[quote=booth;296129]Ben shortladım, durumdan kıllandım çünkü,
Hani veriler kötü gelince coşacaktı piyasa?
Istihdam öncü verisi çok kötü geldi, piyasa yerinde...[/quote]
Coştu zaten... 1.500 düşeceğine 500 düştü... :)))
Printable View
[quote=booth;296129]Ben shortladım, durumdan kıllandım çünkü,
Hani veriler kötü gelince coşacaktı piyasa?
Istihdam öncü verisi çok kötü geldi, piyasa yerinde...[/quote]
Coştu zaten... 1.500 düşeceğine 500 düştü... :)))
pehhh selocana bak pehhhhhhh
dün teheye bugün selo
[quote=seagate;296131]pehhh selocana bak pehhhhhhh
dün teheye bugün selo[/quote]
IMKB'yi sen mi kurtaracan Selo... :..: :::
Allahsız la bunlar , şaka gibi :)
*IMF BAŞEKONOMİSTİ, "DÜŞÜK FAİZ ORANLARININ VARLIK BALONLARINA YOL AÇTIĞINA YÖNELİK KANIT YOK"
*IMF BAŞEKONOMİSTİ, "DÜŞÜK FAİZ ORANLARININ VARLIK BALONLARINA YOL AÇTIĞINA YÖNELİK KANIT YOK"
[quote=Kennym;296133]Allahsız la bunlar , şaka gibi :)
*IMF BAŞEKONOMİSTİ, "DÜŞÜK FAİZ ORANLARININ VARLIK BALONLARINA YOL AÇTIĞINA YÖNELİK KANIT YOK"[/quote]
csi imf çevirelim.. pehhh striptiz barlara incelemeye ben giderim baştan anlaşak pehhh
[quote=Kennym;296133]Allahsız la bunlar , şaka gibi :)
*IMF BAŞEKONOMİSTİ, "DÜŞÜK FAİZ ORANLARININ VARLIK BALONLARINA YOL AÇTIĞINA YÖNELİK KANIT YOK"[/quote]
Adamlar geride kanıt bırakmadık diyorlar... :..:
neaa..negatif ayrışmamı...acaba sevinirmiyim yoksa kalbimemi iner..hehuehue...ü[url]www..ehueuehue..üwww..ehuehheuhhe...üwww..ehueheuhe[/url]
neaa..pozitif ayrışmamı...acaba sevinirmiyim yoksa kalbimemi iner..hehuehue...ü[URL="http://www..ehueuehue..üwww..ehuehheuhhe...üwww..ehueheuhe"]http://www..ehueuehue..üwww..ehuehhe...www..ehueheuhe[/URL]
eurusd 1.47, dow 12,000, vob 100000 mi yoksa
eurusd 1.28, dow 10,000 vob 78000 mi..ehuehuehe..
Dow 10.930'u kırarsa altına düşebilir... Kırmazsa üzerinde kalır...
Baya ilerledim bu analiz işinde canım... :)
şimdi söz verdim Asti'ye sormayacam diye ama içim içimi kemiriyor :..: :..: :..:
aaa küreye falan gerek yok..Metin ŞENTÜRK bilem görüyo noolcağını...ehueheuhe..acaba?