agalar selam...ula 2 gün ameliyat olduk,hala vermemiş bunnar..ayıp ediolar..halbuki butun testler de tamam yahu...
Printable View
agalar selam...ula 2 gün ameliyat olduk,hala vermemiş bunnar..ayıp ediolar..halbuki butun testler de tamam yahu...
Athlon geçmiş olsun.
dolar,tüm zamanların rekorunu kırdı..1.911.
faiz 11.07
47000-48000 e yolculukmu başlattılar nooldu imkb 100 de.
var bişey
Estetük ,
Sanal lonk pozları ne zaman bozduracaksın??
Dolar/tl 1,9152 gördü
Yurtdışı kaynaklı kötü bi haber var
Sonra sürecekler piyasaya, önce düşüş...
gecenlerde bir ekonomist dediki; 10 yıldır herkes carry trade yaptı..her para biriminden,dolara karşı...dolar talebi bu yüzden 300 tr dolar(tüm dünya için)....evet üçyüz dedi...
merkez bankası okyanusdaki dev dalgaya karşı ne yapsınki...
28/12/2011 16:54:09 *abd 5.filosu: Hürmüz boğazı'ndaki ulaşımda herhangi bir aksamaya hoşgörü gösterilmeyecek-trt haber
28/12/2011 16:54:59 *BAŞÇI: ENERJİ NEDENİYLE CARİ AÇIKTA ÇOK ANİ BİR KAPANMA OLMAYACAK
Bilmiyoduk iyiki açıklama yaptı yaw.
28/12/2011 17:05:52 *BAŞÇI: LEHMAN SONRASI DURUMDAN OLDUKÇA İYİ DURUMDAYIZ
Bi sıkıntı var yaw
Ne demeye kıvranıp duruyor gıllandım:)
Tahvil faizi 11,07
61 altı kapanışa yetişir mi??
[quote=ATHLON;384555]agalar selam...ula 2 gün ameliyat olduk,hala vermemiş bunnar..ayıp ediolar..halbuki butun testler de tamam yahu...[/quote]
Geçmiş olsun patron.Umarım iyisindir, acil şifalar.
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....lelele.lelele[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=4][/SIZE]
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]AMELİYAT GEÇİRENLERE: En kısa zamanda toparlaması dileklerimle..:o:o[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=excali;384560]Estetük ,
Sanal lonk pozları ne zaman bozduracaksın??[/quote]
sakin:..:
[quote=ATHLON;384555]agalar selam...[COLOR=red]ula 2 gün ameliyat[/COLOR] olduk,hala vermemiş bunnar..ayıp ediolar..halbuki butun testler de tamam yahu...[/quote]
way...uzun bir ameliyat olmuş...:o:o:o geçmiş olsun patron, eyisin inşallah..vatzapyu
Selam size ey şanlı Şubat ayuları ve Şubat vadede depişenler...hehehe..
Kızıl-Beyaz bir yılbaşı için kuşanın zırhlarınızı ey şanlı pençeler
ula bahtun ki olmayi, olmayise olmayi....)
cunaydun uşahlaa..:)
[quote=ATHLON;384639]ula bahtun ki olmayi, olmayise olmayi....)
cunaydun uşahlaa..:)[/quote]
sepetumun ipleri gesseyi omizimi gesseyi omizimi..:p
ula ne deyusun..ne olmayi, tavık mı olmaiii.dng
Bu arada kan bile kırmızı değil karakan
Günaydın voborsa
vade sonu ve diğer vadenin ilk haftasında aşağılarda bir gezinti planlanmış olmalı...
