-
[quote=Astatin;245993]Kayahan DOW artı kapatır:D:D::::::[/quote]
[URL="http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/57640d1275072864-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-triangle.jpg"][IMG]http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/57640d1275072864t-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-triangle.jpg[/IMG][/URL]
-
Düşmek için geçerli bir neden göremiyorum.
Yüksel Vob, senin için yükselmenin sınırı yoktur.
-
[B][SIZE=5][COLOR=red] [COLOR=black]Vural'dan sert sözler [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=5][COLOR=red][IMG]http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/290520100015259898127_2.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red][B][FONT=Arial]'Başbakan nasıl başka ülkeler tarafından görevlendirilir?'[/FONT][/B]
[/COLOR][/SIZE]
[FONT=Helvetica,Verdana,Arial][SIZE=2][COLOR=blue][B]DHA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Grup Başkanvekili Oktay Vural, bugün Yalova'da yaptığı ziyaretlerinin ardından Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda ‘Açılımın gölgesinde Türkiye’ konu başlıklı bir bir konferansa katıldı.
Partisinin il başkanlığı tarafından Yalova’da düzenlenen panele konuşmacı olarak katılan Oktay Vural, demokratik açılım adı altında getirilen hususun yabancı bir senaryo olduğunu söyledi. Vural, “Bu yabancı senaryonun adı milletsiz bir Türkiye’dir. Bu senaryoları bu milleti etnik kimliklere göre ayırıp yönetmek istedikleri bir Türkiye’dir. Senaryonun adı bellidir. Bugün açılım adı altında Türkiye’de Kürt sorunu var demek suretiyle bu milletin içine fitne ve fesat sokmak istiyorlar. Açılım dış kaynaklıdır. Açılımın adı aslında Büyük Ortadoğu projesidir. Büyük Ortadoğu projesinin bir parçasıdır dedi.
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, daha önce TBMM’deki basın toplantılarında olduğu gibi yine konuşmasında cep telefonundan görüntüleri izleyenlere izletti. Başbakan Erdoğan’ın ve AKP Çorum Milletvekili'nin sözlerini içeren iki video izletip, mikrofonla salondakilere dinleten Vural, “Diyor ki, ‘Bizim bir görevimiz var. Büyük Ortadoğu projesinin eş başkanıyız.’ Hemşehrim, sana kim verdi bu görevi? TBMM vermedi, millet vermedi. Bir Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı nasıl olur da başka ülkeler tarafından görevlendirilir? Varsa gelsin, TBMM'den yetki istersin. Ama maalesef kapalı kapılar ardında bu coğrafyada arzu ve isteklerini yerine getirmek için kendi milli menfaatleri için oluşturdukları projenin eş başkanlığına Türkiye getiriliyor” diye konuştu.
Büyük Ortadoğu Projesi'nin (BOP) Yahudi - İsrail menşeili bir proje olduğuna vurgu yapan Vural, “Büyük Ortadoğu projesi Dicle ve Fırat havzalarını vaad edilmiş topraklar olarak ele almak ve değerlendirilmek istenen bir projedir. PKK da bunun bir parçasıdır. Bunu kim söylüyor. Bunu AKP Çorum Milletvekili söylüyor. Kendi danışma kurullarında söylüyor. Ben söylemiyorum. Başbakan, ‘Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanıyım’ diyor. AKP'li milletvekili de ‘Proje Yahudi İsrail menşeilidir diyor. PKK da bunun bir parçasıdır’ diyor. Şimdi o yapbozu yerleştirdiğimiz zaman o açılımın hangi amaçla yapıldığını iyi idrak edebilir miyiz” şeklinde konuştu.
MHP'li Vural, “Habur'a gelenler, aftan faydalanmak için gelmedik diyor. Sözde önderlerinin gönderdikleri mesajımızı Türk Devleti'ne iletmek için geldik diyor. Bu adamlar, Habur sınır kapısında devletin güvenlik görevlileri tarafından karşılandı. Kimin elçileriymiş bunlar? PKK'nın elçileri. İşte açılım PKK'yı muhatap almak demektir. Açılım eşittir PKK'yı muhatap almak. Nereden biliyoruz? İşte Habur'da yapılan bu devlet merasim törenlerinde bunların elçilerini kabul etmekle maalesef PKK'yı da bir müzakere ve açıkçası onu muhatap alma süreci başlatılmıştır. Oraya hakim gitti. Millet egemenliği adına karar veren hakim, millet egemenliğini ortadan kaldırmak isteyenlerin ayağına gitti. İşte bugün Habur hukukunu ve açılımın ne demek olduğunu bu ortaya koyuyor” dedi.
