-
[quote=Larossıan;240403]Yok sinyal geldi bekleyeyim yok belki alırlar gene demek yok tek hedef....[/quote]
üstad 70800 al geldiğini ama aşağıya vereceklerini söylemiştim sağlam sinyal değildi bana göre bende açmadım biliyon ve 69825 de tekrar sat geldi onaylı ve şort
-
600 60 lık bant desteği var kırarsa iyi olur.
-
[quote=a.kaya;240414]üstad 70800 al geldiğini ama aşağıya vereceklerini söylemiştim sağlam sinyal değildi bana göre bende açmadım biliyon ve 69825 de tekrar sat geldi onaylı ve şort[/quote]
Biliyorum şaka takıldım..:):)
-
[quote=kitaro;239095]72500 de şortları fulledim
maliyet 72200
stop 74100
take profit : 67000[/quote]
ani karar değişikliğiyle 69700 den flat son iki işlemden kar 8000 POINTS
hepsi herkesin gözü önünde yalan dolan yan yattım çamura battım yetişemedim gelemedim söyleyemedim yok
-
Haftalık merkezi fiyat 69500, haftalık alt değer 68300...
-
[quote=kitaro;240424]ani karar değişikliğiyle 69700 den flat son iki işlemden kar 8000 POINTS
hepsi herkesin gözü önünde yalan dolan yan yattım çamura battım yetişemedim gelemedim söyleyemedim yok[/quote]
Hayırlı olsun güle güle harca..:)
-
[quote=Larossıan;240434]Hayırlı olsun güle güle harca..:)[/quote]
sağol abi
-
Zaten niyetimiz hep beraber kazanabilmek kazananları duyunca mutlu oluyoruz,yeterki zarar etmeyelim yada zarardan en azla dönelim.
-
[quote=kitaro;240424]ani karar değişikliğiyle 69700 den flat son iki işlemden kar 8000 POINTS
hepsi herkesin gözü önünde yalan dolan yan yattım çamura battım yetişemedim gelemedim söyleyemedim yok[/quote]
Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim,.brv
Saygılar hürmetler
-
pazartesilerden korkuyorum yoksa devam edecektim ama haftasonu paket maket bişeyler çıkıyor gidiyor karlar
-
Slow short
trade flat
iyi tatiller haftaya hepimize bol kazançlar şimdiden.
-
iyi akşamlar forumdaşlar bugün kendi adıma bakamadım ekrana ama siz piyasaya yuvarlanırken yukarıdan iyi bakmışsınızdır diye ümit ediyorum, umarım kazançlısınızdır. Kazananlara bereket, kaybedenlere sabır dilerim.