öglen anlatacağım..ama kısaca....önce yukarı....sonra aşağı beklediğimi
anlattım..süre 2 hafta........
Printable View
öglen anlatacağım..ama kısaca....önce yukarı....sonra aşağı beklediğimi
anlattım..süre 2 hafta........
[quote=seagate;241832]abi yeni yüksek derken zirve mi yoksa 71 üzerimi :) Saygılar[/quote]
zirve zor abi.. 71-72 yeter bana..
hmm abi 60 dk macd aşşa kesti kesecek azbişe düşse düşüş başlayacek yev :) 71.700 bol üst bandı
günaydın efeler,
iyisiniz umarım. şehir dışına gönderdi patron bizi. pelanın adamı ya.hehehe
gittim geldim dow düşmüş bizimki yerinde kalmış grafiklerimden gözüken.
izleyelim biraz.
Sistem gereği long devam... Linda Hanım her zamanki soğukkanlılığını korudu ve gap'i hiç umursamadı. Ben de fırsat bu fırsat long'ları piramitledim. İlk short sinyalinde hepsini veririm gider, risk çok düşük, ama bir de buradan 72-73.000'lere yolculuk başlatırsa sermaye coşar. Eski bir Belarus atasözü der ki: "Kazanç potansiyeli / risk oranı yüksek olsun canımı yesin"
[I]ne biliyorsam bu yaşımda beklentisiz paylaştım.....[/I]
[I]teşekkür bekleyenler....piyasayı tutturunca kral kesilenler...zarar edince ortadan [/I]
[I]kaybolanlardan değilim....ezik ve egoist kişiliğe sahip değilim..ALLAHA ŞÜKÜR...[/I]
[I]gerçek sevgi kalptedir....istemekle verilmez..gönül koymak başka bir şeydir..[/I]
[quote=boz ayı;241853][I]ne biliyorsam bu yaşımda beklentisiz paylaştım.....[/I]
[I]teşekkür bekleyenler....piyasayı tutturunca kral kesilenler...[/I][B]zarar edince ortadan [/B]
[B]kaybolanlardan değilim[/B][I]....ezik ve egoist kişiliğe sahip değilim..ALLAHA ŞÜKÜR...[/I]
[I]gerçek sevgi kalptedir....istemekle verilmez..gönül koymak başka bir şeydir..[/I][/quote]
boz abicim,
anam anam kafam yarıldı...
tamam zarar ettik son 2 trade ama, inanki patron gönderdi. zararım 2-3 kademe olur benim. gerçi karımda o kadder olur emme. hemen kaçmam yani öyle. hehehe...
abim benim seni seviyoz. kime kızdın bilmeyoz. kızma deyoz...
[ı]allahım beni sadece kendini sevenlerden koru.....[/ı]
[ı]sevgiyi bilmeyenler [b]siz hiç yaşamadınız........[/b][/ı]
dax korelasyonu da kayboldu hehhe dünyanın en sağlam borsasıyız galiba şu an... :)
ahada kesişme başladı üvvv napacaz.. 60 dk macid sat dedi abey.. :) üvvvvvvvvvv
[quote=abicim;241854]boz abicim,
anam anam kafam yarıldı...
tamam zarar ettik son 2 trade ama, inanki patron gönderdi. zararım 2-3 kademe olur benim. gerçi karımda o kadder olur emme. hemen kaçmam yani öyle. hehehe...
abim benim seni seviyoz. kime kızdın bilmeyoz. kızma deyoz...[/quote]
[I]HAYATIMDA BİR KAÇ ŞEYE İFRİT OLURUM....[/I]
[I]tehdit..sahte sevgi.....ve illada BEN....benden sonra tufan felsefesi..[/I]
[I]MEVLANA..yı ..YUNUS..U OKUYUN....GENÇLER.....[/I]
[quote=seagate;241858]ahada kesişme başladı üvvv napacaz.. 60 dk macid sat dedi abey.. :) üvvvvvvvvvv[/quote]
onlar palanın indikatörleri... pek itibar etmem şahsen... kendi destek-direnç bantlarıma bakarım ben.. onlarda da bir sorun yok şimdilik...