quote]
Teşekkür ederiz, hastanıza Allah'tan acil şifalar dilerim, geçmiş olsun
Evet Astatin, ne diliyorduk birtanem iftira atınca, özür mü, duyamadım, hmm?:confused:
-
suya atılan bir taşın çıkardığı halkalar nasıl büyüyorsa burada tek bir cümle tüm forumu birbirine katıyor,ne kadar yapmayalım etmeyelim desekde yineleniyor.tahammül ve saygılı olmak buu kadar zor olmasa gerek ama beceremiyoruz.sonuçta kaybeden her yönden bizler oluyoruz ve malesef diğer forumlardaki akibete doğru gidiyoruz.lütfen biraz sakin ve saygılı olalım,bizleri bu kadar değerli fikir arasından seçim yapabilme şansından mahrum etmeyiniz. saygılar....
-
[quote=Mete;87190]Teşekkür ederiz, hastanıza Allah'tan acil şifalar dilerim, geçmiş olsun
Evet Astatin, ne diliyorduk birtanem iftira atınca, özür mü, duyamadım, hmm?:confused:[/quote]
yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...Niye kıvırıyorsun anlamıyorum :..::..: Çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..SOnra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..Aynı kişisiniz işte:D:D:D Sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz Catedral ve Mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..Van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..Neyse, Sayın Hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu
-
Arkadaşlar bittiyse gaztemi okuyabilirmiyim?
-
[quote=astatin;87195]yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...niye kıvırıyorsun anlamıyorum :..::..: çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..sonra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..aynı kişisiniz işte:d:d:d sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz catedral ve mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..neyse, sayın hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu[/quote]
[COLOR="Red"][B]bu adam resmen iftira atmaktadır... Yalancıdır.. Müfteridir...
Ben ayrılıyorum... Herkese başarılar.. Bol kazançlar...[/B][/COLOR]
-
ya astatin şimdi yicen ya kalayı. catedral ve mete aynı kişiler değillll. kıtmısın nesin olum.
-
[quote=parderi;87197]Arkadaşlar bittiyse gaztemi okuyabilirmiyim?[/quote]
Buyur...:)))pardon
-
[quote=Astatin;87195]yaww catedral bırak bu işleri yaww.. Hellim ıp lerinize bakıyor sadece, mesajlara değil...Niye kıvırıyorsun anlamıyorum :..::..: Çık itiraf et işte.. Yani başka kanıtlarda var; aç bak son bir kaç sayfadır yazdıklarınıza ve tarzlara..SOnra geyik topiğinde, diğer forumun ziyaretçi moduna karşı yazdıklarınız mesajlara..Aynı kişisiniz işte:D:D:D Sen de biliyorsun ben de... Zaten dediğim yalan olsaydı, bildiğimiz Catedral ve Mete tarzı şimdiye etmedik küfür bırakmamıştı.. Bu kibarlığın nedeni de suçluluk olsa gerek..Van minit ve siz klonlamyı iyi bilirsiniz..Neyse, Sayın Hellim, tekrar geçiş olsun..kapattım konuyu..bu konuda bir mesaj daha yazmayacağım..bakan göz anlar zatn neyin ne olduğunu[/quote]
Mazlum rolüne yatmayı da siz çok iyi biliyorsunuz Sn. Astatin, ama yemez, öyle son lafı ben söyledim, sonra sustum gerisi için söz milletin falan olmaz, laf söylediysen karşı tarafın söz hakkına da saygı duyacaksın şekerim.Seninle güzel günlerimiz olacak, yaşayacağın mutluluğun farkında değilsin henüz :D .lelele
-
Yaa hepinizde vazgeçemeyeceğimiz üstelik olgun bildiğimiz arkadaşlarsınız. Noolur noktayı koyalım. İşimize bakalım. Değermi bu kadar kırıcı. olmaya. Bundan sonra cevap vermeyen, en olgun kişidir.
-
çok değerli saygıdeğer arkadaşlar :o birbirimizi kırmayalım iki günlük dünya herşey boş :o:o . önemli olan arkadaşlık dostluk .. bugün varız yarııın yoğuz .. öyle değilmiki ... ..:D:D:D:D:D
-
geyik topignden sonra bi de kavga topigi acın da orda cevap verin birbirnize..biz de merak edersek kim haklı kim haksız ordan okuruz olmaz mı..syn modlar??..bu arada syn hellim hastalık zordur hasta yakını olmak da oledir..acil şifa dilerim..
