[quote=Astatin;386307]61500-675 aralığında kapatırsa müsterih yatarım..
61500 altında kapatırsa alexander formunda yatarım..
62000 üzerinde kaparsa evdekilerin çekeceği var.ühü[/quote]
Sultan Sülüman formunda niye yatmıyorsun?:p
Printable View
[quote=Astatin;386307]61500-675 aralığında kapatırsa müsterih yatarım..
61500 altında kapatırsa alexander formunda yatarım..
62000 üzerinde kaparsa evdekilerin çekeceği var.ühü[/quote]
Sultan Sülüman formunda niye yatmıyorsun?:p
[quote=excali;386309]Sultan Sülüman formunda niye yatmıyorsun?:p[/quote]
Valla çok şık olurdu..Tüm ambiansı ful fankşın sağlayabilsek çok da süper olurdu... mahi sen git hürro sen gel hesabı:..:
600-650 lonk..daha once hıc bu kdar şorta kışkırttını gormemiştim..2009 dan beri..
[quote=Astatin;386312]Valla çok şık olurdu..Tüm ambiansı ful fankşın sağlayabilsek çok da süper olurdu... mahi sen git hürro sen gel hesabı:..:[/quote]
izabella'yı sevmiin mi??
[quote=excali;386316]izabella'yı sevmiin mi??[/quote]
Ölünün arkasından kötü gonuşulmaz la ayıp:mad::o
dow az artıdaydı... kapanışta..muhtemeln AFTLOPEDRO haklı çıkacak açılışta..iyi akşamlar yiğitler
[quote=Astatin;386321]Ölünün arkasından kötü gonuşulmaz la ayıp:mad::o[/quote]
Memleketine göndermemiş miydi, onu?:rolleyes:
Hemen öldürdün..:confused::confused::confused:
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=#a0522d][IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lub7c39wYe1qmebmwo1_500.jpg[/IMG][/COLOR][/U][/B]
[quote=Astatin;386322]dow az artıdaydı... kapanışta..muhtemeln AFTLOPEDRO haklı çıkacak açılışta..iyi akşamlar yiğitler[/quote]
hayırlısı patron...ama korkuyorum..yalan yok..
ii akşamlar herkeşe..kedilere de...)
[QUOTE=excali;386325][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=#a0522d][IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lub7c39wYe1qmebmwo1_500.jpg[/IMG][/COLOR][/U][/B][/QUOTE]
sol alt resimdeki sen misin ex?
[quote=mosyo2000;386329]sol alt resimdeki sen misin ex?[/quote]
Öpülen kedi, benim, mister...:p:p
İsabellayı dün pastanede görmişler, ordanda aksaraya hamama gitmiş.
[IMG]http://d1201.hizliresim.com/t/b/1qd41.jpg[/IMG]
Günaydın voborsa
Spot 30 bugün 62000 e uğrar , sabah saatlerindemi olur, akşam saatlerindemi bakıcaz.
Pala elini korkaklığa alıştırdın hea
Ver gazı şşöle 1000 puan yukarıda ortam olsun yaw.
Yalnız bu bovespa 20 Aralıkta günlük al verdi, haftalığıda alda, haftayada 62000-62500 e rahat ulaşır, farkın aq bizimki. yada artık küresel sermaye TR nin yumurtasından sarı çıkmaz diye düşündü ve terketti, 3. dünya ülkeleri ile aynı risk primiylede fiyatlanıyos.
sokağıma geeeel
öyle bi şarkı vardı aklıma geldi öyle:)
Al işte 62000 den köşeyi döndü sokağa girdi:)
11/01/2012 12:09:50 *S&P, "RİSK İŞTAHININ 2012'DE GERİ DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ, ANCAK HİSSE SENETLERİNDE OYNAKLIK SÜRECEK"
ahaaa
öğleden sonra ralli var galiba.
olmadı
spot piyasada 62000 çok güçlü direnç olmuş
vadelidede 62500 aynen öyle
bu durumda ikinci seans tekrar aşağıya sarkar bu...
ula ne zaman seans izlemesem pala cebime taarruz yapıyor...ortama ayu lazım galiba..geldim... on the way
hehehe..bazen kendimden gorkuyorum
[IMG]http://www.komikim.com/e-kart/card/komik//kedi33.jpg[/IMG]
Günaydın,.brv.brv.brv
Estetük,
Bal tutan , patisini yalar mı?:..:
hımm vay çakallar basmaya niyet yok kepçeleme operasyonu bu
ralli düşünüyolar bence..
