-
[quote=bull market;424128]spot ile şubat vade arası fark dün kapanışta daha fazla idi
azaldı
kısada ısrar edilecekse fark dahada azalmadan kısaları şubat vadeye geçmekte fayda varmıdır yokmudur?
Bence vardır:)[/quote]
cuma sabahını bekleyip ona göre hareket etmekte büyük fayda vardır . Vade geçişleri herkesin bildiği gibi çok vahşi olabiliyor . Cuma-pazartesi kendini belli edecek , etmesede indikler bize yol gösterecektir . Yeter ki kişi
kendini kaybedip piste fırlayıp palayla dans etmeye kalkmasın :)
çıkışta ağır bir hesap gelecektir . Hep dediğim gibi sakin ve coooolll !
-
[quote=tıfıl;424120]bir şey sormak istiyorum bilgisi olan var mı acaba?
Abd de ki mali uçurum lafları var nedir bu işin aslı acaba bilen varmı?[/quote]
en zengin ile en fakir arasındaki uçurumun daha da açılması için yapılan çalışmaların kısa adıdır :)
-
Ne yapıyor ? Vakit öldürüyor . Ne için ? Yeni vade için . . .
Aralık vade herzaman delikanlı olmuştur . Ama ya şubat vade ?
Neticede vade sonu balık burcuna denk gelecktir . Yani duygusal gel-gitleri fazla olan bir vade olacaktır . çok kişinin canını yakmaya maalesef niyetlidir .
-
[QUOTE=gnome;424130]cuma sabahını bekleyip ona göre hareket etmekte büyük fayda vardır . Vade geçişleri herkesin bildiği gibi çok vahşi olabiliyor . Cuma-pazartesi kendini belli edecek , etmesede indikler bize yol gösterecektir . Yeter ki kişi
kendini kaybedip piste fırlayıp palayla dans etmeye kalkmasın :)
çıkışta ağır bir hesap gelecektir . Hep dediğim gibi sakin ve coooolll ![/QUOTE]
ben geçeceksem son iki güne hiç bırakmam.
-
marjin saatini bekler bu d.dng
-
bende 97800 altı short yazayır.:dü:
-
şimdi teoriden çok bahsediyoruz ama gerekli .
Sn. ındı'nin topiğinde daha önce yazdıklarımı uygulayanlar şu anda karda.
96.500 üstünde long dedik . Pazartesi günü aldın . şu anda 98.000 de 1500 puan kar sadece 3 gün . Tut ki 97.500 den sattın yine 1000 puan kar .
Görüldüğü gibi belli bir alım-satım disiplini ile hareket edildiğinde kazanmak herzaman mümkün . Yani sn.jelibon'un deyimi ile hava civa konuşmuyoruz .
Burada ve sn.ındı'nin verdiği rakamlara uyulsa ama az , ama çok kazanılabilir . En azında kimse çok kayıp vermemelidir. Bu kadar yazıya rağmen hala kaybeden var ise biraz kendinde aramalıdır kabahati .
Kişi ne yapmaktadır ? Efendi sen 96.500 de al dedin ama bak 95.625 den yükseldi 900 puanı kaçırdım .
Bu kişiye verilecek bir cevabım vardır ama gereği yoktur ...
-
[quote=bull market;424133]ben geçeceksem son iki güne hiç bırakmam.[/quote]
ben indikten cuma günü gelecek sinyale göre şubat vadede poz almaktan bahsetmiştim.
-
[quote=negrolino;424081]krediler düştü ucuza malolmuştur hayırlı olsun[/quote]
[quote=indregandi;424083]hayırlısı olsun,...allah utandırmasın,....[/quote]
[quote=selam45;424085]sn gnome hayırlı uğurlu olsun.
Allah utandırmasın.[/quote]
[quote=bull market;424087]hadi yine iyisin gnome
sıfır topik hayırlı olsuuuun .brv[/quote]
[quote=albica;424088]sn gnome..hayırlı olsun..inanıyorum ki uzun ömürlü bir topic olacak..teşekkürler şimdiden..başarılar..[/quote]
[quote=ordi;424089]sn.gnome, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim...[/quote]
[quote=fotomidyat;424106]hayırlı olsun allah utandırmasın[/quote]
[quote=polo;424109]sn gnome hayırlı olsun, allah utandırmasın[/quote]
[quote=polo;424110]hayırlı sabahlar cümleten[/quote]
[quote=astatin;424114]hayırlı olsun topik gnome patron..gnam gnam style şekli, atik ve başarılı tradeler ve topiğede rekor ziyaret kliki dilerim[/quote]
[quote=aticik;424115]şimdi topik sahibi olarak tam üstad oldun.
Başarılar[/quote]
[quote=alfasid;424116]hadi hayırlı olsun üstad.... Bunu 3 - 5 bin puanla kutlamamız lazım ..
:)[/quote]
[quote=tıfıl;424117]s.a
sn gnome hayırlı olsun, allah utandırmasın
pivotum:97800
desteklerim:97375 - 99650 - 96250
dirençlerim:98525 - 98950 - 99650...bence..[/quote]
herkesden " allah " razı olsun . Herşey gönlünüzce , cebiniz parayla dolsun . . .
Sn.ındı'nin topiğinde orası boş vakit geçsin diye karalamaya başlamıştık nereye geldi :)
-
[QUOTE=sungur;424135]bende 97800 altı short yazayır.:dü:[/QUOTE]
ben eğer 97,700 saatlik kapanış olursa aşağıya meyillenir gibi demiştim ...
-
[QUOTE=gnome;424141]herkesden " allah " razı olsun . Herşey gönlünüzce , cebiniz parayla dolsun . . .
Sn.ındı'nin topiğinde orası boş vakit geçsin diye karalamaya başlamıştık nereye geldi :)[/QUOTE]
kardeş indiyi seven sayan orada faydalanır sizin ki de ayrıcalık olur daha iyi çeşitlilik
-
şu anda short piyasada değiliz . Ancak dün gece spot-30 için verdiğimiz değerlerin altına gidilirse short denenebilir .
Ilk satış dalgası ani ve çok sert gelecektir .