-
Van minute, van minute. Herkes kendi yorumunu görüşünü paylaşır. Her dediğim tutuyor diyen de yalancıdır, müfteridir. Herkes herşeyi bilemez. Fakat belirli dönemlerde (benim için bir ay yeterli) ortalamaya bakıldığında isabetli yorumlar çoğunlukta ise sorun yoktur. Kimin art niyeti var yok mesajlarında belli olur zaten. Bazı yanılgıalrı var diye birini suçlamak ona haksızlık olur.
Çok rahatsız olduğunuz biri varsa [url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=ignorelist[/url] adresinden yasaklı listenize alırsanız onun mesajalrını görmemiş olursunuz. Zaten art niyetli ya da sıkıntı verici olanlar için modlar gereğini yapıyorlar.
Birinin yazılarını okumadan önce şöyle geçmişe dönük oalrak neler yazdığına bakıalrak az çok o kişinin tarzı öğrenilebilir. Son bir kça yazısıyla genellmeey gitmek de doğru değildir. Bir foruma üye olduktan sonra o ortama alışmak için kendinize süre tanıyın. Girer girmez birilerine laf yetiştirici mesajlar yazmak da doğru değildir. Eğer provakatörseniz "Nickini de al git!" denilebilir.
Forumalr insanalrın katılımıyla oluşan platformalr olup herkesin istediği şekilde şekillendirilmesi mümkün değildir. Sen şunu yaz ben bunu yazayım densdiğinde. Al sen yaz ben gidiyorum diyebilirler. Bu da gidenleri takip edenelre haksızlık oalcaktır.
-
[QUOTE=VOBiX;87208]Van minute, van minute. Herkes kendi yorumunu görüşünü paylaşır. Her dediğim tutuyor diyen de yalancıdır, müfteridir. Herkes herşeyi bilemez. Fakat belirli dönemlerde (benim için bir ay yeterli) ortalamaya bakıldığında isabetli yorumlar çoğunlukta ise sorun yoktur. Kimin art niyeti var yok mesajlarında belli olur zaten. Bazı yanılgıalrı var diye birini suçlamak ona haksızlık olur.
Çok rahatsız olduğunuz biri varsa [url]http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=ignorelist[/url] adresinden yasaklı listenize alırsanız onun mesajalrını görmemiş olursunuz. Zaten art niyetli ya da sıkıntı verici olanlar için modlar gereğini yapıyorlar.
Birinin yazılarını okumadan önce şöyle geçmişe dönük oalrak neler yazdığına bakıalrak az çok o kişinin tarzı öğrenilebilir. Son bir kça yazısıyla genellmeey gitmek de doğru değildir. Bir foruma üye olduktan sonra o ortama alışmak için kendinize süre tanıyın. Girer girmez birilerine laf yetiştirici mesajlar yazmak da doğru değildir. Eğer provakatörseniz "Nickini de al git!" denilebilir.
Forumalr insanalrın katılımıyla oluşan platformalr olup herkesin istediği şekilde şekillendirilmesi mümkün değildir. Sen şunu yaz ben bunu yazayım densdiğinde. Al sen yaz ben gidiyorum diyebilirler. Bu da gidenleri takip edenelre haksızlık oalcaktır.[/QUOTE]
ya ağa bırak sende sosyal mesaj vermeyi yesin millet birbirini
don gömlek long :)
-
[QUOTE=Astatin;87178]
Sayın hellim, kapattım konuyu..Ancak o özel mesajı bulursanız (maalesef 100 kotasından dolayı bende silik) çok şık olacak hem d eçookk...[/QUOTE]
Astiye kıyak geçmişler benim kota 50.
"Toplam 50 Mesaj saklama hakkınız var."
-
Geçimimi yıllardır işlem yaparak kazanırım.
Forumları okuyarak ve hele hele yorumlar vb. yazarak para kazanıldığını hiç görmedim.
Yapan vardır belki.
Çok okumadığım için ben bilemiyorum.
Lakin forumlara fazla takılmanın trader ın psikolojisini olumsuz etkilediğini biliyorum.
O yüzden gülüp geçin dostlar, boşa birbirinizi yemeyin.
Neyse.
