yemişim obi vanı... obi van da neymiş..
Printable View
yemişim obi vanı... obi van da neymiş..
açılışı ayılar kazandı .. he eheeeee..
Şimdilik böyle başladık bakalım devamı nasıl olur
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/24/1461.jpg[/IMG]
vay anasını. seri bozuldu. + gap demiştim.
hoş, açılıştan 20 saniye önce sorsalar, yine + gap derdim. çünkü ekskalinin yediği parametrelerim öyle diiiyii..
emme ve lakin içus dinamikus etkisi sanırsam galiba kesin büyük ihtimalle.
günaydın herkese..
Yorumsuz VOB 20 dk'ta seviyeler.
Hiddink Meclis Gündeminde
[url]http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=41423[/url]
[quote=unlimitted;204910]vay anasını. seri bozuldu. + gap demiştim.
hoş, açılıştan 20 saniye önce sorsalar, yine + gap derdim. çünkü ekskalinin yediği parametrelerim öyle diiiyii..
emme ve lakin içus dinamikus etkisi sanırsam galiba kesin büyük ihtimalle.[/quote]
gap'ini yirin:..::..:
200 ort istop ve .. . short
[quote=excali;204914]gap'ini yirin:..::..:[/quote]
heh ben de diyodum ki ne zaman ortaya çıkıp da "noooldi parametrenglerineeeengg" diyecek. :..:
herkese günaydın bol kazanclar işiniz rastgitsin inşallah...
Vay canına... Gap yemeye o kadar alışmışım ki bir garip oldum şimdi.... :..:
Olayım allahına
[quote=Astatin;204900]DUrrrrr dinle kim geliyor kim geliyor?....62750 altı kapanışda 1 milyon çiçek açar..
[IMG]http://i49.tinypic.com/208cyn9.png[/IMG][/quote]
62750 altı kapanış, 62750 altı kapanış....sizde söyleyin yaw....40 a tamamlayalım..üwwww
Artık voborsa anketinin o meşhur 'çoğunluk geceye nasıl kalmışsa, ertesi gün açılış ters yöne olur' yargısına meze olmadığını ve olmayacağını herkes görmeli ::::::
Not:3 gündür gap yemiyorum ya, hemen havaya girdim.
pörtledi bu ya.:eek:
[quote=Javacheff!;204921]Artık voborsa anketinin o meşhur 'çoğunluk geceye nasıl kalmışsa, ertesi gün açılış ters yöne olur' yargısına meze olmadığını ve olmayacağını herkes görmeli ::::::
Not:3 gündür gap yemiyorum ya, hemen havaya girdim.[/quote]
Voborsa bu boru deeeeellll
[URL]http://www.voborsa.com/forum/23-subat-gece-pozunuz-t5391.html?t=5391[/URL]
Bir sorum var çocuklar...
Haydi sorayım sorayım...
VOB da oyanyarak yenir...
Acaba nedir nedir...
Tepkiye oynamakmı,piramitlemeklemi lezzetli olur...:confused:
[quote=Astatin;204920]62750 altı kapanış, 62750 altı kapanış....sizde söyleyin yaw....40 a tamamlayalım..üwwww[/quote]
Asti Patron ben hem söylüyor hemde tespih cekip sallanıyorum .Başkalarını bilemem:D:D
[quote=EMEKDAR;204925]Bir sorum var çocuklar...
Haydi sorayım sorayım...
Acaba nedir nedir...
[COLOR=red]Tepkiye oynamakmı,piramitlemeklemi lezzetli olur...[/COLOR]:confused:[/quote]
yaşa göre değişir...:D
[quote=unlimitted;204928]yaşa göre değişir...:D[/quote]
Yiyemediğimizi sadece sevdiğimizi düşünüyorsun ama çoooook yonuluyorsuuuuunnnnnnn.kom
Hıdırellezde çektük oni....
Finduk misirle büyuttuk oni...
Olayım allahına
Katlamalısı en güzeli
[QUOTE=EMEKDAR;204925]Bir sorum var çocuklar...
Haydi sorayım sorayım...
Acaba nedir nedir...
Tepkiye oynamakmı,piramitlemeklemi lezzetli olur...:confused:[/QUOTE]
en zor olanıda şu gayri...
aynı pozisyondasın ve fortpöy, kaldırac sabitkene kontrat sayısını arttıracak derecede büyüsede.... kontrat mikhdarını arttırmak üçün yeni gelecek olan sinyali beklemek ...
bekle bubam bekle :::
:::
[quote=EMEKDAR;204925]Bir sorum var çocuklar...
Haydi sorayım sorayım...
Acaba nedir nedir...
Tepkiye oynamakmı,piramitlemeklemi lezzetli olur...:confused:[/quote]
Bir gün bir gün bir VOB cu,
Eve de gelmiş kimse yok,
Açmış bakmış borsayı,
Şekerde sanmış longları,
Yemiş Yemiş bitirmiş,
Akşama sancı başlamış,
Kıvrım Kıvrım kıvranmış,
Yaptığından utanmış....:D
(Löngör forumdaşların anlayışına sığınarak)
[QUOTE=Javacheff!;204921]Artık voborsa anketinin o meşhur 'çoğunluk geceye nasıl kalmışsa, ertesi gün açılış ters yöne olur' yargısına meze olmadığını ve olmayacağını herkes görmeli ::::::
Not:3 gündür gap yemiyorum ya, hemen havaya girdim.[/QUOTE]
Forum katılımcıları anketin ne kadar tutarli oldugunu gormustur, ankete katılım daha yuksek olmasi suphesiz daha saglikli olacaktir.Diger forumdaşlarindan anketlere katilmasini rica ederim.