62500 üzeri ralli olur..
11/01/2012 14:28:17 morgan stanley, "türkiye'nin cari işlemler açığında en kötüsü geride kaldı"
estetük,
işkembeye ne iyi gelir?
[quote=excali;386407]estetük,
işkembeye ne iyi gelir?[/quote]
İşkembe çorbası...ehehueh
[quote=Astatin;386408]İşkembe çorbası...ehehueh[/quote]
Rosemary usulü mü?:D
Estetük buba,
Yeni angara polisiyesini beğendin mi?
mösyö,
Estetükü çağırsana. Kaybolmuş yine..
ula yine mi randırdınız, 15 dk ara vermeye gelmiyo..graş ula graş..15 dk da ed var bence..graşsın yani.. pala da umarım ed olduğunu biliyordur..bilmiyorsa graşmayabilir :)
[quote=Astatin;386431]ula yine mi randırdınız, 15 dk ara vermeye gelmiyo..graş ula graş..15 dk da ed var bence..graşsın yani.. pala da umarım ed olduğunu biliyordur..bilmiyorsa graşmayabilir :)[/quote]
elleşme az da ransın :cool: .....Hep gıraş hep gıraş....Hem senin işin gücün yok mu patron....:o Çekil bakim şöyle ekran başından... :p Senden ben de gorkmaya başladım. :D
[quote=atarikafa;386439]elleşme az da ransın :cool: .....Hep gıraş hep gıraş....Hem senin işin gücün yok mu patron....:o Çekil bakim şöyle ekran başından... :p Senden ben de gorkmaya başladım. :D[/quote]
aha da yine geldim ekrana..fiyat 62250..bakalım yiyecekmi..graş ula graş:D
[quote=atarikafa;386439]elleşme az da ransın :cool: .....Hep gıraş hep gıraş....Hem senin işin gücün yok mu patron....:o Çekil bakim şöyle ekran başından... :p Senden ben de gorkmaya başladım. :D[/quote]
Az ransın ama. Çok ranmasın...:..:
ranma iştahı müthiiş.....İştah gorkuunç...
Estetük,
Yama kaçınılmaz,yama gorkunç...
yimedi..ehuheue...şimdi aftlonun 1000 puan kar görünce kapanacaksın hacı...şiarını hatırladım nedense :)
içimdeki gorku beni boğa yapmaz, çulsuz ayu yapar..hehehe..ü[url]www..yok[/url] yani olmasın tabi
taban olsak süper olacaydı...abi çok bariz long gösteriyo..olmaz böle..58000 on the way desem aç tavuk pozisyonuna düşermiyim acaba..düşmeyeyim la... en azındna aç ayu olsam..tavuk karizması itibariyle hoş bir mecaz olmuyor...
"Amirim VOB çıkıyor, napcaz"
"VOB ne la"
"Vadeli Opsiyon Borsası amirim"
"***** *****, ne zaman fırsat buldun da böyle şeylerle uğraşıyon la"
"EK gelir olsun diye amirim"
"Gelir'inin ***** ****"
angaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Faiz niye düşmüyo??
[quote=excali;386459]Faiz niye düşmüyo??[/quote]
heh işte...böün aynı şeyi ben de gendim gendüme sordum...Başvekil didi ya faiz lobisi azıttı deyi...Ve biz bunlara garşı sert ve köşeli bi meşe odunuynan girişeceez diye...işte ondan...