-
VOB piyasasına gelip pacaları sıvayanlar sonuclarına katlanır bu dogal surectir.
Ancak yeni bir yerden gelip tureyip maksatlı soz satasma yapanların amacı ve sınıfı da bellidir.
Herkesin pozisyonu ve parası kendini baglar...
Benim sozum yeni türemiş ve maksatların neye hizmet ettiklerinin belirsiz olanlaradır.
Asıl kacırılmayacak konu odur...
tonla forum var izlersin izlemezsin. ancak burda ahlakı sorgulamak var..
KAc musteri kaldı neden boyle oldu?
endeks 20,900 lerde dipte neden yeni turemeler yok ortada ki son zamanda secim faiz doviz parite ve emtiaların max oynaştıgı yerde ortaya cıkıyor...
işin ozunu kacırırısak hep birseyler eksik kalır..
bu olan ne ilk nede son olacak, ancak yapısı bozuk olan profilin duzelmesi seneler alacak.... belkide asırlar...
herkese bol kazanclar.
-
[quote=ATHLON;355492]Ben bu paşamın geçen sene her cumayı,sonna her ayı kara ilan edişini de bilirim...
o zaman takip edenlerin hepsi battı,o kadar uyarmama rağmen...kimseyi dinlemeyin,kendi tarzınızı oluşturmaya çalışın dememe rağmen...hepsi forumda kayıtlıdır...şimdi alınan 5000 puan kimsenin gözünü boyamasın..
buradan sadece uyarıyorum ,kendinizi yakarsınız..
sadece bu topik değil kastım...kimseye bel bağlamayın...kendiniz oluşturun tarzınızı...
BATARSINIZ..bu işler öyle kolay değildir...öyle devamlı ve iyi para kazanan adamların yorumlarını ve analizlerini de sürekli ve her yerde okuyamazsınız..yazmazlar çünkü..neden yazsınlar..para bu yahu...[/quote]
[I]para benim param..ben bunağım...istediğim gibi harcarım..[/I]
[I]sana hesap mı vereceğim.görüyorum ki hesap tutuyorsun..[B]NEDEN??[/B][/I]
[I]madem hesap tutuyorsun tek seferde 20.000 puan aldığımıda biliyorsun..[/I]
[I]kavga olmadan bu topiğe gelmeyenlerdesin...bakıyorum ışığı gören [/I]
[I]geliyor..kavga çıktı ya OHHHH....plaza.grup..vs..vs..ne akıllısın sen...[/I]
[I]bana akıl verme..aklını kendine sakla..madem burda para kaybediliyor[/I]
[I]takip etme..SANA NE??...SEN yatırımcının güzin ablasımısın....[/I]
[I]çok biliyorsan yap bakalım bir ANALİZ.....[/I]
[I]pabucumun avukatı...[/I]
-
[quote=BARBAROS;355491]bu yazınında altına imzamı atarım..seviye düşmeye başladı..yazık...[/quote]
[I]boz amcanız seviyeyi düşürmedi..kamyon şöförüde..o gerekeni yaptı...[/I]
[I]tüm yazdıklarının altına imza atarım...[/I]
[I]seviyeyi düşürenler belli...neden şimdi düştü..7.000 puan analizden sonra[/I]
[I]sorun bakalım kendinize...seviyesiz topiği takip etmek zorunda değilsiniz...[/I]
-
[quote=boz ayı;354115]istirham ediyorum...
- ımkb 100 rakkamları yazmayalım..çünkü vob trade yapıyoruz..
-destek direnç yazabiliriz.ama iddialı bir şekilde yazıyorsanız nedenlerinide
yazmanızı isterim..
-yukarı ve aşağı demek kolay..rakkam yazmakta..ama pozisyonunu yazmaktan
neden çekiniyorsun diye sorarlar adama...POZİSYONUN NEDİR...
-boz amcanız pozisyonunu hemde on lıne yazıyor..kendiside karşı fikirlerden aynı
saygıyı bekler...
- düşünce ben söylemiştim..çıkınca benim dediğim oldu hikayelerine karnımız tok..
burada yarışma yapmıyoruz..amaç para kazanmak..bilgi paylaşmak....
-ER MEYDANI ŞARTLARI...ER kişiye..[/quote]
[B][I]uyarmıştım....................:mad:[/I][/B]
-
[quote=boz ayı;354118]buffet.e neden kızdım..
84.250..kamyon şöförünün rakkamıdır.kendisi bar analizi konusunda uzmandır.
bu rakkamı ne kendisi nede ben yazdım.şöför kapalı bir platformda birkaç kişiyle
paylaşmıştı.[B]kendisi profesyonel.ekmeğini bu işten kazanıyor.saygı duyarım..[/B]
şimdi sizlerle analizi paylaşıyorum.kendisinden özür dileyerek..dostluğumuza binaen
risk alıyorum..86.825 ortalama ile şöför şort poz.açtı.analizine göre 84.250 altında
şelale olur hedef 80.xxx..ler..vade 13 mayıs...84.250 altına gelmeden dönerse veya
vadeye kadar gelmezse bu bar analizi çöp olur...25.04.2011 barı analizin kaynağıdır..
analizden kısa bir özet..mevcut analiz 3 günde 2.000 puan kazançlı..
