-
[quote=negrolino;296418]82600 ikili dip oldumu bunu gün içersinde göreceğiz ya longingen yada şortingen kararsız= flat =izle=gidip dışarı gez toz oldu :)[/quote]
Ben corba parası aldım bundan sonra cıkıp gezemem de (Cocukların dersleri var ) izlerim bakarım vakit geciririm artık :..:
-
[quote=adalı54;296422]Sn Eloy hepimize oluyor böyle carpılmalar.Ama 4 sistem olayı cok başka nasıl karar veriyorsun merak ettim doğrusu biri al dese diğeri başka şey der falan ben başa cıkamam doğrusu[/quote]
portfoyu 4 e bolup herbırının sınyalı ıcın ayrı ıslem yapıyorum. ıkısı al ıkısı sattaysa flat ,3 uzun 1 kısaysa yarım pozısyon uzun gıbı..
-
[QUOTE=adalı54;296395]Alakasız bir şey soracağım .Aşağıda konuyu okuyanlar listesine bakarken bir tek 'kennym+ ' olarak görünüyor .Bu '' +'' ne anlama geliyor merak ettim bilen varmı acaba .Yoksa yönetimden torpilli veya PALA dan torpillimi demek.:..:[/QUOTE]
paladan torpilliyim tabi , baş göstergesi benim , tepecegi yer benim shortladıgım yer , düşeceği yer benim uzadıgım yer.. bugune kadar hiç yanılmadım , temsil ettigim ky etigini hic bozmadım :)
::::::::::::::::::
-
[quote=eloy;296427]portfoyu 4 e bolup herbırının sınyalı ıcın ayrı ıslem yapıyorum. ıkısı al ıkısı sattaysa flat ,3 uzun 1 kısaysa yarım pozısyon uzun gıbı..[/quote]
Muhakkak düşünmüşsündür de hesabıda 4 bölüp her bir sisteme göre işlem yapabilirsin hem de denemiş olursun en karlısı hangisi oluyor diye .İşine karışmak olmasında Sesli düşünüyorum
-
[quote=adalı54;296431]Muhakkak düşünmüşsündür de hesabıda 4 bölüp her bir sisteme göre işlem yapabilirsin hem de denemiş olursun en karlısı hangisi oluyor diye .İşine karışmak olmasında Sesli düşünüyorum[/quote]
Ya da tek hesap ile 4 sistemden 3'ü hangi yönü gösteriyorsa o yönde 1/2 pozla işlem, 4'ü de aynı yönü gösteriyorsa 2/2 pozla işlem de yapılabilir. Ben şahsen öyle yapardım.. Yoksa bir hesapta long bir hesapta short olunca kendimi iyi hissetmiyorum...:::
-
amanın altına bir haller oldu .... üvvvv ....
-
84.500 ÜN [IMG]http://ressim.net/a/upload/9114de68.jpg[/IMG]ALTINDA YAKLAŞIK DESTEK NOKTASI
-
dışarı göçtü
eğitimimi hatırladım ...
new high projected bence
-
Asıl istenilen yukarı gitmek dj izin vermeyince gidemiyorlar, dj düşerkende trene bakar gibi bakıyorlar...
-
[quote=a.kaya;296409]60 dk daki nunu lar [COLOR=red]eğer[/COLOR] devreye girerse [COLOR=red]en azında[/COLOR] 82700 lere kadar bi realize gelicek[COLOR=red] gibi[/COLOR] görünüyor uff yorumu yazana kadar canım çıktı Asti kardeş yüzünden :..:[/quote]
teprik ederim kayaboss..formundasın yine:D
-
[quote=Strategist;296433]Ya da tek hesap ile 4 sistemden 3'ü hangi yönü gösteriyorsa o yönde 1/2 pozla işlem, 4'ü de aynı yönü gösteriyorsa 2/2 pozla işlem de yapılabilir. Ben şahsen öyle yapardım.. Yoksa bir hesapta long bir hesapta short olunca kendimi iyi hissetmiyorum...:::[/quote]
yukarda yazmıstım ben de oyle yapıyorum ustad:)
-
[quote=eloy;296446]yukarda yazmıstım ben de oyle yapıyorum ustad:)[/quote]
Abi bozuşacaz bak ha... :p 10 günde 9 gap ve toplam bir ayda 8.000 puan gap yeme rekorunu elinde tutan bir adam var karşında... :..: