-
[quote=boz ayı;214335][B]ZİŞD................[/B]
[B]basın uşağlar..........[/B][/quote]
yaw bizimki de karıncayla filin hikayesine benziyor:)
100 tane karınca bi filin sırtına çıkmış, karınca bi silkinmiş 99u yere düşmüş, aşağıdakiler yukarıdaki karıncaya bağırıyomuş ez oni ez daa::: ula ben de basıyom bazen yıkılcak burası diyom ama şerrro py bana dünyayı zından ediveriyore.dng
-
short devam uzun zaman sonra gap yemedğim için mutluyum :) forum nufusunda azalma mı var pazartesi sendromu mu :(
-
63.550 altında şelale bizi bekliyor...ayu kardeşlerim......
kara [B]p.tesi.........[/B]
[B]çarşambaya kadar KARA..........[/B]
[B]İŞTE BU KADDAR.............[/B]
-
tekrar şort..fikrimin ince şortu :)
-
uşaklar dizlerim titremeye başladı.....
sıkı durun.....bir şey olabilir......
bu dizler çok hassas....çokk....
-
s.a ağalar eskilerden kimler var?
köprünün altından çok sular akmış bakıyorum da :))
-
ANKET açtım
[URL="http://www.voborsa.com/forum/poll.php?do=showresults&pollid=107"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/poll.php?do=showresults&pollid=107[/COLOR][/URL]
Matrıks 15 dakıkalık verılerı ne kadar geriye dönük tutsun?
Çoklu seçim koydum..
-İlk 3 seçenekten birini işaretleyerek istediğiniz süreyi belirtebilirsiniz.
-Son iki şıktada Matriksin bu konu hakkındaki yaklaşımının ne olacağı konusundaki tahmininizi işaretleyebilirsiniz..
Yani ilk üç seçenekten birini ve son iki seçenekten birini işaretliyoruz... Suyunu çıkarmayalım lütfen :)
-
[quote=Vob Trader;214381]s.a ağalar eskilerden kimler var?
köprünün altından çok sular akmış bakıyorum da :))[/quote]
ohoooo..kimler gelmiş...nerelerdesin yaw vob treydır? ne var ne yok..iyisin inşallah? çoook zaman oldu..köprünün altından sular aktı hatta köprünün 2 incisi bile yapıldı:)))
-
[QUOTE=Vob Trader;214381]s.a ağalar eskilerden kimler var?
köprünün altından çok sular akmış bakıyorum da :))[/QUOTE]
as :))) nerelerdesin sen bakiim?
-
Bu ne böle , çok az düşmüşüz . Daha isterük.
Sazan Sistem hala SHORrrrttt.
-
-
2009 eylül itibariyle portfoy zirvesinde jubile yapmanın verdiği haz ve gazla bu işlere veda etmişdim. Ancakkk efsana geri dönsün mü diye bu sabah aklımda bir ışık yandı :)) Baktım baktım don gömlek long mu desem acaba dedim içinden :)))