Herkese kazançlı seanslar...
-
Asti yasaklanmışşın.Bakim niye yasaklanmışsın :)
-
[QUOTE=mersiyk;87249]Asti yasaklanmışşın.Bakim niye yasaklanmışsın :)[/QUOTE]
Yasaklanacak bişi yok, niye yasaklanmış.
küfür olmasıkça yasak olmamalı. küfür olduysa bilmem.
sevgiler.
-
[quote=juliano;87138]bazen düşünüyorum da özellikle mi yapılıyor diye yeni birileri geliyor ilk mesajları hep sataşma ondan sonra forum en az bir iki saat karışıyor.[/quote]
Bedduam tutmuştur belki..kom.komHerkesi Gökhan sanan denyolar var da.Kasımda askerim hadi vatana millete hayırlı olsun.
-
[B]haksızlıga hayır.........[/B]
sn seren ile sn astatinin diyalogunda astatin neden tek taraflı ceza aldı.........
astatin bişeyim olmaz...
ama iyice işin dozunu kaçırdınız moderatörler.......
size güvenim kalmadı...
ahbap dost ilişkisi ile yönetmeye çalışıyorsunuz....
olmaz.....olmaz.......
-
[QUOTE=jelibon;87252]Yasaklanacak bişi yok, niye yasaklanmış.
sevgiler.[/QUOTE]
küfür eden SEREN yasaklanmadı da , küfür etmeyen Astatin yasaklandı..!!!!
sebebini bende merak ediyorum açıkçası ?
-
[QUOTE=jelibon;87252]Yasaklanacak bişi yok, niye yasaklanmış.
sevgiler.[/QUOTE]
baktım küfürde yok başka topiclerde,
niçin yasaklanmıştır anlamadım.
-
[QUOTE=jerfin;87257]küfür eden SEREN yasaklanmadı da , küfür etmeyen Astatin yasaklandı..!!!!
sebebini bende merak ediyorum açıkçası ?[/QUOTE]
küfür değildir sebep sanmıyorum cünkü seans sırasında küfür edenler oluyor sayın hellime danısıyorum ceza yerine filitre uyguluyoruz.
Kesin kışkırtma ve tartışma başlatmaktan kaynaklıdır. :)
-
forum zarar görmesin diye sesimi çıkarmadım ama......
benim olayımdada ortada bişey yokken iki hafta ceza verildi..sonra ısrarcı olunca yok yanlışlıkla denildi.. iki güne düşüldü....
çocuk oyuncagımı burası ya....
yapamıyorsanız yapamıyoruz deyin...
keyfi uygulamamı olur.......
ne kaldı [B]redkitten[/B] farkınız.......
-
[QUOTE=mbm;87254][B]haksızlıga hayır.........[/B]
sn seren ile sn astatinin diyalogunda astatin neden tek taraflı ceza aldı.........
astatin bişeyim olmaz...
size güvenim kalmadı...
olmaz.....olmaz.......[/QUOTE]
Sanırım diyaloglarını kaçırdın sevgili mbm... Hiç alakam olmadığı halde bana neden saldırıp iftiralar attı onu soran yok?
Moderatörlere dost işi diyorsunuz ama.. Bence yanılıyorsunuz.. Sayfalar öncesini okuma zahmetine katılırsanız anlarsınız..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;87255]kasımdan sonra hacim yerlerde yani :)[/QUOTE]
Ne diyosun ya. Benim bildiğim Gökhan garnizonda teranın şubesini bile açar.
-
[quote=Astatin;87145]Catedral,
"Eski bir dost" ifadesinden tarumakca ile benim aynı kişi olduğumu kastettiğini anlıyorum.. Öncelikle yanıldığını söyleyeyim. Daha sonra da, bundan bir kaç hafta önce bir vesile ile "Mete" nickinin de sana ait olduğunu senin deyiminle senin klonun olduğunu bana söylemiş olduğunu hatırlatayım. :..: Sanıyorum unutmuşsun..Bu nasıl bir ruh halidir yahu..İki nickle yaz, hem de bu iki nick sürekli birbirine destek mesajı yazsın ve birbirlerinin mesajlarına teşekkür etsin:..: Bu değişik bir ruh halidir..[/quote]
Vay vay vay neler varmış neler.Allah razı olsun Astatin ruhun şaad olsun.Engellenmişsin.İnşallah geri dönersin.Millet ne dalavereler çeviriyormuş meğerse.Saol abi.Demek tamamen itibarmış amaç.Eğer aynı ipten yazılıyorsa bulur pek değerli Hellim İnşallah.
