bu döviz faiz düşmeye devam ettikçe zor düşeriz bıktım artık ya harbiden bıktım
Printable View
bu döviz faiz düşmeye devam ettikçe zor düşeriz bıktım artık ya harbiden bıktım
patron fdj 60 dklıkda dev kaşıkcı elmsı var..demekki 11000 olacak..ehuehehe..elmasın **
86 :) şimdi rally açılış anıyla itibaren yazıyorum... longladımmı hayır... shortları kapattımmı birazını... pehhh ***************** lanetlendim ben yaa short laneti vay ********
[quote=a.kaya;296279]bu döviz faiz düşmeye devam ettikçe zor düşeriz bıktım artık ya harbiden bıktım[/quote]
Paradoks 1: Her zirve civarında ve dönüş öncesinde böyle yorumlar gelmeye başlar
Paradoks 2: Hiçbir zirve civarında ve dönüş öncesinde Paradoks1 deki gibi yorumlar yazılmamıştır...
::::::::::::
Günaydın, Spot açılmadan Vobda doldurdular alt kademeleri, açılışla uçarız.
15 dk lıkta zayıflama belirtisi, 5 dk lık tetikte bekliyorum bugün kısadan para kazanılacak...
[quote=perfectt;296285]15 dk lıkta zayıflama belirtisi, 5 dk lık tetikte bekliyorum bugün kısadan para kazanılacak...[/quote]
:( eminmisin perfectt üüü
dolara bakın ya ufff hedefe erken gidecek bu gidişte tahvilde cabası kesin acayip bi haber gelecek
[quote=a.kaya;296287]:( eminmisin perfectt üüü[/quote]
görüşlerimi, tesbitlerimi yazıyorum...
ZİLD.... Karda oturalım bakalım... :)))
bu sevıyede dolar satan kim yaf ? şaka mı yapıyonuz dalga mı gecıyonuz mılletle anlamıyorum kı .. resmen mal olduk 2 hafta bıle surmeden 1.51 den 1,41 e bastılar.. ky degilmiyiz ** ne yapsak ters ::::::::: yeminle kısalsam o hafta basbakan acıklaması ıle bırlıkte dolar 2 ytl olurdu... sanırım poz bugun stoplanır vatana mıllete hayırlı olsun .lelele.lelele.lelele
[quote=a.kaya;296287]:( eminmisin perfectt üüü[/quote]
sıkılmıştım yalnızlıktan:::