Selçuklu patron altının niye düşmediğini buldum.. Sorun havatardaymış... Şimdi düzelttim abi az sonra göçer bence... :::
Printable View
Selçuklu patron altının niye düşmediğini buldum.. Sorun havatardaymış... Şimdi düzelttim abi az sonra göçer bence... :::
[quote=a.kaya;296142]şimdi söz verdim Asti'ye sormayacam diye ama içim içimi kemiriyor :..: :..: :..:[/quote]
sor sor..sormadığın hata...kol gibi hamuduynan mal veriolar daa ne soracan...:..::..:
ha şimdi analiz diye buna inanacaz hemi...
MOODY'S: ABD'NIN KREDI NOTUNUN ABD SIRKETLERINDEN YUKSEK OLMASI ABD'NIN GORECE GUCUNDEN KAYNAKLANIYOR
MOODY'S: ABD'NIN KREDI NOTUNUN ABD SIRKETLERINDEN YUKSEK OLMASI ABD'NIN GORECE GUCUNDEN KAYNAKLANIYOR
-MATRIKS-
mudis in **
kehanetlere inanalım onlarda insan :D bu kehanet işine pis sardım belgesel çevireceğüm :D vivid videosla anlaşmayı düşünüyorum
[quote=seagate;296149]kehanetlere inanalım onlarda insan :D bu kehanet işine pis sardım belgesel çevireceğüm :D vivid videosla anlaşmayı düşünüyorum[/quote]
bence insan belgeseli olayına gir...:D:D free olsun..reklamdan kazan:..:
gel gel yapıyorlae yemezler kardeşim işlem yok yapamayacam ne şort ne long sistem işlem yapma diye bağırıyor bekle diyor :..:
aha da şimdi hamuduynan alıyolar..yok yok veriyolar..yoksa alıyolar mı..alıyolar galiba..hımm
Geceye az kontrat long mu kalacam ne... Şu güç görüntüsünün buram buram fake olma ihtimali var ama ben böyle düşünmeyi sevmiyorum... Aksi takdirde işlem yapamazsın.. Zaten düşüşün fake olduğuna inanıyorum, fake'in de fake olduğuna inanırsam duble fake olacak ki o da nadir bir durum... Ama yine de çok kararsızım... Neyse daha yarım saat süre var... Konsantre olayım... üvvv...
[quote=Astatin;296146]sor sor..sormadığın hata...kol gibi hamuduynan mal veriolar daa ne soracan...:..::..:[/quote]
yok yok onu sormayacam biliyon ne soracağımı :D:..: son harfi Q baş harfi M
Stiglitz: Fed ve ECB, dünya ekonomisini kaosa sürüklüyor
Nobel ödüllü ekonomist Joseph Stiglitz, Fed ve Avrupa Merkez Bankası'nın izledikleri ultra gevşek para politikalarının, global ekonomik toparlanmaya yardım etmek yerine dünyayı bir kaosa sürüklemekte olduğunu söyledi.
[url]http://www.finanstrend.com/haber/63783/Stiglitz:[/url]
Feldstein: ABD'de konut fiyatları tekrar düşebilir
Bloomberg'e konuşan Feldstein, "İlk defa ev alanlara sağlanan kredinin sona ermesi sebebiyle konut fiyatlarında tekrar düşüş tehlikesi var. Bu düşüşle ve sermaye yoksunluğu temerrütlerde ve icralarda büyük artışlara sebep olabilir ve piyasaya daha fazla evin çıkmasına sebep olarak fiyatları düşürebilir." dedi.
[url]http://www.finanstrend.com/haber/63797/Feldstein:[/url]
"aaaa hemen shortlayalım bare"" Böyle mi dememiz gerekiyor. Ne işe yarar şu adamların vır vır vır her yerde konuşmaları hiç anlamam. 2009 kasımından beri hep aynı şeyler ama sonuç heryer uçuyor."
Bozuk saat misali elbet bir gün düşecek tabi. Yalanda söylemiyorlar. :)
tabi canım 86000 olur bu..çin de revalue karraı almış..uçar bu dow uçarr
[QUOTE=Strategist;296144]Selçuklu patron altının niye düşmediğini buldum.. Sorun havatardaymış... Şimdi düzelttim abi az sonra göçer bence... :::[/QUOTE]
patron istopa yaklaştı pozlar .. altın ve eur/usd dşmesi lazım ... çok ümidimde kalmadı açıkşası .... :o:o:o