Türkiye 10 yıllık eurobond ihrac edecekmiş yav
notumuz artmadan ne ihracediyon?
demekki not artışı olacak ve yurtdışına eurobond ihracı yapacak
yetkiyide kimlere kimlere vermiş
ralli....
Printable View
Türkiye 10 yıllık eurobond ihrac edecekmiş yav
notumuz artmadan ne ihracediyon?
demekki not artışı olacak ve yurtdışına eurobond ihracı yapacak
yetkiyide kimlere kimlere vermiş
ralli....
18/01/2012 15:33:32 HAZİNE, DOLAR CİNSİNDEN EYLÜL 2022 VADELİ BİR TAHVİL İHRACI İÇİN YETKİ VERDİ
Hazine Müsteşarlığı, 2012 yılı dış borçlanma programı çerçevesinde
Dolar cinsinden Eylül 2022 vadeli bir tahvil ihracı gerçekleştirmek
amacıyla bugün Barclays Capital, Citigroup ve JP Morgan'a ortak lider
bankalar olarak yetki verdi.
işte önümüzede düştü haber,
haberler önümüze geç düşüyomuş anlaşıldı.
Olası bir realizede spot30 un 63600 e sarkmaması gerekir
boşluk kapanmamalı
boşluk kapanırsa düşüş başlar, aldatmasın derim:)
[QUOTE=babazulu;387265]Nerede bu mahallenin sakinleri ? Toskana Vadisine mi taşındılar?[/QUOTE]
walla ben uyuyodum tank, top, tüfek, boynuzlarla uyandırdılar... bi süre sadece geceleri uyuyanlara eşlik etmekte fayda var...
Yabancı ordinaları çok fena diyolar
Ralli sinsi başladı ama giderek sertleşecekmi bakalım:)
Şu 66000-68000 arası işlemlere başladık galiba
Yunan ı büyük kreditörler kurtardımı zaten 70000 üzeri hülülülüğlülüü olverir
Neredeymiş bunca zaman bu creditörler yaw
Bugünde sallayacak sallayacak günsonu alacak anlaşıldı:)
Forum pek bi sessiz kalmış..bi grafik yapıştıram barre...aha da spot30 haftalık...indikler boğasal dursa da düşüş akımı ve 20 haftalık ho aynı yerden geçiyor ve orası direnç olabülü... VOBda 66700 lere denk geliyor..ki aynı zamanda 67300 seviyesi 4 üncü Astenacci fiyat seviyesine denk geliyor (59800 den 4 mc = 1 kontrat duble veya buhar seviyesi)..yani oralardan realiz gelebilir...kırarsa da bu boğaları kimse tutamayabülür..filan feşmekan
üçgenler kırılmak için vardır, voborsa tekniğine göre öööle:) aşağıdan uç bile veremedi yukardan fırlar gider fezaya.
şimdi bence yukarı kırılım kesinde, zamanlama için çaba sarfediyolar.
farketmez sonuçta gorkunç yukarı
hemde günlerce, haftalığa bile bakınca hülülülülülülü şeklini görecez.
cümleten merhaba...
[QUOTE=blackmagic;387411]cümleten merhaba...[/QUOTE]
hoşgeldin magic:)))
Bankalar diri, telekom ve holdingler ölü. Bankaları bir %5 daha alırlar artık.
9/01/2012 13:32:55 *unicredit hisselerinin işlemlerine ara verildi, limit artırıldı
19/01/2012 13:28:18 *SARKOZY: KREDİ KURULUŞLARI FRANSA İÇİN POLİTİKA YAPAMAZ
öyle bi yaparlar ki
kendi silahlarınızla yıkılacaksınız.
pala çözüldü ve az daha yukarı sürmek zorunda
yinede bugün yarın 65500-67000 arası işlemlerle geçiştirileceğe benzer:)
Ula ula ula ula... Yani 6 aydır dip mi yapıyok :)
[IMG]http://resimyukleyin.net/images/46810532355593058440.gif[/IMG]
Bu hareketleri 5-6 aralık tarihlerindede yapmıştı...
longdan vazgeçen olsa çekecek alacak yukarı, ama yok olmuyor,
shortcularında çoğu mc tamamlamakla meşgul.
[QUOTE=babazulu;387436]Ula ula ula ula... Yani 6 aydır dip mi yapıyok :)
[/IMG][/QUOTE]
uluzabab ugh!
bu grafı nasıl elde ettin ?, çok dooru göstermiş:)
dikkat....66625.... Dabıltipi
[quote=bull market;387439]uluzabab ugh!
bu grafı nasıl elde ettin ?, çok dooru göstermiş:)[/quote]
Aşkolsun kendim hemi de painte hazırladım :=)
bu aşk buraya kadar giyelim sortlarımızı 66875 den..
70000 olacak diyolar.
[quote=padişah;387453]70000 olacak diyolar.[/quote]
71 olsun :)
Longlara veda....Flatingos...Short yok haci, short yok...
