-
[quote=catedral;227993]oldum zaten.. resmen sol elim uyuştu sinirden yawww :::
Burda kakkara kikkiri işlem yapıyoruz..[/quote]
vob bugün kısa uzun herkesin sinirini bozdu..benim de az kaldı abla... yeni sistemi devre dışı bıraktıkları anda forex'teyim.. yoruldum bunlarla uğraşmaktan.. habire değiştir değiştir.. huzur istiyorum gayri..
-
[QUOTE=mordak;228033]bana kalırsa hiç gerek yok....sen demedin mi fırsatlar çok diye.....
bence tepme ihtimali var....
ben WTI deki tüm pozları kapadım.....iyikide kapamışım....başladı tepmeye....
yarın yada perşembe bence çok daha iyi fırsatlar olacak.....
tabiki son karar senin.....
bol kazançlar....[/QUOTE]
oil de geceye pozisyonla girmem zaten mordak.. birazdan gevşerse kapatırım.. gevşemezse yine kapatırım..:..:
-
sevgili cerpinom bunlara aylık girin, bacaklarınız uzun olsun, sonra kazandığınızla 3 sene yan gelp yatın,.......
-
fx çi herkese başarılar dilerim, yakında görüşürüz ama, önce vatan,.....
-
[QUOTE=indregandi;228043]sevgili cerpinom [COLOR="Red"]bunlara aylık girin[/COLOR], bacaklarınız uzun olsun, sonra kazandığınızla 3 sene yan gelp yatın,.......[/QUOTE]
yok o kadar sabırlı değilim ben..:)))
-
sevgili mesai arkadaşlarımada kendinize iyi bakın......
her zaman kazanan tarafta olmanızı dilerim demek istedim......
yakından tanıdıklarım olsun sadece sanaldan hepiniz çok değerlisiniz....
kendinize iyi davranın....
-
günaydınslarrrr...
1.3654 ten papaza kısayla başliim güne..
-
bugün petrol kontratlarında vade sonu..
garip hareketler olabilir.. saat 21:30 da bitiyo kontratlar.. Ciddi gaplar olur.. dikkat..
-
€/JPY
127,96'dan güzel satış yapılır. ağalar oraya kadar bi taşısınlar hele...:)
-
1.3657 ikinci part kısa..
1.3665 stoplar.. 1.3526 I. part TP..
-
€/JPY günlüklerde 4 gün önceki olay silkeleme ise, 2 hafta önce bahsettiğim o [B]akıllara zarar[/B] hedefine doğru gider bu. yani 136'ya.
dikkatli olmak lazım...
-
[QUOTE=unlimitted;228121]€/JPY günlüklerde 4 gün önceki olay silkeleme ise, 2 hafta önce bahsettiğim o [B]akıllara zarar[/B] hedefine doğru gider bu. yani 136'ya.
dikkatli olmak lazım...[/QUOTE]
Ucunda yen olan paritelere ben kesin bulaşmıyorum.. Şimdilik oralar pek karışık..