[B]ben emek hırsızı değilim...aslada olmam..şöför saygı duyduğum özel bir insandır..[/B][/quote]
[I]sakın bu analiz birilerine batmış olmasın...[/I]
[I]şöförün bu analizi ilk değil.onlarca defa yaptı...hepsi 12.den....[/I]
[I]YAPSANIZA böyle bir analiz....[/I]
[I]YAPAMAZSINIZ...TÜRKİYEDE yapacakta yok başka...üzülmeyin....:..:[/I]
-
[quote=ATHLON;355487]hıyar,gazı almak,şerefsiz,saygısız,etc...
bunlar hakaret değil mi yahu...
diorum ya...yiosa ,paranız,gücünüz bu kadar çoksa geçin bakiim bi villaya,plazaya grupça yapın treydinizi...
coşmanın bır manası yok...şu forumda da ters bi görüş belirten,sonra da cevap hakkını kullanan bi adam hakkında da ne olursa olsun,aciz bebe ,zavallı demeye kimsenin hakkı yok...
yaşa saygım sonsuz,ama olgunluk o yaşı kaldırana kadar..[/quote]
[I]boz baykuşları duydın mu??...[/I]
[I]adımın nedenidir....[/I]
[I]aklını kendine sakla....[/I]
[I][B]ANLADIN MI.....[/B][/I]
-
kaç yıldır yazıyorum..değil seviye düşürmek seviye sevgi ve saygı isteyen benim..
ne tesadüftür ki ne zaman yüklü para kazansak saldırı oluyor....
çok bilenler KENDİNİZE BİR TOPİK AÇIN ...görelim....
ER KİŞİYSENİZ....
-
[quote=boz ayı;355563][I]para benim param..ben bunağım...istediğim gibi harcarım..[/I]
[I]sana hesap mı vereceğim.görüyorum ki hesap tutuyorsun..[B]NEDEN??[/B][/I]
[I]madem hesap tutuyorsun tek seferde 20.000 puan aldığımıda biliyorsun..[/I]
[I]kavga olmadan bu topiğe gelmeyenlerdesin...bakıyorum ışığı gören [/I]
[I]geliyor..kavga çıktı ya OHHHH....plaza.grup..vs..vs..ne akıllısın sen...[/I]
[I]bana akıl verme..aklını kendine sakla..madem burda para kaybediliyor[/I]
[I]takip etme..SANA NE??...SEN yatırımcının güzin ablasımısın....[/I]
[I]çok biliyorsan yap bakalım bir ANALİZ.....[/I]
[I]pabucumun avukatı...[/I][/quote]
Olduuu...Ben kafamı patlatiimmm...Senelerce uğraşayım,kendimi geliştireyim,yüzlerce yazı okuyayım,sonra da bunu senden hiçbir bedel almadan seninle paylaşayım...ha paylaşırım tabi..ama belli standart bir bedel karşılığında...O da senin portföyünde yapacağım işlemlerimden bir haber olman koşuluyla...:)
Çünkü parasını ve bedelini ödemeden aldığın bilgi ya eksiktir ya da belli standartlarda doğru değildir...
Ha bu arada seni takip ediyorum tabiki..ama buradaki herkesi takip ettiğim kadar..ne eksik ne de fazla...
-
Veeee...
[COLOR="Red"][B]YAHŞİ BATIDAN[/B][/COLOR][SIZE="2"] [COLOR="Purple"][B]kendi adıyla gelme cesareti olmayan[/B][/COLOR], [/SIZE][B]kimler tarafından ne karşılığı yazı yazdığı yada hareket ettiğide [/B]belli olmayan kişi amacına ulaşmıştır..
Hayırlı uğurlu olsun...
-
Benim tepkim Bozayıya ya da Seren e ya da cathy e değildir...herkes bu işte para da kazanır,kaybeder de ..defalarca görülmüştür topikte...ama gerçekten ama gerçekten para kazanmanın yolu (tekrar yazıyorum) kendini geliştirmektir..sadece kendi stilini oluşturabilmektir...yoksa ben kazanmışım ,o kaybetmiş ya da ben kaybetmişim o kazanmış ne farkeder...
ha paylaşım illaki olacaktır..ama kimse üstadlaştırılmamalı ağalaştırılmamalı...emin olun bu o insanlara da zarar verir...
ha bu işte de delikanlılık yoktur...trader ın hası da yoktur,delikanlısı da...
sadece overall unu büyüten ya da batıranı vardır...
delikanlılık ya da haslık insanlıkla ilgili bir durumdur...
Bozamcaya ne olursa olsun yaşına hürmeten saygı ve sevgilerimi iletiyorum...
-
[QUOTE=varant;355440]2 gün yağmur yağdı diye ,hiç güneş açmaz sandınız değil mi malüm asalaklar.Ben sadece (bazı kendini bilmezlere defalarca söylüyom ki basmayan kafaları belki basar) DİKKAT ne olacağı belli olmaz her an dönebilir diye küçücük bir uyarı babında fikir ortaya sundum ama bazı dengesiz sündürmeler her yerine sıvadı pisliklerini,şimdi leş gibi kokmaya başladılar.
ADİLİK bu olsa gerek,arka sayfalara baktım da 2-3 aydır tık yok şimdi malum çoğu kişiler çakal sürüsü gibi saldırmaya başlamışlar,ASLANIN DA KENDİNE GÖRE BİR ASALETİ VARDIR,dişinin kovuğundan çıkardığı 1 lokma ete saldıran çakallar kadar çakal OLMAZ VE OLAMAZ.ASALET İŞTE.
Şimdiye kadar sesleri çıkmayan zavallılar şimdi ne oldu da küheylan kesilmeye başladılar,biliyorum bu topikte boz varsa bunlarda var yoksa pis kokan inlerine çekilecekler,eh işte birkaç günlük leşe saldırıp aç karınlarını doldurma macerası yaşadılar...hepsi o...
ER adam devam eder,aha boz unuzda yok şöförünüz de ...Alkış tutan teşekkürlerin bini bir para olan o maddenizin kaynakları da gitti...SEvinin...hem de nasılll...Tüh acıdım işte....Sizin yerinize ben ağlarımmm....ÇÜNKÜ SİZ AĞLAMAYI BİLE BECEREMEYECEK KADAR ACİZLERSİNİZ...
Bir de bu topikte bir bayana yakışmayacak kadar aşağılık duruma düşen cetye diyorum ki...Ayıp,utan,,,biraz hanımefendi ol,canı mı al....
Ben burayı terketmem de o cesaret aldığınız kişi de yok siz YÜZSÜZ DURUMA DÜŞTÜNÜZ....siz de biraz yüz varsa buraya bi daha girmezsiniz....
NOLDU ÇOK MU ACITTIM,YA DA MASUMSUNUZ DA VURUN ABALIYA MI DEDİM,,,,BEN HEPİNİZİ BU SÖZLERİMLE DÖVERİM DE ....DAHA YERİNİZDEN KALKAMAZSINIZ...
ilk yüzsüz aranıyor,ve de hayası kalmamış olan....buyrun sahne sizin...
merakla bekliyom ilk olanı,,,hadi yarışmaya gellll,bu yarışma hiç bir yerde bulunmaz,,,birinci olana,,,ilk gelen cevap veren mahlükata benden 2.el bir el arabası...
gel ödül de güzel,,saldırın hadi bakim
(athlon kardeşim). serbest sana her şey.Sözlerim seni kapsamaz...[/QUOTE]
[B][SIZE="4"][B]Nedir bu?[/B][/SIZE][/B]
Demekki çok canı yandı.. Milleti bi kaç gün önceki yazılarında piyasayı düşürmek için herşeyi yapmakla itham edip sonrada latifeydi diyen de bu değilmiydi?
İzleyeni mi azaldı? 5000-10000 puan düşen piyasalara vob için İMKB 100 analizi yapıp acımadıki acımadıki bişey olmaz diyende bu değilmi ?
Kim yolladı onu buraya ?
Neden yollandı?
[B]Burada yapılan analizlerden kimler rahatsız oldu? NEDEN ?[/B]
Kendisi yukarı yukarı derken piyasa düşsse dahi haklı olan çeyiz sandıklarında geçmiş analizleri çıkarıp ben demiştim diyen bu vatandaş niçin piyasa düşerken bi anda bu topikte farklı bi nikle ortaya çıkma gereği gördü?
VEEEE Neden bu vatandaşlar hep VOB da BÜYÜK DÜŞÜŞLER sırasında ortaya çıkıyolar?
Bu topikte temel ve teknik yapılan analizlerle kimlerin işine çomak sokuluyo?
[B]Yine bu topikte öngörü yukarı olduğunda niçin ortada yoklar?[/B]
İstediğin kadar kılık değiştir...Mevsimler rüzgarlar yağmurlar...:..:.Bari biraz daha dikkatli olsaydın.. Biz birbirimizi biliriz dimi VARANT arkadaşım :cool:
-
Konu başka yere gitti.
Para.
yı versende
alsanda
BİLEMEZSİN.
PARAN
YETMEZ.
ANALİZİNDE.
BİLMİYORSUNKİ
PAYLAŞACAN.
jel.