[QUOTE=clark;345162]gidişat onu gösteriyor[/QUOTE]
olmasa da farketmez abi geceye uzun kalırım çok büyük ihtimal.. 78 üstüne atsaydı iyi olurdu bugün..kısmet
Printable View
[QUOTE=clark;345162]gidişat onu gösteriyor[/QUOTE]
olmasa da farketmez abi geceye uzun kalırım çok büyük ihtimal.. 78 üstüne atsaydı iyi olurdu bugün..kısmet
bu satış fazla..flat... dün bugünü götürdü.. boşuna uğraştık.. iyi akşamlar..
[quote=halojen;345221]bu satış fazla..flat... dün bugünü götürdü.. boşuna uğraştık.. iyi akşamlar..[/quote]
Sıkma canını üstadım....... daha ne puanlar kazanırsın sen.....
zarar yoksa no problem halo ustam........:..::..:
Bu eksi makas zımbırtısı benim kafamı çok karıştırıyor... 2008 ayı piyasasında bile bu yoktu. Şimdi neden olduğunu bi türlü kafamda oturtamadım. Belli olan şu; seçimlere kadar bu piyasanın aşağı gelmesini isteyen py ve bu seçime yüksek endeksle girmeye çabalayan sermaye grubu arasındaki kural dışı bir oyun anlayışı. 2 grubun çarpışması sonucu vobda ne kural ne kaide kaldı. Haliyle bu çarpışma okuduğum kadarı ile kayıplara neden olmaktadır.....
uzun devam stop 74800 ,aslında bu piyasa da beklemek lazım ama hayırlısı
[QUOTE=SU-TE;345284]Bu eksi makas zımbırtısı benim kafamı çok karıştırıyor... 2008 ayı piyasasında bile bu yoktu. Şimdi neden olduğunu bi türlü kafamda oturtamadım. Belli olan şu; seçimlere kadar bu piyasanın aşağı gelmesini isteyen py ve bu seçime yüksek endeksle girmeye çabalayan sermaye grubu arasındaki kural dışı bir oyun anlayışı. 2 grubun çarpışması sonucu vobda ne kural ne kaide kaldı. Haliyle bu çarpışma okuduğum kadarı ile kayıplara neden olmaktadır.....[/QUOTE]
dağıtılan temettülerin farkıdır sonra sibop ayarı yaparlar
vay vay..tek barda 2bin puan..bu havada para yapabilen varsa helal olsun.. neyseki dün kapamışız dükkanı...
evet..dün tahmin ettiğim boğa paterni çalışıyor gibi..fakat feyki çok fazla oldu..1800 puan..
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/18/6317.bmp[/IMG]
bu 1800 puanda uzunları tutmak mümkün değildi,:o
bu pattern yukarda bi hedef veriyormu halojen?
biraz kastırdı ama uzunda kalmayı başardım bugun artık79 bin kapatırız
[QUOTE=saraylı;345523]bu 1800 puanda uzunları tutmak mümkün değildi,:o
bu pattern yukarda bi hedef veriyormu halojen?[/QUOTE]
selam abi hoşgeldin.. :)
herhangi bir hedefi yok abi,sonraki kelebeğe kadar sürüyolar..izlenimim bu.. hedefler konusunda anlamlı bir istatistik çıkaramadım..
şu feykleri de çözebilsem harika olacak ama..hala mantıklı bir ilişki yok..en azından şimdilik bulamadım..