şaka şaka..byse..dün sistemlere sat verdiridikleri yer 81350-81000 arasıdır ve bence ondna sonraki yükseliş şort skuzidir..takoza benziyo zaten formeyşın..ama değilsede o zaman 85500 :)
Printable View
şaka şaka..byse..dün sistemlere sat verdiridikleri yer 81350-81000 arasıdır ve bence ondna sonraki yükseliş şort skuzidir..takoza benziyo zaten formeyşın..ama değilsede o zaman 85500 :)
[quote=Astatin;319877]şaka şaka..byse..dün sistemlere sat verdiridikleri yer 81350-81000 arasıdır ve bence ondna sonraki yükseliş şort skuzidir..takoza benziyo zaten formeyşın..ama değilsede o zaman 85500 :)[/quote]
Neyse .. Kovboyland 115.000 diyo.. En azından bu rakam daha insaflı..:rolleyes:
bu yabacılar noel e girdiler demi şimdi ,uff 1 hafta sıkıcı seanslar başlar artık bide üstüne vd sonu olayıda eklendimi kapa ekranı git uzak dur diyom içimden ama ekranın büyüsü işte bırakamıyor insan, bu bir aşkmıdır sevdamıdır nedir anlamadım ::: :(
nunu burakmayı nasıl becerdi bilemiyorum :p gerçi bayanlar için kolaydır şıpsevdi olduklarındanmıdır nedir acaba :..:
Abooov. Çöküş başladı mı ne??
[quote=excali;319884]Abooov. Çöküş başladı mı ne??[/quote]
Hiç bişey olmaz turp gibi piyasalar.... Short devam.... ::: :..:
(Kafadan Sakat Bir Trader'ın Anılarından... Sayfa 144 Paragraf 233) :..:
[quote=Strategist;319885]Hiç bişey olmaz turp gibi piyasalar.... Short devam.... ::: :..:
(Kafadan Sakat Bir Trader'ın Anılarından... Sayfa 144 Paragraf 233) :..:[/quote]
Lem,
Pala HOOD, elmayı vurcam diye senin kafayı Okla vurmamış mıydı??:..:
[quote=excali;319888]Lem,
Pala HOOD, elmayı vurcam diye senin kafayı Okla vurmamış mıydı??:..:[/quote]
Yok o direkt kafama nişan almıştı zaten... :p
[quote=Strategist;319889]Yok o direkt kafama nişan almıştı zaten... :p[/quote]
Beni bile kandırmış," elmayı vuracam "diye.. Çarpılmak doğal yani.. Pala bu..;)
82100 den flat
nikoletta ralli mi yoksa lem..hehehe
84 üstünde sanırım günlük Al verir he sistem Al da ben flat şimdilik heran longlayabilirim yada şort sistemin haline bağlı :..:
vay be momentuma uzun zamandır bakmıyodum şimdi bi bakayım dedim günlükde acayip pupu varmış asti son 2 dipte tüh be 76-77 de hardlong yapmak lazımmış :D:::
Selcuklu the "goldbear" iki gğndür yok..üww..iyi adamdı valla..başına bişi gelmedi işşallaaahh
gençler selam ve kendini genç hissedenler :)
astipat süperloto ne oldi devir falan diyoo
Bi cacık olmaz bu piyasalardan... :mad: :o
Selbaba... Dün altını short'laya short'laya tenekeye çevirdi.. Şimdi bizim gibi kasmıyo yatay piyasada... Selbaba... :..:
[quote=negrolino;319913]astipat süperloto ne oldi devir falan diyoo[/quote]
yok bana çıktı da çıktığını haber yapmamaları için 1 milyon rüşvet verdim..geri kaldı 4.3 milyon...o 1 mişlyonu sana 10 yıl boyu ödememi istediğin maaştan mahsup ettim..teprik ederim:D.dng
Fıtch, albarakaturk'un kredı notunu b+'ya dusurdu; gorunumu duragan
-
albarakanın endekse etkisi betası % 0,24 :)
cari açık nedeniyler olası bir not indirimi Türkiyeyi sallarmı acaba? bu haber gelirse ne olur bence acayip bir şey olur :)
aşağıda 80900 var yukarıda 82425 sonrası 82875 falan galiba
sabahtan beri yokum banane ben yazıcam mesajları siz okuyun:)
tamam tamam herkes yazsın :)
net indirimi de nerden çıktı şimdi :( gerçi flatım 5 likde sat 125 de verdi onaynı bekliyek ;)
83000 değmeden dönerse berbat bi düşüş gelir diye düşümüyorum :o
flat bekliyim şimdilik bu piyasadan bi cacık olmaz dedin anda piyasa gideceği yöne sert hareketler yaptıroyorlar
amerikan gavurunun piyasası ne kadar kapalı bilen varmı?
80900 dedik ama 80825 var orada o kadar salınırmı bilemem açıkcası
graşka
sistemlerin alayı 81875 de sat vermiştir..doğrumuyum ehuheuhe..
Kek Keh Keh keeeeehhhhhh:)
Short devam short:)
81850 den şort denemesi ACELE ETMİŞİZ :)
[quote=astatin;319938]sistemlerin alayı 81875 de sat vermiştir..doğrumuyum ehuheuhe..[/quote]
yanlışsın :) anlamışındır hangisi olduğunu :..::..::..:
82000 yada 83000 farkyapmaz
Bu piyasada benim elim long yapmaz:)
Beklerim paşa paşa daaa noolsun.
Şubat vade önce 73000 i sonra 68000 i görür deyom başka bişey demeyyoooom
Zil takıp oynayacam neredeyse:)
Bitti bu yükseliş çilesi bittttiiiiiiiiiiiiiiiiii
makas sıfırdı ne oldu da gene 400 puan açıldı :(
[QUOTE=Astatin;319910]Selcuklu the "goldbear" iki gğndür yok..üww..iyi adamdı valla..başına bişi gelmedi işşallaaahh[/QUOTE]
burdayım patron .. başıma bi iş gelmedi .... ... bugün .. hiç bulaşmadım ....
[quote=a.kaya;319947]makas sıfırdı [COLOR=red]ne oldu da[/COLOR] gene 400 puan açıldı :([/quote]
hımmmmmmmmmmmmm:o
[quote=selçuklu;319948]burdayım patron .. başıma bi iş gelmedi .... ... bugün .. hiç bulaşmadım ....[/quote]
en güzeli patron..sana bişey olmasın...:)))
kayatron....bizim şortlar telef olacak kanaatimce:o
[quote=Astatin;319955]en güzeli patron..sana bişey olmasın...:)))
kayatron....bizim şortlar telef olacak kanaatimce:o[/quote]
ayı yogiyi görevinin başına çağırıyorum
82100 den istop ulen gene 200 puan çarptı .dng:D dinlemedik sağlam indiği be astipat;)