[quote=Cerphin;227974]forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele[/quote]
:..::..::..::..:
Printable View
[quote=Cerphin;227974]forexde işlem yapmaya başladıktan sonra şimdiye kadar vob'da harcadığım zamana acıdım inan caty..
hoşgeldin...lelele[/quote]
:..::..::..::..:
[quote=catedral;227980]canıma okudu bugün canıma.. tak dedi..kapattım tümünü vob un..
ruh hastası yaaa...[/quote]
apla, vob'da eğer 2.000 puana oynayıp 1.000 puana stop yapmazsan, ruh hastası eder adamı.
:)))
[QUOTE=unlimitted;227986]apla, vob'da eğer 2.000 puana oynayıp 1.000 puana stop yapmazsan, ruh hastası eder adamı.
:)))[/QUOTE]
oldum zaten.. resmen sol elim uyuştu sinirden yawww :::
Burda kakkara kikkiri işlem yapıyoruz..
1.3559 flat... HO...
[QUOTE=catedral;227993]oldum zaten.. resmen sol elim uyuştu sinirden yawww :::
Burda kakkara kikkiri işlem yapıyoruz..[/QUOTE]
aynen valla.. ekrana bağlanıp kalmıyorsun.. kalk çık,gez, dolaş canın isteyince otur ekranın başına 20-30 pip al kalk işine bak..::: süper valla..
saat sınırlaması yok, seçenek çok.. tek bi emtiaya bağlanıp kalmıyorsun.. alışı yada satışı kaçırınca vobdaki gibi ah vah demiyorsun.. bir sürü seçenek var, başka fırsatlar var...lelele
başka fırsatlar olduğunu bilince gerilip sinirlenmiyorsun.. rahat olunca da yanlış karar verme olasılığın daha düşük oluyor..
[quote=Cerphin;228018]aynen valla.. ekrana bağlanıp kalmıyorsun.. kalk çık,gez, dolaş canın isteyince otur ekranın başına 20-30 pip al kalk işine bak..::: süper valla..
saat sınırlaması yok, seçenek çok.. tek bi emtiaya bağlanıp kalmıyorsun.. alışı yada satışı kaçırınca vobdaki gibi ah vah demiyorsun.. bir sürü seçenek var, başka fırsatlar var...lelele
[B]başka fırsatlar olduğunu bilince gerilip sinirlenmiyorsun..[/B] rahat olunca da yanlış karar verme olasılığın daha düşük oluyor..[/quote]
bu çok önemlidir...
az önce €/jpy benden 19 pip çaldı. fena bi tokat patlatmam lazım ona. :..:
oil de 84.73 den satış yaptım.. aslında saat 21 den sonra oil e bulaşmıyordum, ama dayanamadım:)
[quote=Cerphin;228028]oil de 84.73 den satış yaptım.. aslında saat 21 den sonra oil e bulaşmıyordum, ama dayanamadım:)[/quote]
ben dün oil'den çok güzel bi 70 pip yaptım. 84.95'te günlük pivotu var. dikkatli ol. geçerse, biraz daha sürerler gibi gibi...
papaz bu gece sabaha kadar düşer gibi geliyor.. satış pozisyonu alıp stopumu da geniş tutarak papazda sabahlasam mı acaba diye düşünüyorum..
bana kalırsa hiç gerek yok....sen demedin mi fırsatlar çok diye.....
bence tepme ihtimali var....
ben WTI deki tüm pozları kapadım.....iyikide kapamışım....başladı tepmeye....
yarın yada perşembe bence çok daha iyi fırsatlar olacak.....
tabiki son karar senin.....
bol kazançlar....
WTI de bahsettiğim 1000 pips lik düşüş için son bir yukarı daha bekliyorum......
bu son alacağım pozisyonu sağlam alacağım ve bekleyeceğim.....
tabiki iz süren stop hep devrede olacak....lakin bu sefer 150-200 pipslik olacak....
hafta başı belirttiğim tüm stop seviyeleri belirttiğim pariteler için hafta boyu geçerlidir.....
özellikle kraliçede(GBP-USD)....
haftaya görüşmek üzere......
bol kazançlar....