citi güzel bir grafik atarsan hiç çekinmeden basacam teşekkürü
Printable View
citi güzel bir grafik atarsan hiç çekinmeden basacam teşekkürü
[QUOTE=citiwan;506195]akılsız başın ceremesini bazen ayaklar çeker denilirdiya
benim ki cep çekti sayılır :D[/QUOTE]
long mu açtın yoksa
[QUOTE=indregandi;506196]citi güzel bir grafik atarsan hiç çekinmeden basacam teşekkürü[/QUOTE]
kriterler nedir nasıl olur fazla bilgim olmadığından sık sık grafik paylaşıp el alışkanlığımı geliştirmeye çalışıyorum
demekki anlaşılıyorki boşuna kürek çekiyorum .
yada siz ödev verseniz onun üzerinde çalışsam ?
[QUOTE=citiwan;506198]kriterler nedir nasıl olur fazla bilgim olmadığından sık sık grafik paylaşıp el alışkanlığımı geliştirmeye çalışıyorum
demekki anlaşılıyorki boşuna kürek çekiyorum .
yada siz ödev verseniz onun üzerinde çalışsam ?[/QUOTE]
abicim kriter saatlikte,..14 period her hangi bir indikatör oscillatör, bar takip edenler olabilr,..
ben kendim bar takp ediyorum,..
verdiğim rakamlar da barı takip eden rakamlar,
[QUOTE=indregandi;506197]long mu açtın yoksa[/QUOTE]
bende poz yok daha önce dinleyenler belki sıkılır tekrar yazayım
bundan 2,5-3 sene öncesi hanım dedi ne kadar para kalmışsa onun la daire alacağız kadın ilkokul beşinci sınıfı bitirmiş ama benden daha zeki demekki ;
neyse evimde vardı 30,000 çektik bacanağım inşaat işiyle uğraşır onunda yardımıyla geri kalanı 1,500 taksitle toplam 85,000 e daire ye girdim Allah izin verirse kasımda ödemeler bitiyor şu anda 190,000 e satılıyor daireler ne diyem bende bu yüzden para olmadığın da boş boş dolanıyorum artık ...
sayın indregandi ekstra açtığım kısaları kapadım .biraz rahatladım.cok teşekkürler sizin rakamlar müthiş calısıyo .
[QUOTE=rüzgar;506201]sayın indregandi ekstra açtığım kısaları kapadım .biraz rahatladım.cok teşekkürler sizin rakamlar müthiş calısıyo .[/QUOTE]
aynen bende kapata kapata iniyorum, kar almadıkça kaptmıyorum,...
[QUOTE=indregandi;506199]abicim kriter saatlikte,..14 period her hangi bir indikatör oscillatör, bar takip edenler olabilr,..
ben kendim bar takp ediyorum,..
verdiğim rakamlar da barı takip eden rakamlar,[/QUOTE]
Saatlikde 14 periyot yani 14 günlük ortalamamı,RSI 14 günlük mü biraz daha açabilirmiyiz
Teşekkür ederim
[QUOTE=oguzhan;506203]Saatlikde 14 periyot yani 14 günlük ortalamamı,RSI 14 günlük mü biraz daha açabilirmiyiz
Teşekkür ederim[/QUOTE]
e şimdi ort olursa geç kalır,
her hangi bir 14 demem bana uyum olsun diye dedim,...
mesela hhv llv takip edenler benzer rakamları her defasında olmasada mutlaka yakalarlar,..onlarınki bir sonra olur, bir önce olur,..
bütünü bozmaz,...
benim ilk short açtığım yer 98800 fed sonrasına açtım,..
py bizi bildiğinden bizim üstümüze anormal gitti,
her neyse,..oydu buydu,...
102025 e kadar short açtım,
102025 e kar aldım, açtığım pozlardan ilk karımdı bu,...
102025 i flat ettim tekrar dan py 102825 e sürdüğünde bu defa bunu yenilemedim açmadım,..
dedimki zaten shortlarım var ve bekliyorlar,
piysa düşecekse bunlar kar alacak,
yok düşmeyecekse dahada yukarılardan açarım dedim,
nitekim py beklentimiz dahilinde düşüyor ,
şimdi bu düşüşü bulmalıyız,..yada düzltmeyi bulmalıyız,
bana göre 100150 yi tekrar yukarı çıkarsa
düzeltme seçeneğimiz devam eder,
bu sp ve dax simuleleriyele örtüşür,...
[QUOTE=indregandi;506204]e şimdi ort olursa geç kalır,
her hangi bir 14 demem bana uyum olsun diye dedim,...
mesela hhv llv takip edenler benzer rakamları her defasında olmasada mutlaka yakalarlar,..onlarınki bir sonra olur, bir önce olur,..
bütünü bozmaz,...[/QUOTE]
Sn İndregandi vaktinizi alacağım ama şu hhv en yüksek llv en düşüğü mesela 14 günlük mov da nasıl uygulatabiliriz yada başka bir indigatörde.
Boş vaktinizdede anlatabilirsiniz seans arası vaktinizi almak istemem
kolay gelsin
şimdi bana düşen elimdeki short pozu zarar etsede korumak,...
flat etiklerimi de tepki yükseklerinde yeniden short yönde poza sokmak,
böylece
bir bölüm aşağı kollarken bir bölüm yukarı kollayacak,...