naaşımız yükseliyor...
Printable View
naaşımız yükseliyor...
10 dakikada 900 puvan yukarı basılan bir borsa....yorum sizin........hemde dünya yerinde durur iken....neden acaba????
adamlar istedikleri gibi oynuyo..bizlerde piyon..
açtığımdan beri mtx le uğraşıyorm,
[quote=eksper;217872]10 dakikada 900 puvan yukarı basılan bir borsa....yorum sizin........hemde dünya yerinde durur iken....neden acaba????[/quote]
Dünya yerindemi..? Anayasa değişikliği cambazlığıyla ülkedeki kurumlarda oluşan oluşturulan gerginlik,kan ağlayan piyasalar,dün açıklanan iç borç stokundaki tırmanış...PY ters oynuyor dünya yerine..! gelirken basacak anlaşılan..
[quote=canningtown;217728]hepsi gerçekleşmiş emirlerin.. bravo....
son 65,700 den gelenlerle birlikte, 1/3 mal kalmış oldu... iyi de trade oldu bugun... ne koparsak cepceğimize, eyidir...
valla izlemeden trade daha iyi gibi...
tabi terste kalmazsan adamakıllı..öyle olursa yapacak yok...
haydin bakim...
bir süre sonra tam mesai katılmak istiyorum ama... hayırlısı[/quote]
tamamını teslim ettim... 66,975 den ve 67,400 den verdim gitti...
400 de kısa girdim bir miktar, bir parti de 475 de bekliyor.. 67 altına alışlarımı yazacagım...
[quote=küçük_k;217855]günaydın gandi...
günlük prejeksiyonu alalım lütfen...
sağlam yukarı görüntüsü var... 67500 den sonra rüzgar sertleşecek gibi...[/quote]
uleynnn sağlam yukarı dediysek bu kadar da sağlam demedik..
[B]denge [/B]
66725,
[B]günlük aralık,[/B]
[COLOR=red]67475[/COLOR]
[COLOR=seagreen]65600[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=black]475 i zorluyor, kırarsa 68200 de bir direnç var, buradan trade amaçlı satış denenebilir,[/COLOR]
66725 in üstü her fiyat alış olrak değerlendirilmeli, tersi ise satış,.....
[COLOR=black][/COLOR]
palaylan msn de görüştüm. deyyus bilgisayar pek bilmiyo ama hatunlarla zohbet edecem diye msn öğrenmiş.
gördünnü nası yükselttim piyasayı dedi. dedim gördüm körolmayasıca.
5 dene gülen surat yapışdırdı ekrana. gahgaha atii belliki.
bu piyasaya ne denir biliin mi sen dedi.
bizim köyde bi laf vardır dedim. pok yiyenin önde gideni diye. işte bu piyasaya anca o denir dedim.
bu defa 8 dene gülen zurat yapıştırdı. belli ki çok eğlenii deyyus.
peki şimdi nolcak dedim.
ben zana geçen hafta demedimmi bu garıncalar benim üstümde gaşınti yapii diye dedi.
he işte o karıncaların çoğunu yere üfürdüm bir kısmısının üzerinden de asfalt zilindiri ilen geçtim.
bu biraz oranrısız güç olmii mi dedim.
beni bilirsin dedi. benim terazi hep bana gösterii dedi. benim oranlar hep beni işaret edii. bizim uşağlar böledir dedi. tevratı yazdık yazalı bu dünyanın içine ediiz biz dedi. genimizde var bu. yaradılışımız böyne dedi. yaradılışımızı o kader seviyiz ki çocuhlarımızı bizden olmayanla da evlendirmiiz dedi. genler bozulmasın deyi dedi.
sonunda bi doğru laf ettin dedim.
essah mı diyon dedi. o zaman sözümü geri aliim dedi. 13 dene gülen zurat yapıştırdı.
[quote=canningtown;217886]tamamını teslim ettim... 66,975 den ve 67,400 den verdim gitti...
400 de kısa girdim bir miktar, bir parti de 475 de bekliyor.. 67 altına alışlarımı yazacagım...[/quote]
kısaları kapandım..100 point zararla.. hoşuma gitmedi vaziyet...
bekleyeceğim bir süre..
çok kuvetliler, uyum içindeler, haclı ordusu gibiler, parayla işleri yok, başka işin peşindeler,.......
garan 6.80 beyler....alooooo kime diyorum.........az sıksa 7.00