şimdi mesela usd flat ettim, yukarıladı bende basmaya başladım aynılarını,...öyle öyle,...
Printable View
şimdi mesela usd flat ettim, yukarıladı bende basmaya başladım aynılarını,...öyle öyle,...
benim 60 lık 96675 den longladı 2000 puan alacaktık almadık.
deniz kardeş inşallah değerlendirmişindir bu son çıkışı.
[QUOTE=indregandi;507560]Ben al yaparken sinyal gözetmiyorum,...
genel bir al düşüncesi varsa risk almadan alıyorum,...
Mesela 5 lik zig sat verdi ben flat ettim, düştü aldım kendme göre,..[/QUOTE]
hocam az önce çok geriden başladım 100 sayfa falan baktım sistemler konusun da musait bir zaman da açıklama yapsanız da bende anın da kopyacılık meziyetimi kullanıp gerekli yerlere asayım diyorum ...
[url=http://hizliresim.com/GRL1j2][img]http://i.hizliresim.com/GRL1j2.png[/img][/url]
bakın sayın bilgin daha burada da yelpaze içine sokacam bunları, o harket esnasında güzel tepki gelecek,..an az bugünkü gibi,...hareket alt yelpaze üst sınırına kadar gider,... oradan shorta geçebilirim tekrar,...
[QUOTE=citiwan;507567]hocam az önce çok geriden başladım 100 sayfa falan baktım sistemler konusun da musait bir zaman da açıklama yapsanız da bende anın da kopyacılık meziyetimi kullanıp gerekli yerlere asayım diyorum ...[/QUOTE]
şimdi sayın bilgin bir 99175 ten bahsettim ya piyasa daha görmemişti, deniz kardeşimde oradan çıkabilirdi çıkmadı,....kendine olan güveni bana olan güvenini bloke etti,...
işte ana yer orası,..
o ikiye ayırıyor,....tam olarak ikiye,...
99175 üstünde diğerleri
zamn 101525 14 std aylıktan 102675 olarak doğrulama yaparlar,...
99175 üstü kalmadan bu olmaz,...short demektir ve bu short 104800 ref ve 105000 simule reften gelen shortların hale hazır devamıdır,...
günlükler dönene kadar bu short kalkmaz,...
ve atılan her long şifaidir,...reeel değildir,..subcektiftir,..
ben bunu poz tutmam olarak yazdım,..
evet sizin en son rakam 99175 idi kırıldı bugün oraya yakın çıktı verilebilirdi gene.
birde ben bunu siyaseten yorumluyorumki bu kavaga başladığından bu yana yorumladım,...sonuncusu bu gün,...
zamanda ise 22 temmuza kadar baskı görüyorum, temmuzda 18-22 haftasına dikkat dedim dün,...
ne demek bu
eğer bir bulih tekrar başlarsa
simulede 109025 i yukarı kırcağız bu kırış 102000 ve üstü hedefli olacak ama ilk geçeceğimiz yer simulede 105000 referansı olacak,
bizim millet daha 105000 e gelmeden shorta geçer,..109025 tede bağırmaya başlar,
bu nedir
faraziye
gerçeğini nereden anlayacağız
1.12 haftamız dolacak 22 temmuza kadar
2. 99175 ilk başlamak üzere, veya shortta geçen zaman 99175 e yeni bir rakam ürettirene kadar,..o defa o rakamı dipten kullanacağız
101525, 102675, 104800 ve 105000, 106200, 109025 diye gelmek gerekli,
sistemler bu iş çözemezler,..ama takip edebilirler,..bunda sakınca yok,
ikincisi sistemli takip edebilirler, bundada sıkıntı yok,...takipçisinin sistemi,ne güveni tam olacak, birim mal taşıyacak artmayacak azalmayacak,..disiplini elden bırakmadan tarde edecek,..
bizim 3-4 sene önceki konularımızda
tr de ralli bloğu 24000 puvanda maxsimize olur,..biz bunu bulduk ve işledik son hareket 240000 civarı,...boğaya bunu verirler,
ama ayıya bunu vermezler,...ayıyı mındar ederler,..py düşer ama grafa bakıldığında görülür,
yalnız global bir krizin çıkardığı istisna durumlarada ayı bir carsh noktasından 17000 puvan civarı göçebilir,...buda 10 senede bir denk gelen olay,..
biz bunun denk gelip gelmediğini zamn ve simuleden kontrol ediyoruz,...
boğayı biz burada 3 e ayırdık,...
1.ayıdan çıkış, çok sert bir yükseliş ve fulleme, bu 24000 puvanda herifçi zamnlarında olduğu üzere
2.range ki dün bahsettim örnekler verdim, ümit korku ve pişmanlık işlenirken 1.nin verdiği hasarı rangede elimine etmek ve hem boğayı hem ayyıyı birbirine yakın tutmak,...
3.tükeniş rallisi, yani rangeden kopuş, ayıyı doğramak, saha ayıdan temizlendiğinde en az 2.ciye yani rangeye ölümüne düşmek,...
şimdi en bu düşüncemize göre rangeye girdik ve bunun temmuz 18-22 haftasına kadar ki o haftanın çarşambasında salısında bir şey varmı fed falan, baskıda kalarak
bir ayı ve boğa yakınlaşması yaşamalıyız,..
şimdi bu range ile boğayı yok ettiler boğa dağıldı,..24000 ni yaparken ayıyı dağıtmışlardı bundan sağ kalanlar gülmeye başaldı yeniden,...zira şu sıralar ayrılık işleniyor,
bir süre sonra ayı ve boğa yakınlaşmalarını başlatırlar