[quote=TyranT;202797]17:00 sonu 64475 short.[/quote]
sn.tyrant, dikkat ettim de sizin su yilda bilmem ne kadar kar getiren sistemin benim tavsan sistemden hicbir farki yokmus:::
Printable View
[quote=TyranT;202797]17:00 sonu 64475 short.[/quote]
sn.tyrant, dikkat ettim de sizin su yilda bilmem ne kadar kar getiren sistemin benim tavsan sistemden hicbir farki yokmus:::
[QUOTE=TyranT;202797]17:00 sonu 64475 short.[/QUOTE]
hayırlı olsun abi .. çoğumuz shortuz .. zaten .. üvv .. :o:o
[QUOTE=Strategist;202180]Optimus'a birkaç indikatör daha ekledim ve acımasız şekilde optimizasyona devam ettim... Sonuç:
Komisyonsuz: %16.000 getiri
Komisyonlu (binde 0,2): %10.000 getiri
Artık en yüksek komisyonla bile 5 haneli yüzde getiri yakalayabiliyorum... :)
Gerçi optimizasyonlu diye dalga geçiyorum ama en kötü parametre seti bile az kazandırmıyor... Histemle oynamayı bırakıp bunu mu kullansam ne yapsam... [COLOR="Red"]Yok yaw, zengin falan olurum o zaman, bana yakışmaz[/COLOR]... .dng[/QUOTE]
peki bana yakışır mı zenginlik ?..::: sen gönder bana sistem formülünü yakışmasa da yakıştırırız bi şekil..:..::p
8 araliktan bugune kadar toplam karlardan zararlarimi cikarinca 6300 puan gibi bir net zarara ulasiyorum komisyonlar da dahil. Tebrik ederim nasil beceriyorlarsa bu kadar zamandir bu sekilde tutmayi; 2.5 aydir yatayin suyunu cikardilar iyice...
[quote=nunu;202800]sn.tyrant, dikkat ettim de sizin su yilda bilmem ne kadar kar getiren sistemin benim tavsan sistemden hicbir farki yokmus:::[/quote]
:D:D:D geceye girdigim kısa pozlarımla hic gulesim yoktu. cok guldum allah da sizi guldursun. bu aralar bizim sistemi de tavsan olsa iyi, resmen sebek ettiler. sn. Desperadonun da dedigi gibi 2 aydır bir tek trend oldu onun dısında yataya bagladılar resmen. Boyle zamanlarda eksi yazmasın da gerisi muhim degil seklinde bakıyoruz sisteme. Raporda da gecmiste boyle zamanlar olmus. O yuzden bu aralar sebek olur ileride kaplan. Gorcez.:)
[quote=Desperado;202836]8 araliktan bugune kadar toplam karlardan zararlarimi cikarinca 6300 puan gibi bir net zarara ulasiyorum komisyonlar da dahil. Tebrik ederim nasil beceriyorlarsa bu kadar zamandir bu sekilde tutmayi; 2.5 aydir yatayin suyunu cikardilar iyice...[/quote]
[quote=TyranT;202854]:D:D:D geceye girdigim kısa pozlarımla hic gulesim yoktu. cok guldum allah da sizi guldursun. bu aralar bizim sistemi de tavsan olsa iyi, resmen sebek ettiler. sn. Desperadonun da dedigi gibi 2 aydır bir tek trend oldu onun dısında yataya bagladılar resmen. Boyle zamanlarda eksi yazmasın da gerisi muhim degil seklinde bakıyoruz sisteme. Raporda da gecmiste boyle zamanlar olmus. O yuzden bu aralar sebek olur ileride kaplan. Gorcez.:)[/quote]
Geçmiş olsun. Sistem işinden o kadar da anlamam ama bilirim ki sağlam sistemler çarpılma dönemleri bittiğinde büyük kar patlaması yaparlar. Buna göre yüzünüzün güleceği günler belki yarın, belki yarından da yakın... :)))
[QUOTE=TyranT;202797]17:00 sonu 64475 short.[/QUOTE]
seninki aynı yereden short demiş benim zistemnen abi bakalım yarın açılıştan sonra lönkletmezler inşalla yuada lönkletirseler lönkletirler uyarık anasını satem:::
[quote=fXci;202873]seninki aynı yereden short demiş benim zistemnen abi bakalım yarın açılıştan sonra lönkletmezler inşalla yuada lönkletirseler lönkletirler uyarık anasını satem:::[/quote]
aynen oyle. lönkletseler de uycaz, lönkletmeseler de:)
14:00 sonu 64275 long.
[QUOTE=TyranT;203232]14:00 sonu 64275 long.[/QUOTE]
abi benimkide aynı yerden lönk dedi peh :::
[IMG]http://i45.tinypic.com/n1c4xt.png[/IMG]
[quote=fXci;203274]abi benimkide aynı yerden lönk dedi peh :::
[/quote]
Guzel guzel. Dogru yolda senin sistem::: Sen onun dediginden disari cikma, uzun vadede yuzunu kara cikartmaz:) Bol kazanclar butun sistemli oynayanlara. Histemli oynayanlarin da hislerine kuvvet:D
Arkadaşlar matriksde sistem test edecem nasıl test etmem lazım.