-
[QUOTE=catedral;87262]Sanırım diyaloglarını kaçırdın sevgili mbm... Hiç alakam olmadığı halde bana neden saldırıp iftiralar attı onu soran yok?
Moderatörlere dost işi diyorsunuz ama.. Bence yanılıyorsunuz.. Sayfalar öncesini okuma zahmetine katılırsanız anlarsınız..[/QUOTE]
okudum hepsini sevgili catedral......
seninle ilgili demedim zaten....
sn seren ile ilgili dedim.......
-
en eski forumculardan biriyim burası için demiyorum.
95 de kurduğumuz bir forum Türkiyede saygı ve sevgiyi forumların temelini oluşturdu.
o yıllarda kurallar koyduk, şimdi sistemler oturdu.
herkes belli olgunlıkta, kurallar gerekirse olmalı gerekene kadarda olmamalı.
burası yürüyor.
sorun yok.
tartışma olacaktır, seans içindede dışındada.
neden yasaklama oldu anlamadım.
sevgiler.
-
[QUOTE=mersiyk;87260]küfür değildir sebep sanmıyorum cünkü seans sırasında küfür edenler oluyor sayın hellime danısıyorum ceza yerine filitre uyguluyoruz.
[COLOR="Red"]Kesin kışkırtma ve tartışma başlatmaktan kaynaklıdır[/COLOR]. :)[/QUOTE]
iyi de eğer bi kışkırtma varsa bunu sn. SEREN başlattı, hem de ağır ithamlarla..!!!
sonra catedral ve mete de karıştı ve olay büyüdü..
neden ceza tek kişiye kesildi..???
-
[QUOTE=mbm;87254][B]haksızlıga hayır.........[/B]
astatin bişeyim olmaz...
size güvenim kalmadı...
olmaz.....olmaz.......[/QUOTE]
eve şimdi geldim bakayım ne olmuş diye, asti yasaklanmış ama ben böyle olacağını biliyordum.
benim olaydada aynısı oldu, malum şahıs bana etmediği hakaret kalmadı(sonradan bende cevabını verdim gerçi), cezayıda ben yedim arkadaş serbest, ne biçim iş anasını satayım anlamadım.
zulüme hayır diyorum, adalet istiyorum, ahbap çavuş ilişkisi istemiyorum.
şimdi tek soru şu, devrim kanlımı olacak kansızmı .dng
fazla doldurmayın forumu sonra akşama canımız çıkacak okurken:..:
-
[quote=Vob Trader;87161]SEREN I bayan adı değildir. Vakti zamanın da şampiyonluk yaşamız safkan bir erkek yarış atının adıdır.[/quote]
Halis Karatay binerdi.En dış kulvardan ataklarını hatırlarım..lelele.lelele
-
[quote=parderi;87263]Ne diyosun ya. Benim bildiğim Gökhan garnizonda teranın şubesini bile açar.[/quote]
askerlik yan gelip yatma yeri değildir :)
-
yönetim. hazır taraf tutma mevzusu açılmışken dünkü sana yazdığım mesajı aynen hatırlatıyorum.
-
[QUOTE=mbm;87265]okudum hepsini sevgili catedral......
seninle ilgili demedim zaten....
sn seren ile ilgili dedim.......[/QUOTE]
O cezayı gereksiz sataşmadan gereksiz uzatmadan ve iftiradan almıştır...
Seans içlerinde bunu hep yapıyor.. İnsanları gizli kışkıtmalar ve seans dışı muhabbetler.. O yüzden kuyruk acısı var sanırım..
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87271]Halis Karatay binerdi.En dış kulvardan ataklarını hatırlarım..lelele.lelele[/QUOTE]
HALİS KARATAŞ olmasın :)
-
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87253]Bedduam tutmuştur belki..kom.komHerkesi Gökhan sanan var da.Kasımda askerim hadi vatana millete hayırlı olsun.[/QUOTE]
Kasıma daha 9 ay var. Askerlik yakın diyince bende Mayısta gideceksin sanmıştım tekrar hayırlı teskereler.