Sonuç olarak Ocak ayının 2. haftasında buraların tozu bile kalmaz hepsini toplar alırlar
İşte palagillerin aşağılara bir dalma çıkma harekatı olmadan olmayacak karar verilmiş gibi duruyor.
hoh hoh hoooo...Nail Baba geldi...Ho ho hooo..sanırım bu yıl kar yılbaşına kadar serpiştirir ama şubata kadar bir tarihte öttürür..düttürü dünya ve vansıponedaym in emerika arası bir dat....bir dokunuş..bir temas..bir cereyen..bir elektrik...bir kara delik... bir sonsuz küçük... bir sicim..bir boyut... bir yutan eleman (çarpı 0).. bir etkisiz eleman (çarpı 1)... 0 1 den küççük olabilir ama daha manalıdır insan için..hemi te...ama en önemlisi bir dat bir dokunuş... yani şimdi E=mc2 yi buldun diyelim ama bir mahimatch yapamadıysan ne anlamı var hayatının...EY ZAİR
29/12/2011 09:42:30 *YÜKSEK PLANLAMA KURULU: YIL SONU ENFLASYONU YÜZDE 10 CİVARINDA GERÇEKLEŞECEK-NTV
Hımm, ilginç.
Kayahan gelmiş aşağıda online görünüyo
Kayahan yap bi grashh, enflasyon arttı paralar basıldı cari açık kol gibi, kriz kapıda sen ne dersin bu işe:)
strobaba gurtar bizi baba..uwwaaa
29/12/2011 10:16:31 *YILDIZ: RUSYA İLE ANLAŞMALARDA GAZ İÇİN İNDİRİM ORANLARINI AÇIKLAYAMAM-CNBC-E
O zaman ne işe yarıyon sen yaaa,
Ne demeye oturtuyoruz seni o koltukta?
Kapalı kutu gibi sanki komünist ülkede yaşıyoz arkadaş
Kaça aldığını sattığını bilmeyeceksek seninde işin yok o makamda koltukta, in çabuk ordan.
olmai olmai..:)
dertlere karıyorum günleri saya saya, al beni kıramam seni... never ended quiz..hehe
yaw aftlo...ben bu Seda Kurtuluş la evlenirim ha....ayrıca yani
karli tepeden beri peştmalli gizlari..eyyyyy..
[quote=Astatin;384663]dertlere karıyorum günleri saya saya, al beni kıramam seni... never ended quiz..hehe
yaw aftlo...ben bu Seda Kurtuluş la evlenirim ha....ayrıca yani[/quote]
hacı ben merve seviyle tanıştım geçende..cihangirde..tam da emeliyat öncesi...eueheu..savolsun başarılı...)
owww mondiyo....pardon.. hooo hooo hoooohh ...NAİL baba geldi... ayrıca I love Seda GURTULUŞ
[quote=ATHLON;384676]hacı ben merve seviyle tanıştım geçende..cihangirde..tam da emeliyat öncesi...eueheu..savolsun başarılı...)[/quote]
Finished with my woman 'cause she couldn't help me with my mind
People think I'm insane because I am frowning all the time
All day long I think of things but nothing seems to satisfy
Think I'll lose my mind if I don't find something to pacify
Can you help me occupy my brain?
Oh yeah
I need someone to show me the things in life that I can't find
I can't see the things that make true happiness, I must be blind
Make a joke and I will sigh and you will laugh and I will cry
Happiness I cannot feel and love to me is so unreal
And so as you hear these words telling you now of my state
I tell you to enjoy life I wish I could but it's too late
[URL]http://video.mynet.com/halik080/megadeth-paranoid-black-sabbath-cover/852923/[/URL]
ı ıh..şirazesini beenmedim ...kısalar full fılat...
sanki yılsonu haberi patlatacaklar gibi bi hava var yahu...du bakalım..
hani graşacaktuk ayyuuuu
formasyon gorgunç...pupular gorgunç....gorkuyorum
bu gorkular beni gral mı yapar züğürt mü yapar bilemiyorum..uww..arka sokaklarda neler oluyorrrrrr
Vay .. Altın ne graşmış..
Estetük,
Zarar var mı?
62200-300 lere gider 62325 i görürmü?
deli eder adamı..
vay arkadaş..
Bir estetük... bir ses... "bir sakin"...kom