Oktay Vural, salonda partililer tarafından coşkuyla karşılanıp konuşmasının sonunda alkışlara uğurlandı.
[/SIZE][/FONT][URL]http://haber.gazetevatan.com/vuraldan-sert-sozler/308164/1/Gundem[/URL]
-
[quote=Kapcuruk;246031]Düşmek için geçerli bir neden göremiyorum.
Yüksel Vob, senin için yükselmenin sınırı yoktur.[/quote]
Pazartesinden itibaren düşüş zamanı sonra tekrar yükselecektir mutlaka.:)))
-
[quote=GATE;245497]Merhabalar;
Tahmın ettıgımız uzere yukselıs devam edıyor...
54.500 sevıyesınden bır kapanıs yaptık.
Actıgım LONG pozısyonları tasımaya devam edıyorum.
Sayet AKSAM bır bozulma olmaz ıse yarın 55.000 sevıyesının gorulebılecegını dusunuyorum.
Yarın su sevıyelerden Long pozısyonlarımı kapatıp pıyasayı ızlemeye baslayacagım.
55.400-800 bandının gecılebılmesı durumunda 57.200 sevıyesının gorulebılecegını dusunuyorum.
Sayet bu bant aralıgı gecılemezse SHORT pozısyon ıcın uygun zaman beklemeye baslayacagım.
Longlar ıcın stop noktamı 53.600 e revıze ettım..
Herkese ıyı aksamlar bol kazanclar dılerım.[/quote]
Merhabalar;
Beklentılerımız netıcesınde; endeks cok hızlı bır sekılde 55,000 sevıyesıne ulasmıs oldu. Stratejıme baglı kalarak bu sevıyeden; 68.800-69,000 aralıgından LONG pozısyonlarımı kapattım.
Sonrasında ıse en onemlı gordugum bant aralıgının icinde seyredip bu noktayı geçemeyerek altında kapattık.
Gerı cekılmelerde; 53.800 sevıyesını STOP noktası kabul ederek UZUN pozısyonlarımı yenıden almayı dusunuyorum.
Geri cekılme yasanmaması durumunda; endekste 55.800 sevıyesı; vadelıde ıse 69.800-70,200 aralıgını gecmeden kesınlıkle pozısyon almayacagım. Buranın gecılebılmesı durumunda AYNI noktayı STOP kabul ederek UZUN pozısyon alacagım.
53.300 sevıyesının asagı kırılması durumunda ıse KISA pozısyon acacagım. Su an ıcın bunun olacagını dusunmuyorum; ancak dusuncelerle ıslem yapmadıgımı belırtmıstım.
Anlasılacagı gıbı; 53.300-55.800 aralıgı bana gore karar aralıgıdır. Tum yatırımcı dostlarımın bu arada KAYIP yasamamalarını dılerım.
Iyı haftasonları; ıyı tatıller.
-
merhabalar;
bır kac bısıı karalayacağım..
dikkat etmıyor musunuz ne hale geldı bu guzelım topik...halbukı 2 -3 ay once ne kadar guzeldı...parmakla gosteroyordu herkes bu odayı...hem saygı,hem geyık hem analız,ve de duygular ucusuyordu yazılarda...2 saat bakmasak 15 20 sayfa gecıorduk kacırdıklarımızı okumak için...
ama bılmıorum ne olduysa bu son zamanlarda herkes baska topıklerde bı orda bı burda dolanıyor..yenı isimler kayıt oluyor..ama paylasım ve analız ıcın dııl...sohbet için bile diil..sadece tesekkur edıp bedava analız kapabılmek ıcın...
ama vob dan bıraz annayan bı ınsan yorumlarını dınledığı ınsanın mevcut pozunu muhafaza edebılmek ıcın ustune pozisyon temınatının bir buçuk katı kadar para getırmesı gerektiini ve bunların rıskınde bıle primary temınat ve pozuna ulasabılmek ıcın gerı donustekı butun ıslemlerı doğru yapması gerektiğini bilemiyor mu...bunun ne trade le ,ne de para yonetımıyle uzaktan yakından hıcc bı alakası yoktur...ve bu bir utopyadır ...tabı hayattan hıc bır beklentınız kalmadıysa ve gelecek kaygınız yoksa..
