[quote=Astatin;296382]hayret..buna bir süür itiraz gelir sanmıştım..ehuehe[/quote]
yoo katılıyorum bende aynen ;) bu arada özelden attığıma cevap yazmamışın Asti kardeş
Printable View
[quote=Astatin;296382]hayret..buna bir süür itiraz gelir sanmıştım..ehuehe[/quote]
yoo katılıyorum bende aynen ;) bu arada özelden attığıma cevap yazmamışın Asti kardeş
[quote=Sekube;296371]Alıcı-satıcı kısmı yarın kapatılıyor galiba...Satsa bile artık göremeyiz....boks.[/quote]
-- Duyuru --
15 Kasım 2010'dan sonra VOB endeks kontratlarında fiyat çubukları görülemeyecektir. Günün VOB AŞ tarafından rasgele belirlenecek saatlerinde VOB'un fiyatı yatırımcılara SMS ile bildirilecektir.
--- Zotriks Haber ---
Alakasız bir şey soracağım .Aşağıda konuyu okuyanlar listesine bakarken bir tek 'kennym+ ' olarak görünüyor .Bu '' +'' ne anlama geliyor merak ettim bilen varmı acaba .Yoksa yönetimden torpilli veya PALA dan torpillimi demek.:..:
1 dklıklarda acayip pupu lar var arkadeşler ama 1 dk lıklarda :rolleyes:
[quote=Strategist;296392]-- Duyuru --
15 Kasım 2010'dan sonra VOB endeks kontratlarında fiyat çubukları görülemeyecektir. Günün VOB AŞ tarafından rasgele belirlenecek saatlerinde VOB'un fiyatı yatırımcılara SMS ile bildirilecektir.
--- Zotriks Haber ---[/quote]
inan bircogumuzun kazanma şansı daha fazla olacaktır:)
[quote=adalı54;296395]Alakasız bir şey soracağım .Aşağıda konuyu okuyanlar listesine bakarken bir tek 'kennym+ ' olarak görünüyor .Bu '' +'' ne anlama geliyor merak ettim bilen varmı acaba .Yoksa yönetimden torpilli veya PALA dan torpillimi demek.:..:[/quote]
kanka.....anlamına geliyor..rkadaş olarak eklemişsiniz birbirinizi
[quote=eloy;296398]inan bircogumuzun kazanma şansı daha fazla olacaktır:)[/quote]
%50>%5
katılıyorum
[quote=Strategist;296392]-- Duyuru --
--- Zotriks Haber ---[/quote]
Stro patron zaten bi bu kaldı bunu da yaparlar yakında baksana milletten ses seda yok .Eşeğin şeyine su kacırdılar zaten . Yurdum insanı olanüstü sabırlı
Çok felaket depecek mi ne... Azcık uzadım, çıkarsa çıktıkça piramitlerim... Düşerse stop çok yakın zaten... üvvv...
Astepetro patron acıklaman icin Teşekkürler :D
[quote=Strategist;296402]Çok felaket depecek mi ne... Azcık uzadım, çıkarsa çıktıkça piramitlerim... Düşerse stop çok yakın zaten... üvvv...[/quote]
stro hocam sende inanmıyon demi düşeceğine :o
gune flat baslayan bırının de 4 ayrı sıstem kullanarak 500 puan carpılması da ayrı bir kabiliyet olsa gerek.. üwww
sana iphone napsın desenize :)