Ah astipat ah gördün demi mesajımı özeline bi baksana :o:( :::
Printable View
Ah astipat ah gördün demi mesajımı özeline bi baksana :o:( :::
[quote=Astatin;319938]sistemlerin alayı 81875 de sat vermiştir..doğrumuyum ehuheuhe..[/quote]
Evet vermiş benimki +.
yalnız bilgisayar başında değildim sonraki bar 82200 e çıkmış :)
82200 şort ...
Askiton,
DOW akşam kaç kapatır sence??.brv
[COLOR=white]Sazan görürsen selam söyle.. ehii...[/COLOR]
pala ne yapacaksan yap artık flat flat sıkıldım yaw
ne olacak yap bakalım
Yuh arkadaş saatlerdir bakmıyorum arada kaç toplantı yaptım hala tam bıraktığım fiyatta... Arada iki yöne silkeleme yapmış Pala ama normaldir olur o kadar... :)))
[quote=Strategist;319970]Yuh arkadaş saatlerdir bakmıyorum arada kaç toplantı yaptım hala tam bıraktığım fiyatta... Arada iki yöne silkeleme yapmış Pala ama normaldir olur o kadar... :)))[/quote]
Palayla da toplantı yaptın mı?? Ne dedi??:..:
[quote=excali;319971]Palayla da toplantı yaptın mı?? Ne dedi??:..:[/quote]
Şu mesajları verdi:
1. Şahsi tahminle trade yap... Piyasanın az sonra ne yapacağını tahmin etmek çok kolaydır...
2. Teknik analize daha fazla ağırlık ver... Teknik analiz kitapları yazanlar kendileri çok kazanıyo sen de kazanırsın..
3. Risk yönetimi falan yapmana gerek yok piyasa nasıl olsa bir yukarı bir aşağı sallanıyo.. Terste kalınca bekle az sonra kara geçersin...
Bu üç önemli konuyu sizlere de iletmemi istedi kendisi... :p
82425 geçse roketella acıktım nutella :)
spot 82600 seviyesini aşamadıktan sonra shortlar için sorun yok,
sorun olsa ne olur?
Beklersin nasılsa düşecek bu piyasa:)
Fakat şöyle bişey var
Tıpkı 92450 deki gibi bir tepe 10000 puan aşağıda 82400 lerde oluştu:)
Buradan aynen 73000 e düşen bir piyasa olur diyorum:)
Stratovski,
Hiç NUNU görmüyon mu yaaav?? üüüüüüü
Açılışı tutturamadım ama kapanış tahminim hala geçerli... 190.000... :p
Pala yakalamış milleti düşük volümlü ortamda cümle short'çuyu sıkıp suyunu çıartmadan bırakır mı... :)))
[quote=Strategist;319989]Açılışı tutturamadım ama kapanış tahminim hala geçerli... 190.000... :p
Pala yakalamış milleti düşük volümlü ortamda cümle[B] short'çuyu sıkıp suyunu çıartmadan bırakır mı[/B]... :)))[/quote]
Niye ki? SHORTçunun "kurusu" mu iyi olurmuş??:rolleyes:
[quote=Pancamo;319965]Evet vermiş benimki +.
yalnız bilgisayar başında değildim sonraki bar 82200 e çıkmış :)
82200 şort ...[/quote]
sonraki barda al verdi bu seferde :eek:, 82350 flatledim :(
ulen dün aldığımızı bugün geri verdik iyimi komisyon da cabası aracı kurumu ihya ettik 2 gündür :::
alacakalr o şortları kaaaaayaaaa :) hangi şortları mı...o şortları..kapanış rekor yapabilir timeti time..ehuhe
[quote=excali;319984]Stratovski,
Hiç NUNU görmüyon mu yaaav?? üüüüüüü[/quote]
NUNU iksmıs kutalamalarındadır şimdi...strotron nassı görecek onu:..:
82625 tepemi acaba :)
Kayatronnnn
60 dkdaki dev toboyu görüyon hemite
[quote=negrolino;320003]82600 tepemi acaba :)[/quote]
625 demek istedin herhalde::: bence değil...:p
[quote=Astatin;320000]alacakalr o şortları kaaaaayaaaa :) hangi şortları mı...o şortları..kapanış rekor yapabilir timeti time..ehuhe[/quote]
astipat hedef alalım ben rekor için 83425 diyorum y a sen :)
[quote=Astatin;320005]625 demek istedin herhalde::: bence değil...:p[/quote]
Lem,
Bana yüksek yüksek rakamlar söyleme , çarpıntı yapıyo (Çok çarpıcı rakammış ama yaaa...) üüüüüüüüüüü
[quote=negrolino;320006]astipat hedef alalım ben rekor için 83425 diyorum y a sen :)[/quote]
bence b*kunu çıkaracaklar..eyle yada beyle:o
[quote=negrolino;320006]astipat hedef alalım ben rekor için 83425 diyorum y a sen :)[/quote]
[quote=excali;320007]Lem,
Bana yüksek yüksek rakamlar söyleme , çarpıntı yapıyo (Çok çarpıcı rakammış ama yaaa...) üüüüüüüüüüü[/quote]
negropat, bence 84050 kaaptır...
