-
tesekkur ederim aylik minumum 1000 adet isleme en uygun komisyonla en iyi hizmeti nerden alabilirim....telefonla da islem yapabilecegim islem ekranlari kopmayan matriks derinlikli ekranli kim var acaba ama en onemlisi buyuk ve guvenilir olmasi gerekir..birda hergun para takasbanktami diye dusunmemem lazim
-
Kurum büyük olsun küçük olsun, paranın takasbankta olup olmadığı nerden biliniyor?
Ya para takasbanka hiç yatırılmıyor size sanal alemde işlem yaptırılıyorsa?
Değilmi ama?
-
[quote=last trader;363948]tesekkur ederim aylik minumum 1000 adet isleme en uygun komisyonla en iyi hizmeti nerden alabilirim....telefonla da islem yapabilecegim islem ekranlari kopmayan matriks derinlikli ekranli kim var acaba ama en onemlisi buyuk ve guvenilir olmasi gerekir..birda hergun para takasbanktami diye dusunmemem lazim[/quote]
aracı kurum ismi vermek istemiyorum, reklama giriyor.:::
aylık 1000 kontrat için onbinde 2'nin altında komisyon ödersiniz.
matriks kullanacaksanız veya başka bir platform, muhakkak kopmalar olacaktır.
böyle durumlar için de telefonla destek şart.
ben çalıştığım her kurumda telefon desteği aldım.
elektrik kesilir, internet arızası olur, ekran donar, vs vs. bunları hesaba katmak lazım.
bunun için de aracı kurumları tek tek telefonla arayıp tekliflerini almanız lazım. zaten onlar da şartlarını belirtecektir. hangisi işinize gelirse onda karar kılarsınız artık.
başka soracağınız mevzu olursa özelden de yazabilirsiniz.
kolay gelsin.
-
[quote=last trader;363948]tesekkur ederim aylik minumum 1000 adet isleme en uygun komisyonla en iyi hizmeti nerden alabilirim....telefonla da islem yapabilecegim islem ekranlari kopmayan matriks derinlikli ekranli kim var acaba ama en onemlisi buyuk ve guvenilir olmasi gerekir..birda hergun para takasbanktami diye dusunmemem lazim[/quote]
konuyla alakalı her türlü soru için bana mesaj atabilirsiniz..uygun komisyon ve düzgün servis için yardımcı olabilirim..
-
vob da eb güvenilir aracı kurum, hatta en güvenilir aracı kurum bence eşlerinizdir...tabi vob vb ile ilgilenmiyorlarsa
-
[quote=WOBATAR;362819]Arkadaşım günaydın; ilgilendiğiniz aracı kurumun yöneticisi olarak sizi bilgilendirmek isterim.
1:Komisyon oranımız Endeks 30 Kontratlarında [B]1 TL+vergiler yaklaşık 1,30[/B] TL'ye geliyor.
2:Endeks 30 Kontratlarında aylık 500 Kontrat ve üzeri işlem yapan müşterilerimize VOB Derinlikli Matriks vermekteyiz.
3:Küçük ölçekli müşterilerimiz için internet üzerinde derinliksiz Java Matriks vermekteyiz.
4:İşlem hacmi yüksek müşteriler için çeşitli hediye ve komisyon iade kampanyalarımız mevcut.
Bol Kazanç dileklerimle.[/quote]
1 TL komisyonun vergisi 0.05 TL, toplamda 1.05 TL olur. Siz 30 kuruş BSMV'yi nasıl hesaplıyorsunuz?
Ulukartal isimli bir forex firması birçok kişinin parasıyla ortadan kaybolmuştu. Siz onun devamı mısınız?
-
Bu dediklerin ata online da var. matriks derinlikliyi 50 kontrata ücretsiz veriyorlar. ata trader diye bir programları var onunla ilgili muhakkak bilgi almalısın. toplam 5 sn'de emir verebilir, emri iyileştirebilir ve emri silebilirsin. komisyonda onbinde 3-4 gibi olabilir ama onu konuşman lazım. telefonda pazarlık edebilirsin. ben 4 ile başlamıştım sonra 3'e çektiler. belki daha düşük oranlarda komisyon verenler var (sanko, metro vb.) ama aldığın hizmet çok önemli. burası çok çabuk dönüş yapıyorl gir sitelerine mail gönder beni arayın diye hemen arasınlar.