[quote=Astatin;387405]Forum pek bi sessiz kalmış..bi grafik yapıştıram barre...aha da spot30 haftalık...indikler boğasal dursa da düşüş akımı ve 20 haftalık ho aynı yerden geçiyor ve orası direnç olabülü... VOBda 66700 lere denk geliyor..ki aynı zamanda 67300 seviyesi 4 üncü Astenacci fiyat seviyesine denk geliyor (59800 den 4 mc = 1 kontrat duble veya buhar seviyesi)..yani oralardan realiz gelebilir...kırarsa da bu boğaları kimse tutamayabülür..filan feşmekan[/quote]
4 üncü Astenacci seviyesine yaklaştık..67300 :) ..Yalnız bide sazangralın hafta başı yaptığı analiz var..O triyengıl bekliyor, ve dediklerinden yaptığım hesaba göre triyengılın bu dalgası 70 e kadar bile uzayabilirmiş....doğru anlayıp doğru hesap etiysem..
olasılıklarrrrrrr
[quote=blackmagic;387449]bu aşk buraya kadar giyelim sortlarımızı 66875 den..[/quote]
nik den tırssamda yine de hayırlı olsun diyeyim... santana dan bir esin var mı aceba nick de...:o
[quote=Astatin;387457]nik den tırssamda yine de hayırlı olsun diyeyim... santana dan bir esin var mı aceba nick de...:o[/quote]
Benim nickimden tırsmıyor musun,estetük? Tırmık atarım...:)
[quote=Astatin;387457]nik den tırssamda yine de hayırlı olsun diyeyim... santana dan bir esin var mı aceba nick de...:o[/quote]
eski bir şarkıdan esinti var eski metalciler bilir:)
[quote=blackmagic;387463]eski bir şarkıdan esinti var eski metalciler bilir:)[/quote]
yes we know.lelele yannız woman gısmısını attığına göre forumun %99.9 unun olduğu gibi "male" sınıfında goşturmaktasın annadığım kadarıynan:D
[quote=excali;387462]Benim nickimden tırsmıyor musun,estetük? Tırmık atarım...:)[/quote]
yok senin tırmık ından tırsıyorum...gontrast a dikkat... TIRmık, TIRs..ayrıca kendi ortalarının dikiz aynalarında kör nokta olduğunu öğrendiğimden beri TIRlardan da TIRsarım...kamyonun ingilizcesinin okunuşu da TIRak zaten..Almanya nın TIRsingen kasabasından da TIRsarım.. TIRpan ve TIRmık da gorku filmlerinde TIRsılacak nesneler. bu TIR kelimesinde bir şifre var ama..ebcet mebcet ..du bakali...
[QUOTE=babazulu;387445]Aşkolsun kendim hemi de painte hazırladım :=)[/QUOTE]
hanku indikatoru kullandun demek istetim, formül formül?
çokmu gizli?
[quote=Astatin;387440]dikkat....66625.... Dabıltipi[/quote]
dabıltipi.= 2tp
1. TP= Take profit = Long Kavırma
2. TP= Trade point= Open short:D
peki neden öyle dedim di..
Aha da GARAN 60 dklık.. MFI ve CHO ilişkisi ile tradeybıl noktalar yakalanaybıl... MFI=100 olmuş ve bir çeşit CCI olan CHO da net negatif uyumsuzluk vermiş..manası: graş olması garanti değil ama büyük ihtimalle realiz yaklaşıyor şekli.....bu Kriptolu mesaj olayı iyiymiş ha..sonra istediğin gibi açıklayabiliyon
[quote=Astatin;387465]yok senin tırmık ından tırsıyorum...gontrast a dikkat... TIRmık, TIRs..ayrıca kendi ortalarının dikiz aynalarında kör nokta olduğunu öğrendiğimden beri TIRlardan da TIRsarım...kamyonun ingilizcesinin okunuşu da TIRak zaten..Almanya nın TIRsingen kasabasından da TIRsarım.. TIRpan ve TIRmık da gorku filmlerinde TIRsılacak nesneler. bu TIR kelimesinde bir şifre var ama..ebcet mebcet ..du bakali...[/quote]
Yoncada "kedi alımı" söylentisi var..:::
Vatzap zulubab..ne zaman endecek bu goşu...dj bi 12409 altı kapasa eyi olacaydı
Estetük,
Bu sefer "on di vey" galiba???
[quote=excali;387475]Estetük,
Bu sefer "on di vey" galiba???[/quote]
galiba derken?:D
on the way i kasaya koydum..bundan böyle kriptografik mesajlar yazacağum... 2tp gibi..misal:D
[quote=Astatin;387477]galiba derken?:D
on the way i kasaya koydum..bundan böyle kriptografik mesajlar yazacağum... 2tp gibi..misal:D[/quote]
Kripto çözücü de yayınlayacak mısın??:..:
Estetükript.com dosyası gönder, bi zahmet..;)
[quote=excali;387478]Kripto çözücü de yayınlayacak mısın??:..:
Estetükript.com dosyası gönder, bi zahmet..;)[/quote]
NW, EMW or HW:D
[quote=Astatin;387480]ü
NW, EMW or HW:D[/quote]
otoban mı?
[quote=excali;387482]otoban mı?[/quote]
ula forumun moruhlarından olduun nassı belli:..: unutmamışsın ilk imzamı teprik ederim