azerbaycan neden dağlık karabağı geri almıyor bir askeri müdalale ile acaba.
diplomasiyle olmuyor belli.ambargoda yemez petrolü var.al geç yahu
Printable View
azerbaycan neden dağlık karabağı geri almıyor bir askeri müdalale ile acaba.
diplomasiyle olmuyor belli.ambargoda yemez petrolü var.al geç yahu
[QUOTE=jelibon;244749]Stoplamakla mal açacağım yer aynı 2 birim fazlaya gitti.
Dirençleyecek bu belli.
Geçerse bugünün yükseğini kesin stoplarım.
Şu an pozları aldım bekliyorum.
1213 kalıcı kırılacağına inanayım asla durmam bu pozla.
Jelibon.[/QUOTE]
stopladım, belliki önce 122X e gidecek. Yada beni döküyor namıssız.
Jelibon.
sistem long..ben flat..bugunku son yarım saatin devamı ile ilgili olası proceksiyonlar flat kalmama neden oldu..hepinize iyi akşamlar..
sazan kızcak şimdi..üw
[QUOTE=jelibon;244763]Vobcuların mesai bitiyor bizimki başlıyor.
Sp 1090 a dikkatle bakıyor olacağız.
24-7 Haz. beklenildiği gibi çalkantılı başladı.
İlk iki gününde Future bir gece yüksek eski bir gece yüksek artı gitti. Gaplı oldu.
Bu çalkantıyı beklediğimi dünyada önceden bir tek ben yazdım.
Gece pozlarına dikkat.
Seansı kapalı olan piyasalar çok tehlikeli bu yüzden.
Jelibon.[/QUOTE]
1090 a noktasal takıldı.
1080 e geldi.
1070 altında kapanışı hala görmedik.
Renk vermiyor, fakat biz çözeceğiz.
Çözdüğümüz şey maalesef iki ihtimalli.
1 aydır düşüşlerle geldik.
24-7 arasında bu ya devam edip dipleyecek.
ya da
24-7 de 1220 ve 1175 den sonraki alçalan tepeyi yapacak.
tarih aralığının içinde olmak zordur ve tehlikelidir.
Geçiş noktamız 1090. Pivot.
Jelibon.
[FONT=Times New Roman]Last:[/FONT] 1,211.3400 [COLOR=#368714]8.5000[/COLOR] [COLOR=#368714](0.71%)[/COLOR] [IMG]http://www.stockrageous.com/images/Charts/up.gif[/IMG] [FONT=Verdana]Bid:[/FONT] 1,211.3400 [FONT=Verdana]Ask:[/FONT] 1,211.9000 [B]XAU/USD : 2010/05/26 15:43:51 (GMT)[/B] [FONT=Verdana]Prev.Close:[/FONT] 1,202.8400 [FONT=Verdana]Open:[/FONT] 1,202.9000 [FONT=Verdana]High:[/FONT] 1,216.4400 [FONT=Verdana]Low:[/FONT] 1,200.8200 [IMG]http://www.stockrageous.com/historical/servlet/ImageServlet?Symbol=XAU/USD&Company=XAU%2FUSD&country=USA&size=830x620&Data.TimeFrame=6-month&Data.IntervalLengthUnit=1-day&PriceData.ChartType=Candle&color=Default&volume=off&typical=off&performance=off&obv=off&pvt=off&rsi=on&nrsi=V1&nrsi_txt=10&nadx=V1&adx=off&nadx_txt=14&atr=off&natr_txt=14&cci=off&ncci_txt=20&stochastics=on&nstochastics=V1&nstochastics_txt=15-5-5&williams=on&nwilliams=V1&nwilliams_txt=12&macd=on&nmacd=V1&nmacd_txt=12-26-9&roc=off&nroc=V1&nroc_txt=16-8&mfi=off&nmfi=V1&nmfi_txt=13&ImageType=png&securityType=1&indicatorsize=200&MovingAverage.Intervals1=20&MovingAverage.Intervals2=50&MovingAverage.Intervals3=200&MovingAverage.Intervals4=0&BollingerBands.Intervals=0[/IMG]
[quote=GATE;244239]51.700 u gormus olduk.