Günaydın cümleten .. bol kazanclar..
piuvvv dolara bak.. ula ne gostere gostere ımf ortamı hazırlıyı bu yandan yemişler.. bu kur kesmez 1700 e dayandırırlar hazır fırsat bulmuslarken tosbaa senii
ordu komutanları istifa edebilirmi haberi varmış....
tarihi günler bunlar........
[B]iddia şu[/B]..adamlar 2003 de darbe yapalımmı demişler ....2010 olmuş ortada fiili bir durum yok..darbe yok..
ve yıl 2010... milletvekilinin biri çıkıp şimdide biz,bizden olmayanları fişliyoruz diyor..
diğeri çıkıp bizden olmayanlar kanı bozuk diyor......
ne farkı var.......
bu bıçaklar niye tek taraflı çalışır.. kimse farkında değilmi...
Görüldüğü gibi "kaşıntı kaşımakla geçmiyor"...:cool:
spot fiyat vobunkini öptü. :confused: aşıklar kavuştu meşk ediyler.
525 longşayne .. spot .. çok önemli destek yeresi bence .. 400 altı stop
[quote=mbm;204936]ordu komutanları istifa edebilirmi haberi varmış....
tarihi günler bunlar........
[B]iddia şu[/B]..adamlar 2003 de darbe yapalımmı demişler ....2010 olmuş ortada fiili bir durum yok..darbe yok..
ve yıl 2010... milletvekilinin biri çıkıp şimdide biz,bizden olmayanları fişliyoruz diyor..
diğeri çıkıp bizden olmayanlar kanı bozuk diyor......
ne farkı var.......
bu bıçaklar niye tek taraflı çalışır.. kimse farkında değilmi...[/quote]
darbe yapalım mı dedikleri bile muamma. f-16 düşürerek darbe yapacaklar vay anasına. cami bombalayarak darbe yapacaklar vay anasına. hadi darbe planladın ama yapmadın. o kadar saf ve aptalsın ki1980 darbesini cezalandıralımmının tartışıldığı bir ortamda bu belgeleri anı olarak saklamışsın.
vay anasına.
heralde torunlara göstermek için saklamışlardır.
kim inanır buna diycem ama inanan çok. vay anasına. medyanın gücü işte beyinlere format çekiyorlar.
yo yo ş d püfff
herhangi bir anayasa değişikliğinde oy sayısı 330-367 arası ise referanduma gider...
[B]referanduma gidebilecek bir değişiklik anayasa mahkemesine gidebiliyor mu...[/B]
yoksa hiçbir şekilde gidemiyor mu...
hüsamettin cindoruk:
ben 3 tane darbe görmüş bir politikacıyım.
darbe günlerce, haftalarca planlanmaz.
gece saat 22:00'da komutanlar toplanır.
00:00'da radyo ve televizyonlardan "ordu yönetime el koymuştur" açıklaması gelir.
(2 hafta önceki pazar bir TV programında izlemiştim.)
1 saat kayfe-kipat arası 10:59 da görüşürük
[QUOTE=selçuklu;204940]525 longşayne .. spot .. çok önemli destek yeresi bence .. 400 altı stop[/QUOTE]
ahanda graf .. üvvv .:o:o:o
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/24/1626.png[/IMG]
PALA'nın kozmik odasının kapısı 62750..altında kapatmamız lazım günlükte üwwwww....
Şimdi bugün Hökümet çıkar sakinleştirici bir şeyler derse burası iyi deper sonra yine aşağı...Ha yok daha da gerginleştirici açıklamalar gelirse o zaman zaten 61750 de badem olur..
Dİğer yandan önümüzdeki dönemde siyasi gerilimin hep gündemde olacağını düşünüyorum. Çünkü bu kurumlar arası bir çatışma falan değil, aslında rejimler arası bir çatışma...Taraflar da belli
725'den full flat... Biraz ralli yapsa da yukarıdan tekrar short'lasam moduna girdim... Baktım ralli yapmıyor dipten de short'larım ama... :p
[quote=Astatin;204948]PALA'nın kozmik odasının kapısı 62750..altında kapatmamız lazım günlükte üwwwww....
Şimdi bugün Hökümet çıkar sakinleştirici bir şeyler derse burası iyi deper sonra yine aşağı...Ha yok daha da gerginleştirici açıklamalar gelirse o zaman zaten 61750 de badem olur..
Dİğer yandan önümüzdeki dönemde siyasi gerilimin hep gündemde olacağını düşünüyorum. Çünkü bu kurumlar arası bir çatışma falan değil, aslında rejimler arası bir çatışma...Taraflar da belli[/quote]
Bazıları diyorki; Allahım ben ne ettim,keşke çoban olsaydımda koyun gütseydim...:cool: