-
akşamki açıklanacak olan pakette hazine Timo'nun [COLOR=black][FONT=Arial]bankalara öncelikle yurtdışı iştiraklerinizi satın d[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]eneceği konuşuluyor. akbank ile garantiye sert satış gelme sebebi bu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]Bu da benim kulağıma gelendir.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]paylaşmak istedim..[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=mersiyk;83155]:(ya ne güzel seans iclerinde trade yapıyordum.. long yaptaysam direncte realize edip yarısı kadar short acıyodum sonra direncten donduyse kalan yarım daha acıyordum (2 kaldıracı kecmeden) ilk destekte realize ediyodum.hergunum cok guzeldi. duygusuz trade ediyordum 10 kurusum 45 kurus olmustu. ne olduysa tatiller girdi(kurban bayramı yılbası) sonra piyasadan koptum... simdi 45 kurusum 38 kurus oldu ama hergunum kotu geciyor korkuyorum saglıklı trade yapamıyorum eskiden korkusuz trade yapardım.:([/QUOTE]
piyasaya adapte olamama sorunu moderatör olduktan sonra mı başladı canım.. onun da etkisi olabilir belki..
-
[QUOTE=jerfin;83164]piyasaya adapte olamama sorunu moderatör olduktan sonra mı başladı canım.. onun da etkisi olabilir belki..[/QUOTE]
kurban bayramı ve yılbasından hemen sonraki islem gunu basladı. modluktan sonra duruldum dusus hızım kesildi :o
-
[quote=bikmisbroker;83134]Piyasada bir fonun yapmis oldugu 150 milyon $ lik satistan bahsediliyor.
Ve bu kadarcik satisin bu gerilemeye neden oldugu soyleniyor..
Duyduklarimdir.[/quote]
bugün spottaki baskının sebebi..bu baskı vob..ada yansıdı.sn.babo ya teşekkürler...sn.catedral bunu grafiklerde yakaladı..işte forum kardeşliği....bu durum bizim fazla satıldığımızı gösterir.....bu gece abd..de timothy faktörü olmasa.........
.brv
-
[quote=catedral;83162]Allaaaa kesinlikle longlamak gerekirmi acaba? :D Yok ama bu sefer olacak galiba:)
(yalnızca takılıyorum özgür yanlış anlama)[/quote]
Catecim o eskidendi son 8 iş gününü sürekli karda kapatıyorum.. Ama en güzeli bugün oldu...
Cuma günü de adımı SHORT lar listesine yazdırmıştım bakarsan.. Hatta pozisyonumdan emindim..
-
petrol...brent..48.00 % 4.24
nymex..41.50 % 4.88
borsaları destekliyor..özellikle rusya..brezilya....
-
geceye pozlar ne .. ? ben karar vermedim daha ..
-
geceye ben kısa...
sn vobix kayıtlara geçsin lütfen......:)
-
[QUOTE=mersiyk;83155]:(ya ne güzel seans iclerinde trade yapıyordum.. long yaptaysam direncte realize edip yarısı kadar short acıyodum sonra direncten donduyse kalan yarım daha acıyordum (2 kaldıracı kecmeden) ilk destekte realize ediyodum.hergunum cok guzeldi. duygusuz trade ediyordum 10 kurusum 45 kurus olmustu. ne olduysa tatiller girdi(kurban bayramı yılbası) sonra piyasadan koptum... simdi 45 kurusum 38 kurus oldu ama hergunum kotu geciyor korkuyorum saglıklı trade yapamıyorum eskiden korkusuz trade yapardım.:([/QUOTE]
Piyasa o zamanki gibi trendli değil. Bunun da etkisi var.
-
[QUOTE=SEREN I;83168]petrol...brent..48.00 % 4.24
nymex..41.50 % 4.88
borsaları destekliyor..özellikle rusya..brezilya....[/QUOTE]
petrolün çıkışı dow'daki petrol şirketlerini de olumlu etkilemez mi sn. seren
-
Dow aşırı satımda yaa. Dayanamıycam Shortluycam galiba yine ben..
-
[QUOTE=unlimitted;83163]akşamki açıklanacak olan pakette hazine Timo'nun [COLOR=black][FONT=Arial]bankalara öncelikle yurtdışı iştiraklerinizi satın d[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]eneceği konuşuluyor. akbank ile garantiye sert satış gelme sebebi bu.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]Bu da benim kulağıma gelendir.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]paylaşmak istedim..[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
ISCTR, HALKB, VAKBN ve YKBNKa ne oluyor o zaman? GARANdan çok düşmüşler.