metin şentürk nerelede yaw..oww küreye mi bakiii
Printable View
metin şentürk nerelede yaw..oww küreye mi bakiii
Cümleten iyi aksamlar arkadaşlar geceye az kısayım
VGLD1010 Triggered on 06.10.2010 at 17:30:000. Exit Long
Gelen mail e gore Ekim Vade de ALTIN da Exit Long sinyali 17:30 itibari ile geldi..
Sanırım KAsım FED e kadar cok sancili bir realizasyon surecine girdik gibi..
kayaboss..merakını gidereyim..geceye şort...MSQ on 2.7.4 ile..hühühühühühüüh...çarpılması ihtimall dahilinde.. :)
Kreş senaryo liyv..iyi ahuşamlar
[QUOTE=ebru90;296200]VGLD1010 Triggered on 06.10.2010 at 17:30:000. Exit Long
Gelen mail e gore Ekim Vade de ALTIN da Exit Long sinyali 17:30 itibari ile geldi..
Sanırım KAsım FED e kadar cok sancili bir realizasyon surecine girdik gibi..[/QUOTE]
üvvvvvvvvvvvvvv hadi inşallah :o:o:o:o
kaç kapattı üwww göremedim kitlendi lanet makina.. halen göremiyorum :D:D sevabına yazan olsaydı hani
ehühüh neyse buldum sağolun varolun :D:D
[quote=ebru90;296200]VGLD1010 Triggered on 06.10.2010 at 17:30:000. Exit Long
Sanırım KAsım FED e kadar cok sancili bir realizasyon surecine girdik gibi..[/quote]
inşallah ebru kardeş inşallah
düşüş başlarda kısacılar rahatlar biraz
teşekkürler
passat
[quote=Astatin;296201]kayaboss..merakını gidereyim..geceye şort...MSQ on 2.7.4 ile..hühühühühühüüh...çarpılması ihtimall dahilinde.. :)[/quote]
kapanıştan sonra söylemenin ne anlamı var ustad geç kaldın bende şortum :..:
[quote=seagate;296204]kaç kapattı üwww göremedim kitlendi lanet makina.. halen göremiyorum :D:D sevabına yazan olsaydı hani[/quote]
850 kapadı
[quote=Astatin;296196]valla patron senin işin zor..aynı anda hem 5 liğe hem 15 liğe bakıyon..üstüne her biri için ayrı teyit bekliyon.. bir de histeminin feyk değerlendirmesi var...valla Allah sana kolaylık versin... 5 eşli kayabos:..::..:[/quote]
5 değil 2 eşli diyecektin sanırım histemle hiç işlem yapmıyorum onu öylesine söylüyorum, bi 5 dk lik bide 15 dk lik var bence çok da kolay oluyor ve sağlam oluyor bir sürü feyk sinyali önledim bu sayede kaçırdığım ise 300-400 puan bazen geç giriyorum poza sinyalden bazen de tam dersi 200-300 puan daha erken nadirde olsa.