şimdi ne yapmayalım içimden bi ses burdan şortla diyor öbürüde diyorki sat sinyalinin teyidini bekle yatay piyasa var çarpılırsın diyor :..: ne yapmalıyım 1 .sesi mi 2 .sesimi dinlemeliyim :::
Printable View
şimdi ne yapmayalım içimden bi ses burdan şortla diyor öbürüde diyorki sat sinyalinin teyidini bekle yatay piyasa var çarpılırsın diyor :..: ne yapmalıyım 1 .sesi mi 2 .sesimi dinlemeliyim :::
[quote=Strategist;296293]ZİLD.... Karda oturalım bakalım... :)))[/quote]
Zararda oturalım bakalım...(>250 olduğu sürece)
[quote=a.kaya;296298]şimdi ne yapmayalım içimden bi ses burdan şortla diyor öbürüde diyorki sat sinyalinin teyidini bekle yatay piyasa var çarpılırsın diyor :..: ne yapmalıyım 1 .sesi mi 2 .sesimi dinlemeliyim :::[/quote]
patron bence sen fiyat 400 ü görürse sen longlarsın...85000 görürsede şortlarsın..sonra ne olur bilemem.kom
altın bugn düşer artık... ben istop oldum ya .... vay anasını .. .az pilav shortladım tekrar ... 1357 den ... vay *** ..
Full flat.... Yemişim karda oturmayı falan... Sonra icabında yine longlarız... :)))
eurusd doludizgin Fincankulp hedefine gidiyor ** ...1.46-47 ühühüh
[quote=Astatin;296304]patron bence sen fiyat 400 ü görürse sen longlarsın...85000 görürsede şortlarsın..sonra ne olur bilemem.kom[/quote]
sonrasını söyleyim mi 400 longlarım 85000 de stoplarım ya da 85000 de şortlarım 400 de stoplarım :::
[quote=Strategist;296308]Full flat.... Yemişim karda oturmayı falan... Sonra icabında yine longlarız... :)))[/quote]
hafiftem bir satış baskısı hissettim bende..böyle meltem ile üfürük arası şiddette..hafif yani..
150 den şort ulen bindik bi alamete gidiyoz artık nereye ise
aney..mondiyomu la yoksa...üühühhü...
[quote=Astatin;296312]hafiftem bir satış baskısı hissettim bende..böyle meltem ile üfürük arası şiddette..hafif yani..[/quote]
Ayyynennn öyle... :))) Smart money az sonra operasyon yapacak... ;)
Shortlar kazanacak diyor grafik..Son durum..