doğru işlemı yapmak için bılen bılmeyen kımsenın baskasını takıp etmeye ıhtıyacı yoktur..
cunku ortada bır sozlesme ya da ortaklık sozkonusu değildir..ve hıc bır ama hıc bır doğru bılgıye yonteme forumda bır ya da bırkac kısıyı takıp ederek ulasamazsınız...bedelını ödemıyorsanız sıze gelen bılgı ya eksıktır ya da yannıs...lutfen bu unutulmasın...
son olarak nacızane sunu sooleyeyım,kuzuyu okumak bana zevk verıyor ama bilgi ve fikir değil...onun o guzel dılıyle suslediği yorumlarını sadece bu acıdan takıp ederım o kadar..
kımseyı kırmak için yazdıım bı yazı değildir..benı bılen bılır..kırıcı olduysam da şimdi den özür dilerim...
saygılar...
-
[quote=ATHLON;246052]merhabalar;
bır kac bısıı karalayacağım..
dikkat etmıyor musunuz ne hale geldı bu guzelım topik...halbukı 2 -3 ay once ne kadar guzeldı...parmakla gosteroyordu herkes bu odayı...hem saygı,hem geyık hem analız,ve de duygular ucusuyordu yazılarda...2 saat bakmasak 15 20 sayfa gecıorduk kacırdıklarımızı okumak için...
ama bılmıorum ne olduysa bu son zamanlarda herkes baska topıklerde bı orda bı burda dolanıyor..yenı isimler kayıt oluyor..ama paylasım ve analız ıcın dııl...sohbet için bile diil..sadece tesekkur edıp bedava analız kapabılmek ıcın...
ama vob dan bıraz annayan bı ınsan yorumlarını dınledığı ınsanın mevcut pozunu muhafaza edebılmek ıcın ustune pozisyon temınatının bir buçuk katı kadar para getırmesı gerektiini ve bunların rıskınde bıle primary temınat ve pozuna ulasabılmek ıcın gerı donustekı butun ıslemlerı doğru yapması gerektiğini bilemiyor mu...bunun ne trade le ,ne de para yonetımıyle uzaktan yakından hıcc bı alakası yoktur...ve bu bir utopyadır ...tabı hayattan hıc bır beklentınız kalmadıysa ve gelecek kaygınız yoksa..
doğru işlemı yapmak için bılen bılmeyen kımsenın baskasını takıp etmeye ıhtıyacı yoktur..
cunku ortada bır sozlesme ya da ortaklık sozkonusu değildir..ve hıc bır ama hıc bır doğru bılgıye yonteme forumda bır ya da bırkac kısıyı takıp ederek ulasamazsınız...bedelını ödemıyorsanız sıze gelen bılgı ya eksıktır ya da yannıs...lutfen bu unutulmasın...
son olarak nacızane sunu sooleyeyım,kuzuyu okumak bana zevk verıyor ama bilgi ve fikir değil...onun o guzel dılıyle suslediği yorumlarını sadece bu acıdan takıp ederım o kadar..
kımseyı kırmak için yazdıım bı yazı değildir..benı bılen bılır..kırıcı olduysam da şimdi den özür dilerim...
saygılar...[/quote]
ATHLON um artizdim,
Ben hep noluyor yafff,niye ben hep konulara Ifransız kalıyorum,bu işlerden birşey anladıysam Arap olayım falan diyorum..:)
Bekleyeceksin ikiyyy gözzüm,bekleyeceksin...
Dos doğru olacan,olduğun kimin görünecen,göründüğün kimin olcen...
Bırak insanlar dilediklerini yapsınlar,yuvarlak çöte psikoloji bırakmadı insanlarda...
Su akar yatağını bulur...:cool:
-
ayrıca sızle bır yontemımı paylasmak ısterım...
her hafta cuma gunu seans bıttıkten sonna,takıbındekı pazartesı gunu kazandıım parayı nakıt olarak cekerım..elımde gorurum emeğimi..çünkü dokunmak ,görmekten cok daha ustundur ve bu bılımsel olarak kanıtlanmıstır..ve ınsanın, bunun bır bılgısayar oyunu değil de cıddı bır iş olduğunu anlamasını sağlar..bununla bırlıkte prensıplerıme ve para yonetımı ,rısk analızı gıbı (kı bence en önemlısıdır) konulara sıkı sıkı bağlı kalmamı sağlar..
-
kazandığınız paranın canlısının değerini bilmeyi kredi kartı örneği ile açıklayacağim...
serbest piyasa ekonomisinin can damarı tüketim dir...insanlar her gün ,bir önceki günden daha çok tüketmelidir ki çark dönsün...ve bu tüketim çılgınlığında insanların kafasındaki acabaları biraz olsun silebilmek için kullanılan obje ise para diil kredi kartıdır...çünkü görsel ve dokunsal olarak şahsi servetlerden eksilmeyi hissettirmez...halbuki bakiyesini cebinde barındıran adam tüketimini de kontrollü yapmak durumundadır...insanlar kredili olarak aldıkları objelerin sahibi zannederler kendilerini..halbuki onlar küçük çaplı lease etmişlerdir aslında alınan herşeyi ve ödünç almışlardır,ta ki ay sonunda borçlarını ödeyene kadar..işte o zaman şahsi servetler cetvelinde aktiflerindedir aldıkları.
işte bu yüzden kredi kartları vardır,işte bu yüzden kredili olarak tüketim çılgınlıkları vardır..ve işte bu yüzden yeni krizimizin nedeni budur...
ps: ha bu arada kredi kartları kayıt dışı ekonomiyi engellemek için faydalı bir objedir konusuna ise sadece ve sadece gülerim..
-
[quote=ATHLON;246056]kazandığınız paranın canlısının değerini bilmeyi kredi kartı örneği ile açıklayacağim...
serbest piyasa ekonomisinin can damarı tüketim dir...insanlar her gün ,bir önceki günden daha çok tüketmelidir ki çark dönsün...ve bu tüketim çılgınlığında insanların kafasındaki acabaları biraz olsun silebilmek için kullanılan obje ise para diil kredi kartıdır...çünkü görsel ve dokunsal olarak şahsi servetlerden eksilmeyi hissettirmez...halbuki bakiyesini cebinde barındıran adam tüketimini de kontrollü yapmak durumundadır...insanlar kredili olarak aldıkları objelerin sahibi zannederler kendilerini..halbuki onlar küçük çaplı lease etmişlerdir aslında alınan herşeyi ve ödünç almışlardır,ta ki ay sonunda borçlarını ödeyene kadar..işte o zaman şahsi servetler cetvelinde aktiflerindedir aldıkları.
işte bu yüzden kredi kartları vardır,işte bu yüzden kredili olarak tüketim çılgınlıkları vardır..ve işte bu yüzden yeni krizimizin nedeni budur...
ps: ha bu arada kredi kartları kayıt dışı ekonomiyi engellemek için faydalı bir objedir konusuna ise sadece ve sadece gülerim..[/quote]
Katılıyorum...bu nedenledirki siyasi irade konuya çözüm aramış "bulmuşda sanırım" kredi kartıyla borçlanmayın,tüketici kredisi kullanın diyorlarlar..
ve fegat limitler dolmuş,vetandaşın ırganacak durumu kalmamış,neden...
Çünki her alandaki insanların gelirleri düşerken,giderleri sürekli artmış...
Aradaki farkı nakit yada mal alımında kredi kartıyla karşılamışlar...
Efendim ihtiyacınızdan fazla niye harcama yapıyorsunuz....
Bakın yoksulluk sınırı rakamlarına ve fakirlik sınırı rakamlarına,madem resmi kurumlar,sivil toplum örgütleri araştırmalar yapıyor,demekki gerçek rakamlar bunlar...
Birde insanların gelirlerine bakınız,her alanda,geniş toplum kesiminden söz ediyorum...Milli hasılayı götüren % 5 ten söz etmiyorum...
Sonuç belli ...Pastaya devam edeceğiz...üüü
-
[quote=ATHLON;246054]ayrıca sızle bır yontemımı paylasmak ısterım...
her hafta cuma gunu seans bıttıkten sonna,takıbındekı pazartesı gunu kazandıım parayı nakıt olarak cekerım..elımde gorurum emeğimi..çünkü dokunmak ,görmekten cok daha ustundur ve bu bılımsel olarak kanıtlanmıstır..ve ınsanın, bunun bır bılgısayar oyunu değil de cıddı bır iş olduğunu anlamasını sağlar..bununla bırlıkte prensıplerıme ve para yonetımı ,rısk analızı gıbı (kı bence en önemlısıdır) konulara sıkı sıkı bağlı kalmamı sağlar..[/quote]
her hafta mutlaka kazaniyorum diosun..dng
-
[quote=nunu;246060]her hafta mutlaka kazaniyorum diosun..dng[/quote]
sen kazanmıyor musun?:)
-
[B][SIZE=5][COLOR=red]Akli dengesini yitirdi[/COLOR][/SIZE] [/B]
[IMG]http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/300520101109442251565_2.jpg[/IMG][FONT=Arial][SIZE=4][B]14 yaşındaki B.Ç.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla Bursa E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Hüseyin Üzmez’in kendi kendine konuştuğu öğrenildi.[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]Üzmez, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilecek[/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]BURSA’nın Mudanya İlçesi’nde 26 Nisan 2008’de, 14 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi B.Ç.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla çarptırıldığı 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasını Bursa E Tipi Cezaevi’ndeki revir koğuşunda çeken Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez (77); dengesiz hareketlerde bulununca cezaevi doktorunun talimatıyla Bursa Devlet Hastanesi Psikiyatri Kliniği’ne gönderildi.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]1.5 SAAT BEKLEDİ[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]Önceki sabah saat 10.30 sıralarında cezaevine ait mahkûm otobüsü içerisinde ve jandarma eşliğinde tek başına hastaneye götürülen Hüseyin Üzmez, hastanenin arka kapısından içeriye alındı. Psikiyatri Kliniği önünde yaklaşık 1.5 saat muayene saatini bekleyen Üzmez, saat 12.00 sıralarında psikiyatristle görüştü. Yaklaşık 10 dakika süren görüşmenin ardından Üzmez yeniden cezaevi aracına bindirilerek hastaneden ayrıldı.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][B]SÜREKLİ YAZIYOR[/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif]510 gündür cezaevinde bulunan Hüseyin Üzmez’in revir koğuşunda kaldığı son 2 aylık süre içerisinde davranış bozukluğu gösterdiği, koğuştaki dolapları karıştırdığı, kendi kendine konuştuğu, sürekli yazı yazdığı, yazılarını gazetelere gönderdiğini söylediği ve başka mahkûmlara ait elbiseleri giydiği öğrenildi. Doktorun hazırladığı raporun cezaevi yönetimine ulaşmasının ardından Hüseyin Üzmez’in önümüzdeki günlerde İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmesi bekleniyor. (Habertürk)[/FONT][/SIZE]
[URL]http://haber.gazetevatan.com/akli-dengesini-yitirdi/308348/1/Gundem[/URL]
[B]"PALALARA" DUYURULUR,AYAĞINIZI DENK ALIN,BU İŞİN SONU ÇIKMAZ SOKAK ...:o[/B]
-
[QUOTE=nunu;246060]her hafta mutlaka kazaniyorum diosun..dng[/QUOTE]
nuni apla .. pazartesi dow .. futureler falan kapalımı ?? ... sen bilirsin apla ..
-
Futureslar pazartesi TSİ 18.00 de kapanacak TSI salı sabah açılacak
-
[quote=ATHLON;246061]sen kazanmıyor musun?:)[/quote]
ben yemeye bamya bulamiyorum, sen ne soruyosun:::
-
[quote=nunu;246076]ben yemeye bamya bulamiyorum, sen ne soruyosun:::[/quote]
pamya bulamıosan sen de pasta ye apla bizim gibi...walla şimdi ki moda bu:)
-
yahu sık sık yazıorum ama gene yazacağım...
bilmem kaçıncı kez seyrettim ve hala yeni şeyler buluyorum "revolver" isimli guy richie filminde...
piyasayla uğraşanların gerçekten seyretmesi gereken bir film...adeta "borsa sihirbazları " adlı kitabın film versiyonu gibi...
oradan bir söz...
"seni güldürüyorlarsa bil ki ağzındaki altın dişlerini çalmak içindir..dikkat et!.."
