[quote=Astatin;361286]hacıex 74650 den reşort etsek [B][U][SIZE=5]süper[/SIZE][/U][/B] olacaymış..ehueh[/quote]
Taban açsaydı?
Printable View
[quote=Astatin;361286]hacıex 74650 den reşort etsek [B][U][SIZE=5]süper[/SIZE][/U][/B] olacaymış..ehueh[/quote]
Taban açsaydı?
[quote=excali;361289]Taban açsaydı?[/quote]
hoooo..taban açsa en mikemmeli olurdu tabe... taze etten şort kavırma ederdik:D
gold graşıyor, dax graşıyor, eurusd graşıyor ve bağlı olarak usdtry ranıyor emme vob yine delikanlı formatında..du bakalım
[quote=Astatin;361290]hoooo..taban açsa en mikemmeli olurdu tabe... taze etten şort kavırma ederdik:D[/quote]
Aste bey,
Kendi mesajıma teşekkür etmek istiyorum. Olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Çok güzel mesaj yazıyorum ben yaaa.dng.dng.dng
[quote=excali;361292]Aste bey,
Kendi mesajıma teşekkür etmek istiyorum. Olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Çok güzel mesaj yazıyorum ben yaaa.dng.dng.dng[/quote]
başka bi forumda ,kendi mesajına tşk gerçekten vardı,ben de tşk ettim ettim,:::
fakat sonra söledim,kendine tşk ü açık unutmuşsunuz diye ,mod kaldırdı sonradan...:..:
eğer kaldırmayaydı,oranın astisi ben olacağıdım..:D
ayrıca bi de
bişi diğil butonu lazım bence,bana çok tşk edilince eziliyorum yaw...:..:
bence, hem kendi mesajını hem başka mesajı kınama seçeneği/butonu olmalı...üw
yine başka bi forumda girişe chatbox koymuşlar fakat chat teki mesajı silme yetkisini herkese açık olarak vermişler,:..::..:
şimdi biri yazıyo ben siliyom,gıcık bi adam yazıyo ben siliyom,o da zannediyoku mod siliyo,:D:D
sonunda mod geldi,onun yazdığını da sildim ,...hahahahaha:..::..:
mod diyoku,nerde yaw bwen yazmıştım buraya,nereye gidiyo bunlar...
dedim ki: siz ne zaman üye oldunuz efenimm,müddetiniz dolmuş olmasın...:..:
ve buna rağmen beni atmadılar iyi mi ağam??:):D:D
işte saraylının bazı forum maceraları....brv
Eüzü..feci tutuyor burayı lebron...du bakalım
825 den az pilav long
Palada para kalmamış, ne aliii, ne satiiii, elinde 4000 lotluk bir enerji kaldı sanırım, hızlıca alıp stoplatiii, hızlıca satıp gene stoplatiii :D
olan garibana oliii :D
850 den az pilav dah alonkk
[quote=Astatin;361306]850 den az pilav dah alonkk[/quote]
hayda atilla mayda...pasifte kalmışım..850 gelmemiş...vay be.. 950 ye kadar kaldırmış lebron..emir iptal