hacıex, bence 81000 kapatır:D
ha bu arada kendi pozumu deömemişim yaw..dündne devir şortları sabah 100 puan zarara istopladım..az önce 83050 den şubatta kısa açtım..kaşınıyom gaaayaaaaa..bu şortlar paar etmeezzzzzzzzz.............üühühüüh
[quote=Astatin;320004]Kayatronnnn
60 dkdaki dev toboyu görüyon hemite[/quote]
yok be ustad bi kere daha 80*** lere gelipte dönerse tobo derim ben ancak :..:
İttir pala ittir yukarıya:)
Ben longlasam hemen düşürürsün ama yemezler:)
Short devam short.
bu piyasadan yılın son günleri bi halt olmayacağını söylememe rağmen bulaştım işte ekranın sihri demiştim bulaşmamak çok zor ekrana bakınca tutamıyor insan kendini kaşınıyoz yani kısacası :D .dng.dng.dng
Yüksek yüksekk tepelere ev kurmasınlar..:rolleyes:
Astipatron long açsam mı tekrar ;) :rolleyes:
burdan şun mesajı çıkarmak lazım mı şimdi dj falan kapalı iken bizim piyasada işlem yapmıyacaksın tatil edecen o günü kendine vob için tabi :..:
Pazartesi BOFA nın iplikleri pazara çıkacak,
Haftasonu güney kuzey kore savaşı çıkacak
Haftaya çok beklediğimiz 75000 ler rahat görülür derim:)
bi cack olmaz bugün p.teside ben yokum :(
iyi tatiller arkadaşlar
Bugün de çökmedik.. üüüüüüüü
İYİ TATİLLER...lelele
iyi haftasonları...
vakti zamanında [B]EGGUB[/B] diye bi hisse bulmuştum taaa 2003 lerde 3,50-4 arası bi fiyattan 5000 lot almıştım ve ufacık bi kara satmıştım halbuki temel olarak çok mükemmeldi ve o zamanlar liman işine de yeni giriyodu uv olarak çok iyi olacağını tahmin etmiştim ve çevremdekilerede söylemiştim ulan parayı b...kamı yatırcaz be demişler ve dalga geçmişlerdi bide:..:
5000*4 desek 20,000 tl şuanda ki fiyatı 114müş:(üüü
5000*114 570,000 tl cik 7 senede acaba hiç tutan ky varmıdır o zamandan beridir:::::::::
kanalizasyona yazacaktım ama olsun buraya da yazsam bi şey olmaz sanırım :..:
[quote=a.kaya;320030]vakti zamanında [B]EGGUB[/B] diye bi hisse bulmuştum taaa 2003 lerde 3,50-4 arası bi fiyattan 5000 lot almıştım ve ufacık bi kara satmıştım halbuki temel olarak çok mükemmeldi ve o zamanlar liman işine de yeni giriyodu uv olarak çok iyi olacağını tahmin etmiştim ve çevremdekilerede söylemiştim ulan parayı b...kamı yatırcaz be demişler ve dalga geçmişlerdi bide:..:
5000*4 desek 20,000 tl şuanda ki fiyatı 114müş:(üüü
5000*114 570,000 tl cik 7 senede acaba hiç tutan ky varmıdır o zamandan beridir:::::::::[/quote]
ustad 2000 tl yi 7 senede vobda bundan fazla yaparız demi :..::..::..:
sizin stratejileri uygularsak ( pgç,py, risk kontrolü ve diğer kriterleri )
bileşik getirili bi hesap yapıyodunuz
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/24/3788.jpg[/img][/url]