Teknik indikatörlere göre dow yukarı açacak gibi görünüyor...
67.700-725 tekrar yukarı geçilirse sert hareketler geleblir
Printable View
Teknik indikatörlere göre dow yukarı açacak gibi görünüyor...
67.700-725 tekrar yukarı geçilirse sert hareketler geleblir
biz furuskan bilgili türk evlatları....bu rakkamlara bakıp oynarken....
karsımızdaki YAGLI GÜREŞ YAPMAKTADIR....sürdügü yag zeytinyagı degildir...sentetik yagdır....
[quote=jani;218003]biz furuskan bilgili türk evlatları....bu rakkamlara bakıp oynarken....
karsımızdaki YAGLI GÜREŞ YAPMAKTADIR....sürdügü yag zeytinyagı degildir...sentetik yagdır....[/quote]
demek ki tek çözüm vardır elini kıspetine sokacaksın... yoksa bu yaglı deyyus fırt diye kaçıverir..
Fed / plosser: "batmasına ızın verılemeyecek kadar buyuk" degerlendırmesı pıyasalarda dısıplını asındırıyor
matrıks-
yeteri kadar bilgi yazdım...yoruldum valla...lem serefsizler tesekkürler nerede...maaslı elemanmıyım ben....
yazmıyporum artıkın....
Kuzum gerçekler anlattığın gibi ama adamlar gerçeklerle oynamıyo...canları ne tarafa isterse o..
:DKriz bizi teğet geçmedi mi? ülkeyi güllük gülüstanlık gösteriyolar..
tekrar merhaba dostlar, biraz seyehat yapıp geldim, dışarısı bombok, iki grup insan gözlemledim, bir grubun aydan gelmiş gibi bir hali var, karıncanın beli ince ve kıçını taşıyamıyor artık, ancak kafası dahaileri diyor, antenleri mızrak gibi olmuş, ününe geleni şişleyecek gibi duruyor, öte yandan kıçına bir çizik atsan, yırtılp ne var yok dışarı salacak, gerilmiş davul gibi, sanki teflon burada icat edildi,........
[quote=jani;218014]yeteri kadar bilgi yazdım...yoruldum valla...lem serefsizler tesekkürler nerede...maaslı elemanmıyım ben....
yazmıyporum artıkın....[/quote]
Janim sana tesekkür etmedigim gün yok abi,her mesajına default tesekkür ediyorum zaten,sen yaz abicim büyük bilgi alıyoruz senden..
kuzum ben halen dathill moddy yani sisteme devam gayri ..... short sinyalinde hemmen yapıştıram buraya bavri ::: teknik trade etmediim üçün topiği meşgul etmek istemeyorum...
[quote=jani;218014]yeteri kadar bilgi yazdım...yoruldum valla...lem serefsizler tesekkürler nerede...maaslı elemanmıyım ben....
Yazmıyporum artıkın....[/quote]
umarım (şerefsizler) yanlışlıkla yazmışsınızdır! Yoksa kendinize değil bize saygınız yokmuş diye düşünecegim. (çünkü burada ben dahil belli yaşın üzerindeyiz) bilgilerin için ayrıca teşekkürler. Düzeltme yazarsanız sevineceğim.
bugar ...
o gırgır be...serefsiz olan tek kiş var...oda bu deyyuuuzzz....