60 dk daki nunu lar eğer devreye girerse en azında 82700 lere kadar bi realize gelicek gibi görünüyor uff yorumu yazana kadar canım çıktı Asti kardeş yüzünden :..:
Printable View
60 dk daki nunu lar eğer devreye girerse en azında 82700 lere kadar bi realize gelicek gibi görünüyor uff yorumu yazana kadar canım çıktı Asti kardeş yüzünden :..:
[quote=a.kaya;296406]stro hocam sende inanmıyon demi düşeceğine :o[/quote]
Benim oyun tarzımın inançla alakası yok, ekranda gördüğüme göre karar veriyorum... :)))
Ama şahsi inancımı soruyorsan sabah yazdım, buraya gelen Dow'un 11.000 görmeden düşme ihtimali yok... Dow düşmeden bizim de büyük çaplı düşme ihtimalimiz yok denecek kadar az...
[quote=a.kaya;296409]60 dk daki nunu lar eğer devreye girerseen azında 82700 lere kadar bi realize gelicek gibi görünüyor uff yorumu yazana kadar canım çıktı Asti kardeş yüzünden :..:[/quote]
Tahminlerinde "eğer" "gibi görünüyor" "belki" "olabilir" gibi kelimeler geçtiği sürece Astatin bıraksa da o görevi ben devralacağım şimdiden duyurayım... :..:
Abd bilançoları başlıyor. Alcoa ilk açıklanacak olandı sanırım. Bugün mü yarın mı bilen var mı acaba açıklama günü.
[quote=Ruhul-Kudüs;296412]Abd bilançoları başlıyor. Alcoa ilk açıklanacak olandı sanırım. Bugün mü yarın mı bilen var mı acaba açıklama günü.[/quote]
bugün diye biliyorum bi yerlerde okumuştum
patronlar bundan bir sistem kurulur mu ? :)
acık pozısyon sayısı değişimi
Senaryo : 1 Fiyat : Yukarı APS : Artıyor Etki : Olumlu Piyasa :
Yeni boğalar, temkinli satan ayılardan agresif alım yapıyorlar.
(keskin ralliler olabilir ve sonunda piyasanın şişip keskin bir düzeltme yapması beklenir)
Senaryo : 2 Fiyat : Yukarı APS : Yatay Etki : Olumlu Piyasa :
a. Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
b. Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
c. Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
Senaryo : 3 Fiyat : Yukarı APS : Azalıyor Etki : Olumludan olumsuza Piyasa :
Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)
Senaryo : 4 Fiyat : Yatay APS : Artıyor Etki : Nötr Piyasa :
Yeni boğalar, agresif satan yeni ayılardan agresif alıyorlar.
Senaryo : 5 Fiyat : Yatay APS : Yatay Etki : Nötr Piyasa :
a. Yeni boğalar, pozisyon kapatmak için agresif satan eski boğalardan agresif alıyorlar, ve/veya
b. Yeni ayılar, pozisyon kapatmak için agresif alım yapan eski ayılara agresif satıyorlar, ve/veya
c. Yeni boğaların, satan yeni ayılardan alması (APS’nı artırır); eski boğaların, pozisyon kapatmak için alan eski ayılara (APS’nı azaltır) pozisyon kapatmak için satmasıyla (APS’nı artırır) dengeleniyor
Senaryo : 6 Fiyat : Yatay APS : Azalıyor Etki : Nötr Piyasa :
Eski boğalar, pozisyon kapatmak için agresif alan eski ayılara pozisyon kapatmak için agresif satıyorlar.
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz Piyasa :
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Senaryo : 8 Fiyat : Aşağı APS : Yatay Etki : Olumsuz Piyasa :
a. Yeni ayılar, temkinli alan eski ayılara agresif satıyorlar, ve/veya
b. Eski boğalar, temkinli alan yeni boğalara agresif satarak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
c. Yeni ayıların, temkinli alan yeni boğalara agresif satışları (APS’nı artırır); eski boğaların, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş düşer)
Senaryo : 9 Fiyat : Aşağı APS : Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa :
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
[quote=adalı54;296415]bugün diye biliyorum bi yerlerde okumuştum[/quote]
teşekkürler sayın adalı.
