[quote=a.kaya;296497]valla o yorumda bana göre hiç bi sorun yok olasılık işte ne var bunda ya gayet güzel bi yorum düzeltmiyom kardeşim :D[/quote]
,abi biz de teprik ettik zati..kötü bişey mi dedik:D:D
Printable View
[quote=a.kaya;296497]valla o yorumda bana göre hiç bi sorun yok olasılık işte ne var bunda ya gayet güzel bi yorum düzeltmiyom kardeşim :D[/quote]
,abi biz de teprik ettik zati..kötü bişey mi dedik:D:D
10 kaplan... 10 kaplan... Danışmaya lütfen... Yolda berduşluk etmeyiniz acilen geliniz... Spot açılışına yetişiniz... üvvv...
sistem flat dedi 850 den flatladım oyun dışı kaldım şu anda :)
heran gene şort olarak oyuna girebilirim teyidi bekliyom :..: long olarak değil 15 lik satta olduğundan şort dışında işlemden kaçıyorum.
Yarın tarım dışı istihdam verisi var.. Veriyi görmeden kimse paça sıvamayacak anlaşılan 84.600-85.325 arasında bir o yana bir buyana.....
vızzzzzzzzz..yatıyo piyasa..neyse bari size süper bit tüyo vereyim bir şans oyunuyla ilgii..üühühhhü...Pazartesi 10 numara diye bir oyun var biliyonuz...
Siz kupona 10 adet sayı işaretliyorsunuz 1 ile 84 arasında...1-84 arası 22 sayı çekiliyor..sizin işaretlediğiniz 10 bu 22 sayının içindeyse büyük ikramiyeyi götürüyorsunuz.. Taktik şu;
siz bütün sayılarınızı 1-54 arasında işaretliyorsunuz...:) çekilişte 54 den büyük sayılar çıksa da mühim deel..siz 22 de 10 bulmak zoundasınız...sizce bu yaklaşım işe yarar mı :)
10 kaplan istemiştim kahveden arkadaşlarını da çağırmış 100 kişi geldiler... :)))
85.325 e sıkışacak diyorsak ilk parti için uygundur...
kayaboss..longladınmı..bak doğruyu söyle :)
abi anında 300 puan oynuyor spot böyle iş mi olur
85050 den şort ühüüüüü
[quote=Strategist;296508]10 kaplan istemiştim kahveden arkadaşlarını da çağırmış 100 kişi geldiler... :)))[/quote]
kedi onlar kedi:D stro üstad