Sahsım adına artık buranın dıp kalacagını dusunuyorum.
Bır oncekı gunden flat oldugumu ve hedeflerı bekledıgımı yazmıstım.
Bugun hedefımın gorulmesı ıse 65.100 den LONG POZISYON actım.
54.800 sevıyesının kısa surede gorulmesını beklıyorum.
STOP LOSS um 50.700 un asagı kırılmasıdır.
Bol kazanclar dılerım.[/quote]
Merhabalar;
Bugun tahmın ettıgım gıbı cok hızlı bır yukselıs yasadık.
54.100 cıvarında kapanıs yapmıs olduk.
Long oldugumu soylemıstım.
Hedefıme cok az kaldı.
54.800 sevıyesınden longlarımı kapatmayı dusunuyorum.
Sonrasında ıse 55.400-800 sevıyesını bekleyecegım.
Buranın gecılememesı durumunda SHORT pozısyon acacagım.
Gecılırse tekrar long devam edecegım. Bu arada ıslem yapmayacagım.
Stop-Loss umu 53.300 sevıyesıne ıyılestırdım.
Iyı aksamlar bol kazanclar dılerım.
Neden long kalmadım..İşte dirençler, formasyonlar falan..Yukarı gidecekse bile 66500-800 bandını bir daha görme ihtimali yüksek..kalldı ki, yukarı gidecekse bile :)..
Temennim, -700, gap olur sistem alda kalır..indikler rahatlar..ordan long oluruk..hem sistem de yanılmamış olur...
[IMG]http://i47.tinypic.com/of6a81.png[/IMG]
[QUOTE=jelibon;244763]Vobcuların mesai bitiyor bizimki başlıyor.
Sp 1090 a dikkatle bakıyor olacağız.
24-7 Haz. beklenildiği gibi çalkantılı başladı.
İlk iki gününde Future bir gece yüksek eski bir gece yüksek artı gitti. Gaplı oldu.
Bu çalkantıyı beklediğimi dünyada önceden bir tek ben yazdım.
Gece pozlarına dikkat.
Seansı kapalı olan piyasalar çok tehlikeli bu yüzden.
Jelibon.[/QUOTE]
Bu çalkantıyı dünyada önceden yazabilecek tek kişi vardır bu alemde.
Noktasal Jelibonsal.
Kapanış düşüğüne hoşgeldiniz.
Bakalım kapanışada.
3 fibo pencere günü 3 Çalkantı, 3 te 3.
Jelibon.
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=322624&resize_x=600[/IMG]
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=322628&resize_x=600[/IMG]
[quote=EMEKDAR;244312]Tom ruhsuz manken kimin duruyor...
Buradan aşağı inerse,iri bir kelle olurmu ?????
Sol omuz,iri kelle diyam....[/quote]
Tomun yeşil barından tırsıyorum ama yinede short girdim dediğim direkten itibaren yine,yeniden bakiniz...
Biz seni anlıyorsiniz ama sen bizi anlamıyorsiniz...üüü
Evet 10000 dow, 1070 sp, ve 2200 nasd**
altında 28 ine doğru ilk kapanış günü geldi.
24-28-7 çalkantı yaratacaktır.
Bu tarih aralığında birgün dip olacaktır.
Jelibon.
Yarın yokum.
Tek bir ktirik nokta var.
1058-1060.
Altında short üstünde long.
Bol şans.
Jelibon.
[quote=EMEKDAR;244312]Tom ruhsuz manken kimin duruyor...
Buradan aşağı inerse,iri bir kelle olurmu ?????
Sol omuz,iri kelle diyam....[/quote]
[URL="http://i48.tinypic.com/2ez1ngy.jpg"][IMG]http://i48.tinypic.com/2ez1ngy.jpg[/IMG][/URL]
Bu ÖKÜZ kellesi...dünya bu öküzün kellesinde duruyor...bu şerefsiz öküz çok huzursuz ve sürekli kelleyi sallıyor..dünyayı huzursuz ediyor...Yiyor yiyor doymuyor bu şerefsiz öküz..
ALLAH BELANI VERSİN ÖKÜZ...(40 KEZ TEKRAR EDİYORUM)...40 kez diyince olurmuş...ALLAH BELANI VERSİNDE,HUZUR BULSUN DÜNYA...:cool:
Günaydın Türkiye...
Öküz kelleyi,dolayısıyla dünyayı sallamaya devam ediyor...
Boynun dünyanın altında kalsın öküz...:cool:
FDOW un düşüşünü badem ettiler..wild wild west
[quote=Astatin;244977]FDOW un düşüşünü badem ettiler..wild wild west[/quote]
bende badem oldim :D
cümleten günaydın , bos bol kazanclar :)
[quote=seagate;244983]bende badem oldim :D[/quote]
"Dua et, FDJ, TOBO ihtimalinin ikinci omzunu sabahtan önce tamamlamasın":))):)))
hatırladınnı?:::
[quote=Astatin;244993]"Dua et, FDJ, TOBO ihtimalinin ikinci omzunu sabahtan önce tamamlamasın":))):)))
hatırladınnı?:::[/quote]
yepp. :) tırstım ben abii :)
ralli--eynseync
gunaydınlar
ılgınc bır trendsel durum var...bakalım nerde dınlencek...aklıma 50 bınler gelıo..alla alla..uzun dewam
Tom a dikkat..furduğu yerede dikkat...
Fıçır,dünyanın "başını tutarak",görevini tamamladımı bakalım...
67 ve 67.25 cok mohim destekler geciyor...ha niye yazdim..canim sıkıldı...graf olsun forum dolsun yaww...TGG=2, para akış endeksi rahatladı stres boşaldı...new turn on the way
[IMG]http://i46.tinypic.com/j76lc2.png[/IMG]
[QUOTE=jelibon;244914]Yarın yokum.
Tek bir ktirik nokta var.
1058-1060.
Altında short üstünde long.
Bol şans.
Jelibon.[/QUOTE]
Bunu niye yazdık, bir A B C ihtimallemesi yaptık.
1041-1091 (A yükseliş)
Dün B için düştük.
C ile B nin düştüğü yerden yükseleceğiz.
B 1041 i kırmayacak, daha yukarıdan başlayacak.
Çok hızlı ve seri.
Bu ne zaman gerçek olacak 1090-1091 geçildiği zaman. Veya 1041 kırılmadığı zaman.
Yoksa sallıyorum anlamına gelecek.
Destekler 1070-(1058-1060)-1041-1018
Dirençler 1090-1107-(1110-1120)
Ana tarih 28 i böylece tepe adayı (alçalan tepe 1220 ve 1175 e göre).
Jelibon.
VAY NASD**! Yettim gaariiii! Merhaba forumun güzel insanları!
[URL="http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/57377d1274950749-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-sp32-20100527-165827.jpg"][IMG]http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/57377d1274950749t-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-sp32-20100527-165827.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=jelibon;245085]Bunu niye yazdık, bir A B C ihtimallemesi yaptık.
1041-1091 (A yükseliş)
Dün B için düştük.
C ile B nin düştüğü yerden yükseleceğiz.
B 1041 i kırmayacak, daha yukarıdan başlayacak.
Çok hızlı ve seri.
Bu ne zaman gerçek olacak 1090-1091 geçildiği zaman. Veya 1041 kırılmadığı zaman.
Yoksa sallıyorum anlamına gelecek.
Destekler 1070-(1058-1060)-1041-1018
Dirençler 1090-1107-(1110-1120)
Ana tarih 28 i böylece tepe adayı (alçalan tepe 1220 ve 1175 e göre).
Jelibon.[/QUOTE]
Kısa vade için yazmıyorum benden etkilenmesin kimse.
Kısa ama bugün etkilenmesin.
Dax eski tepeyi geçti.
Doğru yoldayız büyük ihtimal.
1041 den başlayan hareket ya Sp 200 haftalık ortalama (1103-1107) ya da 1120de bitebilir.
Dow 10200-10250, veya 10350-10400.
Yeni shortu 1090'ı görmeden açmam. Geçerse hiç açmam. 1090 da açarım demiyorum, 1090 artık tehlikede diyorum.
Jelibon.
67200 ü geçebilirsek 69 hedef olur...bence..
Shortlar badem oldu! 68200 taze LONK!
EURUSD 1.23 taze lonk! Ralli İSTERÜK!
Forumda saçmasapan mesajlar yazılıyor.
Bir kişi yazdığı mesajlarla, çok açık bir biçimde Sn.Kuzu'yu taklit ediyor.
Daha sonra da Sn.Kuzu'nun ''geçmişe doğru teşekkür istediği'' iftirasını yaymaya çalışıyor.
Sn.Kuzu'nun ''geçmişe doğru teşekkür edin'' şeklinde bir mesajı yoktur. Bu mesajı Kuzu'yu seven bir kaç kişi yazmıştır. Zaten bunu bir iki kişi dışında uygulayan da olmamıştır.
Burada Kuzu taklidi yapan vatandaşın anlamadığı şey şudur : Kuzu'yu seven ve geçmişe doğru teşekkür eden kişiler( bildiğim kadarıyla sadece 2 kişidir) geçmişe doğru teşekkür ederek, Sn.Kuzu'yu listede birinci sıraya taşımayı düşünmediler. Sadece topicteki katılımı, paylaşımı ve heyecanı arttırmayı düşündüler. Çünkü topicten bazı arkadaşlar ayrılıp kendi topiclerini açmışlardı.
Sn. Kuzu'nun katılımı ve paylaşımı arttırmak maksadıyla ''teşekkür basın(fakat kesinlikle geçmişe doğru değil)'' mesajları vardır.
Bu mesajlar sadece kendisi için de değildir. Paylaşan ve katkı yapan katılımcılar için de teşekkür istemiştir. Sn.Fx'ci ve Sn.Jerfin için teşekkür istediği mesajlarını hatırlıyorum.
Teşekkür listesi, forumda bir sorun haline getirildikten sonra (bunu sadece bir kişi sorun haline getirmiştir) Sn.Larossian'ın teşekkür sayısında da kısa sürede artış olmuştur. Demek ki onu da seven okuyucuları var ve kendisine geçmişe doğru teşekkür etmişler. Bu, sorun edilecek bir mesele değildir. Nitekim Sn.Kuzu'nun topiğinde ve forumda kimse tarafından konuşulmamış, sorun edilmemiştir. Belki de kimsenin haberi bile yoktur. Çünkü kimseyi ilgilendirmez.
Bu durumu sorun eden kişi kıskançlık yapıyor demektir. Fakat Sn.Larosian'ı kıskanmıyor, Sn.Kuzu'yu kıskanıyor. Şayet bu kişiye ''geçmişe doğru teşekkür'' eden yoksa, kendisi başka bir nick alsın ve kendi kendisine teşekkür etsin.
[QUOTE=elvin;245156]Forumda saçmasapan mesajlar yazılıyor.
Bir kişi yazdığı mesajlarla, çok açık bir biçimde Sn.Kuzu'yu taklit ediyor.
Daha sonra da Sn.Kuzu'nun ''geçmişe doğru teşekkür istediği'' iftirasını yaymaya çalışıyor.
Sn.Kuzu'nun ''geçmişe doğru teşekkür edin'' şeklinde bir mesajı yoktur. Bu mesajı Kuzu'yu seven bir kaç kişi yazmıştır. Zaten bunu bir iki kişi dışında uygulayan da olmamıştır.
Burada Kuzu taklidi yapan vatandaşın anlamadığı şey şudur : Kuzu'yu seven ve geçmişe doğru teşekkür eden kişiler( bildiğim kadarıyla sadece 2 kişidir) geçmişe doğru teşekkür ederek, Sn.Kuzu'yu listede birinci sıraya taşımayı düşünmediler. Sadece topicteki katılımı, paylaşımı ve heyecanı arttırmayı düşündüler. Çünkü topicten bazı arkadaşlar ayrılıp kendi topiclerini açmışlardı.
Sn. Kuzu'nun katılımı ve paylaşımı arttırmak maksadıyla ''teşekkür basın(fakat kesinlikle geçmişe doğru değil)'' mesajları vardır.