82600 ikili dip oldumu bunu gün içersinde göreceğiz ya longingen yada şortingen kararsız= flat =izle=gidip dışarı gez toz oldu :)
senaryo 7 ya da 8 e uygun piyasa, demek ki düşecek:) altın formulu bulduk
[quote=eloy;296416]patronlar bundan bir sistem kurulur mu ? :)
acık pozısyon sayısı değişimi
Senaryo : 1 Fiyat : Yukarı APS : Artıyor Etki : Olumlu Piyasa :
Yeni boğalar, temkinli satan ayılardan agresif alım yapıyorlar.
(keskin ralliler olabilir ve sonunda piyasanın şişip keskin bir düzeltme yapması beklenir)
Senaryo : 2 Fiyat : Yukarı APS : Yatay Etki : Olumlu Piyasa :
a. Yeni boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yapıyorlar, ve/veya
b. Eski ayılar, temkinli satan yeni ayılardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
c. Yeni boğaların, temkinli satan yeni ayılardan agresif alımları (APS’nı artırır); eski ayıların, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş yükselir)
Senaryo : 3 Fiyat : Yukarı APS : Azalıyor Etki : Olumludan olumsuza Piyasa :
Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)
Senaryo : 4 Fiyat : Yatay APS : Artıyor Etki : Nötr Piyasa :
Yeni boğalar, agresif satan yeni ayılardan agresif alıyorlar.
Senaryo : 5 Fiyat : Yatay APS : Yatay Etki : Nötr Piyasa :
a. Yeni boğalar, pozisyon kapatmak için agresif satan eski boğalardan agresif alıyorlar, ve/veya
b. Yeni ayılar, pozisyon kapatmak için agresif alım yapan eski ayılara agresif satıyorlar, ve/veya
c. Yeni boğaların, satan yeni ayılardan alması (APS’nı artırır); eski boğaların, pozisyon kapatmak için alan eski ayılara (APS’nı azaltır) pozisyon kapatmak için satmasıyla (APS’nı artırır) dengeleniyor
Senaryo : 6 Fiyat : Yatay APS : Azalıyor Etki : Nötr Piyasa :
Eski boğalar, pozisyon kapatmak için agresif alan eski ayılara pozisyon kapatmak için agresif satıyorlar.
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz Piyasa :
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Senaryo : 8 Fiyat : Aşağı APS : Yatay Etki : Olumsuz Piyasa :
a. Yeni ayılar, temkinli alan eski ayılara agresif satıyorlar, ve/veya
b. Eski boğalar, temkinli alan yeni boğalara agresif satarak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
c. Yeni ayıların, temkinli alan yeni boğalara agresif satışları (APS’nı artırır); eski boğaların, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş düşer)
Senaryo : 9 Fiyat : Aşağı APS : Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa :
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)[/quote]
fONLARIN KARŞILIKLI ALACAKLARI POZİSYONDA HEPSİ YANILIR...BURALARDAN YOLA ÇIKILMAZ..
[quote=eloy;296407]gune flat baslayan bırının de 4 ayrı sıstem kullanarak 500 puan carpılması da ayrı bir kabiliyet olsa gerek.. üwww
sana iphone napsın desenize :)[/quote]
Sn Eloy hepimize oluyor böyle carpılmalar.Ama 4 sistem olayı cok başka nasıl karar veriyorsun merak ettim doğrusu biri al dese diğeri başka şey der falan ben başa cıkamam doğrusu
[quote=eloy;296419]senaryo 7 ya da 8 e uygun piyasa, demek ki düşecek:) altın formulu bulduk[/quote]
APDS yerine doğrudan volümü okumayı öğren derim ben... ;) Bence olmuş olabilecek en iyi indikatördür.. (Fiyatla birlikte volüm de yükseliyorsa iyidir gibi ucuz şeyler değil ama) Gerisi sana kalmış... :)))