-
[QUOTE=ATHLON;246082]yahu sık sık yazıorum ama gene yazacağım...
bilmem kaçıncı kez seyrettim ve hala yeni şeyler buluyorum "revolver" isimli guy richie filminde...
piyasayla uğraşanların gerçekten seyretmesi gereken bir film...adeta "borsa sihirbazları " adlı kitabın film versiyonu gibi...
oradan bir söz...
"seni güldürüyorlarsa bil ki ağzındaki altın dişlerini çalmak içindir..dikkat et!.."[/QUOTE]
film arıyordum canım sıkıldıydı eyi ettin ahtoln abey savol
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Şehitlerimize, İsrailin saldırısında ölen vatandaşlarımıza Allahtan(cc) rahmet diliyorum
-
cümleten günaydın ....
Şehitlerimize, İsrailin saldırısında ölen vatandaşlarımıza Allahtan(cc) rahmet diliyorum ....
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]31 Mayıs Pazartesi [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR M3 Para Arzı (y/y) (Nis) 11:00 -%0,3 -%0,1 Orta [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] EUR TÜFE Tahmini (y/y) (May) 12:00 %1,7 %1,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İş Dünyası Güven Eğilimi (May) 12:00 0,2 0,23 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Ekonomik Güven Endeksi (May) 12:00 100,6 100,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Tüketici Güven Endeksi (May) 12:00 -18 -18 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Sanayi Güven Endeksi (May) 12:00 -7 -7 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Hizmet Güven Endeksi (May) 12:00 6 5 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Charles Plosser'in Konuşması 12:30 Düşük[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Nisan Dönemi Dış Ticaret Dengesi(10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="red"]NOT: Bugün, ABD ve İngiltere Piyasaları kapalı. [/COLOR] [/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] İyi Haftalar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
-
gunaydın
İsraili kınıyorum Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum
-
Döktükleri kanda boğulurlar...Gün gelir hesabını verirler...
-
ayrıca sızle bır yontemımı paylasmak ısterım...
her hafta cuma gunu seans bıttıkten sonna,takıbındekı pazartesı gunu kazandıım parayı nakıt olarak cekerım..elımde gorurum emeğimi..çünkü dokunmak ,görmekten cok daha ustundur ve bu bılımsel olarak kanıtlanmıstır..ve ınsanın, bunun bır bılgısayar oyunu değil de cıddı bır iş olduğunu anlamasını sağlar..bununla bırlıkte prensıplerıme ve para yonetımı ,rısk analızı gıbı (kı bence en önemlısıdır) konulara sıkı sıkı bağlı kalmamı sağlar..
Yüzde yüz doğru Athlon. Gençlerin kulağına bir küpe olabilir belki.
-
günaydın voborsa.. bol kazançlar..
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4zmPNIk3WEw[/url]
-
Günaydın Dostlar..
iskenderun'da yaşamını yitiren şehitlerimize ve insani yardım gemisindeki müslüman
şehitleri,mize Allah'tan Rahmet dilyor.. Yakınlarina baş sağlığı , sabır diliyorum..
Bu şer odaklarını ve işbirlikcilerini lanetliyorummm...
(bu iki operasyonun aynı anda olmasına dikkatinizi çekmek istiyorumm...)
-
Günaydın,
Vay vay vay..Bayan dayanışması ha...:)
[URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=494"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=494&dateline=1272839097[/IMG][/URL][URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=494"][SIZE=5]jerfin[/SIZE][/URL] [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/statusicon/user_offline.gif[/IMG]
Kardeşimiz
Ettiği Teşekkür: 7.785
4.440 Gönderisine 12.389 Kere Tesekkür Edildi
Durumu: [IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/Oylesine.gif[/IMG]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_pos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_highpos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_highpos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_highpos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_highpos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_highpos.gif[/IMG][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/reputation/reputation_highpos.gif[/IMG]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG]
günaydın voborsa.. bol kazançlar..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=4zmPNIk3WEw[/URL]
[RIGHT]
[URL="http://www.facebook.com/share.php?u=<url>"][IMG]http://b.static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?8:26981[/IMG] [/URL][URL="http://www.voborsa.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=246123"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/quote.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=246123"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/multiquote_off.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=246123"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/quickreply.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.voborsa.com/forum/post_thanks.php?do=post_thanks_add&p=246123&securitytoken=1275295138-6b2cd262338d23f2fa6579cbd6b2ae3f7c250101"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/post_thanks.gif[/IMG][/URL] [/RIGHT]
[B]jerfin tarafindan yazilan bu yaziya asagidaki üye tesekkür etmiştir / katıldığını belirtmiştir:[/B] [URL="http://www.voborsa.com/forum/member.php?u=52"][B]HeLLiM[/B][/URL] (Bugün)
-
[quote=men;246121]ayrıca sızle bır yontemımı paylasmak ısterım...