Bu mesajlar sadece kendisi için de değildir. Paylaşan ve katkı yapan katılımcılar için de teşekkür istemiştir. Sn.Fx'ci ve Sn.Jerfin için teşekkür istediği mesajlarını hatırlıyorum.
Teşekkür listesi, forumda bir sorun haline getirildikten sonra (bunu sadece bir kişi sorun haline getirmiştir) Sn.Larossian'ın teşekkür sayısında da kısa sürede artış olmuştur. Demek ki onu da seven okuyucuları var ve kendisine geçmişe doğru teşekkür etmişler. Bu, sorun edilecek bir mesele değildir. Nitekim Sn.Kuzu'nun topiğinde ve forumda kimse tarafından konuşulmamış, sorun edilmemiştir. Belki de kimsenin haberi bile yoktur. Çünkü kimseyi ilgilendirmez.
Bu durumu sorun eden kişi kıskançlık yapıyor demektir. Fakat Sn.Larosian'ı kıskanmıyor, Sn.Kuzu'yu kıskanıyor. Şayet bu kişiye ''geçmişe doğru teşekkür'' eden yoksa, kendisi başka bir nick alsın ve kendi kendisine teşekkür etsin.[/QUOTE]
Bırakın bu işleri, bu işler boş işler. Sadece size demiyorum.
Burada herkes hata içinde.
Müthiş bir ikileşme başladı.
Herkesin topiği ayrı.
Herkes kendi topiğinin ağası olsun.
Benim bir topiğim bile yok.
Vobjektifi yabancı borsa topiğine çevirdim.
Bugün varım yarın yokum.
Topikler arası atışma olmasın.
Herkes kendi yolunda devam etsin.
Jelibon.
Money Flowlarda NUNU lar var...MOM en yuksek degerinde...Amma velakin bu bir motor sogutma operasyonu da olabilir. Sözün özü, ucarsa pis ucar, ama dönere de pis döner...toplamda ne dedim..ziro sam geym..ehuhe
[IMG]http://i50.tinypic.com/9i7qpv.png[/IMG]
[quote=elvin;245156]
1) Forumda [COLOR=red]s[/COLOR][COLOR=red]açmasapan[/COLOR] mesajlar yazılıyor.
2) Teşekkür listesi, forumda bir sorun haline getirildikten sonra (bunu sadece [COLOR=red]bir kişi[/COLOR] sorun haline getirmiştir)
3) Sn.Larossian'ın teşekkür sayısında da kısa sürede artış olmuştur.
.[/quote]
1) Kesinlikle haklısın :) Ama senin bu mesajın da bu grupta
2) Gördüğüm kadarıyla bir değil iki...Yok pardon...1...ama senin dediğin bir değil, bu 1
3) Super takip etmişsiniz (ben fark etmemiştim bu ayrıntıyı). Üstelik yeni üye olmanıza rağmen.
Jeliboss un dediği gibi, brakınız bu işleri...
[QUOTE=jelibon;244045]Herşey aynı değişen birşey yok.
5665-5598 a dikkat ediyoruz.
Jelibon.[/QUOTE]
Namıssız DAX 5608 den döndü.
O gün 5669 kapadı.
Dipleri yükseliyor.
5750-5823 destek.
5910 üzerinde olumlulaşacak.
Jelibon.
Ya bu teşekkür olayını bir türlü anlayamıyorum.Forum ahiretle senkronize de teşekkür alanlara sevap mı yazılıyor?Yada her teşekküre kullanıcı adına ağaç mı dikiliyor?Teşekkür olayına bu kadar takılmayalım yahu..
teşekkür ederim ..
[quote=flexy;245193]Ya bu teşekkür olayını bir türlü anlayamıyorum.Forum ahiretle senkronize de teşekkür alanlara sevap mı yazılıyor?Yada her teşekküre kullanıcı adına ağaç mı dikiliyor?Teşekkür olayına bu kadar takılmayalım yahu..[/quote]
Olur mu abi...Hellim her 50000 teşekkür alana, 1 adet çokonat veriyo...ben onun için çalışıyorum şahsen...selçuklu dan önce almam lazım çokonat ı...:::::: your nick is so sexy