-
[QUOTE=indregandi;217910]çok kuvetliler, uyum içindeler, haclı ordusu gibiler, parayla işleri yok, başka işin peşindeler,.......[/QUOTE]
Kesinlikle...Bu iş artık para kazanma olayını aştı...Aleni olarak bir şeylere,bir yerlere destek atıyorlar...
:mad:
-
mevcut oluşumu, günlük-haftalık, tepe oluşumu olarak varsayıyoruz... Ancak, bu, haliyle bir öngörü... Bu sene ve 2007 tepesinin geçilmesi halinde, oraya doğru gidilirse NE DİYECEĞİZ peki?---
Sıkıntı Şu ki, hemen herkes buraların tepe olduğu Fikrinde HEMFİKİR, işin beni korkutan yanı burda---borsa da bir konuda piyasa oyuncuları hemfikir ise, genelde onun tersi yönde hareket oluşur, malum--- benim esas derdim budur?
MEVCUT Oluşum tepe olarak kalmaz ise, ne yapacağız? Planımız nedir? Buna Dair fikir oluşturmak zor biraz? Teknikle buna CEVAP vermek de imkanı yoktur---
Öyle olunca, her durumu göz önüne alıp iyi okumaya Çalışmak ilazım gelir---
Zarar toleranslarını iyi ayarlayalım,
kayıplarımız az, kazançlarımız çok olsun inşallah...
-
ben bugun durumu izleyip, takası tekniği vesairesine sağdan soldan iicene bakıp, kendimce bir fikir edinmeye çalışacağım...
bugun olmadı mı? zararı yok, yarın ? AMA kanaatim tam olana kadar orta vade hareketten, yüksek rakamlı kar beklentisinden uzak duracağım? bu Biryere kaçmaz? yeterki dogruyu bulalım---
-
durum
alan -satan aynı.. dengede...
67350-400 de ağırlıklı ortalama var aşağı geçerse en az 67 ye kadar gevşer...
geçmezde yukarı devam ederse işimiz bitik demektir..şortcular olarak tabiki..
longcular çay çorba içerek seyredebilir..
-
Buyuk Abi ne zaman tamam diyecek...
Büyük Abi bugün hızlı bir açılış ve sınırlı hissedeki para girişi ile Halojen arkadaşımızın yaptığı analizde belirttiği c noktasına piyasayı cekti. sanal para girşi buradan long yapan yatırımcıları aşağı yönlü hareketlerde rahatlatacak ve zarar belli bir noktaya gelene kadar beklentilerini canlı tutacak...Fakat genelde para girişi olan günlerde geri dönüşlerin daha hızlı ve şiddetli olduğunu AYRICA belirtmek isterim. ( Büyük Abi piyasa oyuncularının baktığı para girişi gibi bazı parametreleri manupüle etmek konusunda tecrübelidir ve olmalıdır.)
Oyunu iyi okuyup ilave teminat rahatlığı ile büyük balığın peşinde koşmak için shorta devam.....
-
[quote=makinist;217917]Kesinlikle...Bu iş artık para kazanma olayını aştı...Aleni olarak bir şeylere,bir yerlere destek atıyorlar...
:mad:[/quote]
para kazanan py dalgalanır, bunlar ise, olaylar öncesinde sakinken iniyorlar % 10-13 her neyse, sonrasında biçiyorlar, bakın siyasi gündemde neler var, ona göre, adam 217000 kontratın tek başına 60000 nine long yönde yapışmış, bu görünen, görünmeyeniyle herhalde %60-70 kontrol ediyor, bu ne kendine güven,.... bu kadar problem varken,.......demekki problem görmüyorlar, yada görmek istemiyorlar, örneğin düşen borsa problemdir, o zaman bu düşmemeli,......
-
garan 6.85 beyler....bu iş cıgrından cıktı....ben ise cortummm...700 den de vurdum...10/4 DEYİM..
-
Tüm shortculara allah sabır versin , bunlar niyeti iice bozmuslar.. muhtemelen bu yaptıkları en büyük ayu katliamı olucak gibi..
pifff nasıl bi poz kapatmaya zorlama bu ... -2750 olcak apsd.. dün acılan pozların cezasını 1 günde kesti aga ve yandaşları...
-
Garan 6.90...tarihi günler yaşıyoruz...yazın bir kenera........
-
yakalanan varmı,........o kadar yazdık, ben dünki longları 67000 ve 67025 den verdim, flatım, 67175-66825 arası long bekliyorum, 67875, 67925 short yazdım,.....yalnız 68200 ler var, görüntü çok kuvvetli,
-
[QUOTE=indregandi;217933]yakalanan varmı,........o kadar yazdık, ben dünki longları 67000 ve 67025 den verdim, flatım, 67175-66825 arası long bekliyorum, 67875, 67925 short yazdım,.....yalnız 68200 ler var, görüntü çok kuvvetli,[/QUOTE]
en son hatırladıgım gecen hafta cuma gununden baya bı shortcu arkadas vardı , dun takıp edemedım , umarım kapatmıstır herkes 65xxx seviyelerinde.. dikkat çekici bir konu var ki dun aracı kurumların tavsiyesi aşırı satış olacağı yönündeydi.. şaka gibi resmen...
-
Garan 6.95 oldu ...yokmu arttıran....ha ha ha