[quote=Strategist;296454]Abi bozuşacaz bak ha... :p 10 günde 9 gap ve toplam bir ayda 8.000 puan gap yeme rekorunu elinde tutan bir adam var karşında... :..:[/quote]
Olsun üstad.o ayro o ayrı..üstad
Printable View
[quote=Strategist;296454]Abi bozuşacaz bak ha... :p 10 günde 9 gap ve toplam bir ayda 8.000 puan gap yeme rekorunu elinde tutan bir adam var karşında... :..:[/quote]
Olsun üstad.o ayro o ayrı..üstad
DAX 6300'ü delip geçecem diye bağırıyo resmen... Stro long'ları artırmaz da ne yapar... :)))
eüzü..puha
COFACE, TURKIYE'NIN NOTUNU YATIRIM YAPILABILIR KATEGORISINE YUKSELTTI
FRANSIZ KREDI DERECELENDIRME KURULUSU COFACE TURKIYE'NIN KREDI NOTUNU YATIRIM
YAPILABILIR ULKELER KATEGORISINE YUKSELTTI.
COFACE'NIN ACIKLAMASINDA ULUSLARARASI TICARETTEKI SERT BOZULMA NEDENIYLE KRIZIN
GELISMIS ULKELERDEN GELISMEKTE OLAN ULKELERE TASINDIGI ANCAK GELISMEKTE OLAN
ULKELERIN BUNUNLA MUCADELEDE BASARLI OLDUGU IFADE EDILDI.
COFACE TURKIYE'NIN NOTUNU A4 SEVIYESINE YANI EN IYI RISK KATEGORISINE YUKSELTTI.
SIRKETIN EN IYI RISK KATEGORISINDEKI NOT SIRALAMASI A1 SEVIYESINDEN A4 SEVIYESINE
KADAR NOT ALIYOR. TURKIYE'NIN YASADIGI GUCLU DIS SOKUN ARDINDAN 2010 YILINDA YUZDE
7'YE VARAN BIR BUYUME YASADIGINI HATIRLATAN COFACE TURKIYE'NIN GERCEKLESTIRDIGI
1025 BAZ PUANLIK FAIZ INDIRIMI ILE PARA POLITIKASINI EN FAZLA GEVSETEN ULKELERDEN
BIRI OLDUGUNU VURGULADI.
KURUM AYRICA TURKIYE'IN IMF YARDIMI OLMAKSIZIN YABANCI PARA LIKIDITE RISKINI
YONETME KONUSUNDA COK BASARILI OLDUGUNU BELIRTTI.
-MATRIKS-
rallyensyC...
[quote=seagate;296460]rallyensyC...[/quote]
neynseynç neynseynç?
[quote=Astatin;296461]neynseynç neynseynç?[/quote]
:D:D patron eyle düşünüyom valla ahahah bence çok pis yükselecek dünya ezberler bozulacak öyle moddayım.. yarın derinlikte kapanıymiş öyle pis alacaklarki vay ***** deyecekler
----------------
abi yarın derinlik kapanınca düşüşü kimse kabul etmez.. çok yükselmeliki yöneticilere bravo denmeli iyiki yaptınız şampanyalı kutlama olmalı şeklen... zaten avripada bu derinlik kapalıydı ne iyi oldu işte budur.. yükselişin önündeki engelmiş denmeli konfetiler eşliğinde :)
yönetim başarısı olarak anlamdırılmalı taçlandırılmalı..
PS. tam tersi çıkıyi genelde :D:D PPS. aklıma geldi lavaboda ahahha nası senaryo :D
kabus kobar;
alcoa iyi gelürmüş, yarın tarım dışı bilmem ne de iyi gelirmiş ralüeysenyçmüş...amma ben şahsen verielere duyarlılığın azaldığını düşünüyorum...beyle zamanların sonunda genelde verilerle çok da alakalı olmayan bir final hit fine hit olur...du bakalım
[quote=Astatin;296457]Olsun üstad.o ayro o ayrı..üstad[/quote]
he valla ben de oyle dıyom. sonra asti ustad kızıyo bak :::
[quote=eloy;296464]he valla ben de oyle dıyom. sonra asti ustad kızıyo bak :::[/quote]
Eloy üstat, ben diyorum Asti üstada verilere göre babalar poz almaz, veriler babaların pozuna göre gelir diye, ama bir türlü dinletemedim... Bir de sen anlatıver... :p :::
[quote=Strategist;296465]Eloy üstat, ben diyorum Asti üstada verilere göre babalar poz almaz, veriler babaların pozuna göre gelir diye, ama bir türlü dinletemedim... Bir de sen anlatıver... :p :::[/quote]
Stro üsto,
:::
Katılmıyorum patron...:o:oVeriler babaların pozlarına göre gelmez, verilerin yorumu babaların pozuna göre gelir:D eloy üstad d bu konuda bir şeyler diyecektir üstad...
[quote=Strategist;296465]Eloy üstat, ben diyorum Asti üstada verilere göre babalar poz almaz, veriler babaların pozuna göre gelir diye, ama bir türlü dinletemedim... Bir de sen anlatıver... :p :::[/quote]
estağfirullah hocam biz bildiğin marabayık;)
astatin abi kürede ne görükiyi üwwww