Yüzde yüz doğru Athlon. Gençlerin kulağına bir küpe olabilir belki.[/quote]
çoğu borsacının batmasının sebebi bu dediğinizi uygulamamış olmasıdır.
karları kendi hesabına transfer etmek, zararda da borsa hesabına transferi gerektirir.
bu da zararların kafaya dank etmesini sağlar.
%100 katılıyorum. çoğu kişinin bildiğinin aksine "realizasyon" denilen şeyin gerçek anlamı budur.
herkese günaydınlar, bol kazançlar.
-
[QUOTE=Astatin;246127]Günaydın,
Vay vay vay..Bayan dayanışması ha...:)[/QUOTE]
ya da Candan Erçetin dayanışması..:)))
-
68.200 long.. 67.800 stop olmak üzere...
-
:::[quote=jerfin;246146]ya da Candan Erçetin dayanışması..:)))[/quote]
he bende diyormki, Hellim ilk kez bir Günaydın mesajına teşekkür etmiş...yutup kilibine tikkat etmemişim:::
-
[QUOTE=Astatin;246152]:::
he bende diyormki, Hellim ilk kez bir Günaydın mesajına teşekkür etmiş...yutup kilibine tikkat etmemişim:::[/QUOTE]
hellim aplayı kınıyorum .. bana hiç teşekkür etmemişti .. üvvv .. ingaaaaa ... :o:o:o i am sorry hellim apla so sorryy ... üüüüüü
-
Vobda global hesap kullanan varmı ? Arastirdiğim kadariyla bu hizmet icin bir cok kurumun bilgisi yok,
öne cikan bir kurum varmi ?
-
merhabalar..
göz göre göre ve uyarılara rağmen sivil gemiyi yardıma göndermek..ve sonuç...pis şeyler oluyor...geri dönüşü çok zor artık.
umarım hepimiz sağduyulu davranırız...zaten bı nefeste chp yonetımının değişmesi ve yeni gazlar siyasetteki benim miğdemi inanılmaz bulandırdı geçen haftalarda..
asıl şişman parmak düğmeye bizim ülkede bastı...tayyip in tutumunu çok merak ediyorum..ya da tutumunun şiddetini diyeyim..
uluslararası anlamda çok farklı olaylar oluyor...
dünya kupası seçmeleri
örovizyon
yuronun durumuyla %60 kusurde ıhracatımızın olduğu ve işlerin iyi olmadığı ab ülkeleri..
farklı olaylar war...
kaos ortamını pşiyasalar sevmez...çok dikkat edilmesi gerek bu aralar..
ii seanslar
-
[QUOTE=jerfin;246147]68.200 long.. 67.800 stop olmak üzere...[/QUOTE]
68.350 shorta döndüm, 68.550 stop olmak üzere...
-
[QUOTE=selçuklu;246156]hellim aplayı kınıyorum .. bana hiç teşekkür etmemişti .. üvvv .. ingaaaaa ... :o:o:o i am sorry hellim apla so sorryy ... üüüüüü[/QUOTE]
selçuklu patron, zırlama artık, bak kaptın teşekkürü Hellim'den.. :::
-
[QUOTE=jerfin;246185]selçuklu patron, zırlama artık, bak kaptın teşekkürü Hellim'den.. :::[/QUOTE]
hehhee .. teşekkür ve takdirlerimi sunarım hellim aplaya ... saygılar hötmetler hellim apla .. .lelele.lelele.brv.brv.brv:D:D
-
31.05.2010 13:11:58 *gül,"soruşturma süratle yapılmalı,sorumlular cezalandırılmalı, sivillerin hayatının hiçe sayılması kabul edilemez"-cnbc-e