dün zatş gelince 750 de bittiydi onun altini görmedikçe mantıken düşüş olmaz dümü ühühühü
Printable View
dün zatş gelince 750 de bittiydi onun altini görmedikçe mantıken düşüş olmaz dümü ühühühü
[quote=seagate;296252]hmmm çok değişik bir sabah guşlar ötmiyi.. gökyüzü garanlık... korkarımki.. rallyenSYNC..[/quote]
1000 yılın gışı geliyomuş memü...kuşlar muşlar güneye kaçmış..acaba bin yılın soğuğu oldu diye ayular ortalığı basar mı...üühühühü...bir makale okumuştum, global ekonominin büyüme hızıyla dünyadaki ortalama sıcaklık arasında ilişki olduğunu iddia ediyordu...sıcaklığın abartmaması kaydıyla..misal hava soğuk olursa ne olur, eve kapanırsın möl möl dvd tv felan izlersin o kadar.. havalar ıscak olursa ne yaparsın? gezersin tozarsın kafkelere gidersin klimanı açarsın bol bol duş alırsın duşu sudan tasarruf olsun diye iki kişi alırsan bir sürü ekstra tüketim de söz konusu olur, kola fanta bira içersin, ören yerlerine akın edersin.lelele yani kraşi kutup soğukları ıile gelebilir...kom.kom
Neden ama neden artık hiç düşüş olmaycak gibi hissetmeye başladım acaba ? beynimizin içine ettiler resmen .dng
[quote=seagate;296255]dün zatş gelince 750 de bittiydi onun altini görmedikçe mantıken düşüş olmaz dümü ühühühü[/quote]
Mantıken herhangi bir sayının altını görmeden düşüş olamaz... :..: Bunu çözen destek direnç konusunda anında uzmanlaşır..
Aşağıdaki şıkların hangisi doğrudur:
a) 83.750 desteğinin altına inmeden düşmez.
b) 83.500 desteğinin altına inmeden düşmez.
c) 82.900 desteğinin altına inmeden düşmez.
d) 82.700 desteğinin altına inmeden düşmez.
e) Hepsi, matematikte ne kadar sayı varsa hepsi destek ve dirençtir. :..:
85375 vobun olması gereken fiyat uyuyamayım bence :)
[quote=Strategist;296259]Mantıken herhangi bir sayının altını görmeden düşüş olamaz... :..: Bunu çözen destek direnç konusunda anında uzmanlaşır..
Aşağıdaki şıkların hangisi doğrudur:
a) 83.750 desteğinin altına inmeden düşmez.
b) 83.500 desteğinin altına inmeden düşmez.
c) 82.900 desteğinin altına inmeden düşmez.
d) 82.700 desteğinin altına inmeden düşmez.
e) Hepsi, matematikte ne kadar sayı varsa hepsi destek ve dirençtir. :..:[/quote]
a) 83,750 nin altına düşse bari
b) 83500 ün altına düşerse biraz rahatlarım
c) 82900 altı çok iyi olur
d) 82700 yuppii
e) way** 86000 olmuş...
:) :)
epru apla nerde bi yorum alsaydık ... üvvvv:o:o:o
pehhhh abi nerden girdik bu short işine valla zengin olduydum long yapaydum böyle sabırlı off offf :D
dün yiyit bulutlar deyirki..
dünyanın altın rezervi 25 bin ton kalmış... galiba.. bunlarda çıkartılınca 10 senede çıkartılacakmış... altın bitiyormuş... bu saatten sonra bitince altın artık değerli maden olarak görülmeye devam ederse 10.000 dolarda olurmuş 30 bin dolarda.. çünkü devamı yok ... pehhhh
birde yiyit bulut deyirki dow bedava diyiii... ama geçen dediğinde -9 olmuştu ertesi günü o ayrı. :) altınla analiz ediii 30 bin dow analizine katıliyiiii pehhhh
patron avatar ın adı süper olmuş teprik ederim...
önce be nsorayım..kayaboss sistem hala satta mı :)
[QUOTE=Astatin;296271]patron avatar ın adı süper olmuş teprik ederim...[/QUOTE]
teşekkür ederim ... patron ... ben demişitim asteton patron kesin bu avatarın ismine bakar diye .. ühüühühh .. :D:D:D:D
[quote=Astatin;296273]önce be nsorayım..kayaboss sistem hala satta mı :)[/quote]
hay artık kafayı yiyecem sistem satta ben flatım abicim yitir ya yitir sabahtan flatladım başlarım böyle işe :mad: