-
[QUOTE=kayahan;241549]BAK kardeş imkb ve merkez bankası yakında panikleyecek.
dışarıda hava iyice bozuluyor.
cari açık turkşye nin baş belası
döviz kurlarını artık aşagıya basacak dermanları kalmadı.
döviz kurunu aşagıya basarak sunni olarak enflasyonu duşuk görunmesini sagladılar.
dışarıda duşuk faiz nedeniyle yani ucuz para faizleri merkez iyice indirdi.
bankalar bu yuzden sanal ortamda sanal karlar açıkladılar.
artık duşuk faiz donemi dunyada sona eriyor.
bundan sonra bankaların sanal karları mum gibi eriyecek.
bonoların faızleri hızla yukselecek
enflasyon baskısı iyice yukselecek
borsa dan ve tl den kaçış başlayacak.
sıcak para kaçacak..
ıhracat ab krızi nedeniyle ve euro nun çökmesiyle dibe vuracak.
butçe açıgı hızla yukselecek
işsizlik artmaya devam edecek.
borç alacak zinciri iyice kopacakk
turkiye bu krizin esas şiddetini bundan sonra iliklerinde hissedecek..
kriz dahada şiddetli hissedilecek
merkez bankası çarasiz seyredecek panikleyip faizleri hızla yukarı çekecek
ekonomi daralmaya devam edecekk
imkb yerle bir olacak..
degnekçilerin yalan ve balon yorumlarına aldanmayın.
crashh tum hızıyla yolda..
:dü:.dng.dng[/QUOTE]
sen kime ne yazıyorsun.....sen anneciğinden meme emerken biz tahtalara yazılıyorduk yavru kuş......
hikayelerini buraya yazma....
tekrar rica ediyorum.....[B]sevgili kayahan....[/B]
-
bu yazdıkların sadece yeni borsacıların ağzında olur.....hayatta senin işlem yaptığın piyasalarda dediklerin olmaz.......yani sen yakalayamazsın......hayal kurarken dünya başına yıkılır......makro bu piyasalarda sadece arkanda duran kocaman dağdır.....arkanı yaslayamadıktan sonra gerisini yazmıyorum.....
ondan sebep hikayeleri burda yazma tekrar rica ediyorum.....
[B]SEVGİLİ kayahan....[/B]
-
yahu herşey kitaba uysa iktisatçılar yönetirdi dünyayı... :)
şimdi bir yıldır crash diyorsun... yarın bir gün çöküş başlasa haklı mı çıkacaksın.. hehhe
ciddiye alınmıyorsun arkadaşım... dalga konusu oldun forumda..
-
[QUOTE=halojen;241553]yahu herşey kitaba uysa iktisatçılar yönetirdi dünyayı... :)
şimdi bir yıldır crash diyorsun... yarın bir gün çöküş başlasa haklı mı çıkacaksın.. hehhe
ciddiye alınmıyorsun arkadaşım... dalga konusu oldun forumda..[/QUOTE]
valla abi artık sakinim....böyle daha güzel.....kızmıyorum,gülüyorum.....
çok güzel yazmışsın.....en güzel cevap olmuş.....
bundan sonra böyle.....kızmak yok....sabır.....heheheh...
-
[quote=halojen;241553]yahu herşey kitaba uysa iktisatçılar yönetirdi dünyayı... :)
ciddiye alınmıyorsun arkadaşım... dalga konusu oldun forumda..[/quote]
sanal alemde dalga konusu ince iştir.
her gun sabahtan akşama kadar bilgi sayarın başında oturmak hastalıktır.
ben sadece ara sıra foruma takılıyorum.
bilgi sayarla geçirdigim vakit çok azdır.
amacım senin gibilerinin buyuk balıklara yem olmasına gönlum elvermedigi için uyarıyorum.
neyse gunun bırinde uyanırsın inşallah geç olmadan bu vob hastalıgından kurtulursun.
-
bizim piyasada işlem yapanlar için.....yarın makinenin başına oturduğunuz zaman(nasılsa tatil ohhh) kafa dağıtmak için sürükleyici olan (sevenler için) bir site içeriği....
[url]http://www.haydibil.com/kelime-avi/kelimeoyunu.php[/url]
-
[QUOTE=kayahan;241555]sanal alemde dalga konusu ince iştir.
amacım senin gibilerinin buyuk balıklara yem olmasına gönlum elvermedigi için uyarıyorum.
neyse gunun bırinde uyanırsın inşallah geç olmadan bu vob hastalıgından kurtulursun.[/QUOTE]
hahahahhaha......yaw kayahan gerçekten çok komiksin yaw......
sen kimin büyük küçük olduğunu anlayabilecek kapasitedemisin......
elindeki toplam hadi 10 benden olsun 20 bin dolarınla yuvarlan dur be arkadaşım.....
hele halojene heç mi heç laf deme.....sen onun günlük açtığı kontratla hayatım kurtuldu der kaçarsın(mümkünse dünyadan)....
iyice tadı kaçırdın.....yeter artık.....buraya yazma arkadaş.....
defol git bu topikten.....gir seni eğer seven varsa orda yaz.......yada başka yerde....
sen kimsin ki 5 yıl geçmişin yoktur ALLAH bilir.....insanlara yararın olacak....
daha önceleri zarar verdiğin insanlardan (2 ralli yaşattın ya)......onlardan özür dile bence....akıl vermek senin neyine.....
-
[quote=kayahan;241555]sanal alemde dalga konusu ince iştir.
neyse gunun bırinde uyanırsın inşallah geç olmadan bu vob hastalıgından kurtulursun.[/quote]
hehhe beni ne kadar tanıyorsun da uyarıyorsun, nisandan beri 1 aydır tepe oldu diyorum zaten.. zahmet edip geriye baksan görürdün...
her gevşemede tüm aktif topiklere garip crash yorumları yapıştırmakla yardım olmaz..
bu halinle yarardan çok zararın var... tabi hala ciddiye alan kaldıysa.. zannetmiyorum ya..
neyse, buradakiler başının çaresine bakıyor kardeşim.. bir daha acaip resimler yorumlar yapıştırmazsan en büyük yardımı yapmış olursun... lütfen...
-
papaz uzun....
poz yüklü
stop 103.....tp: 240
-
umarım kayahan arkadaşımız artık burda yazmaz....ve kaptanın dediği gibi en büyük yardımı bizler için yapar.....
herkese iyi geceler.....
-
eur usd paritesi
eur usd paritesinde bana gore ilginc fiyat seviyelerine gelindi ve 1,36 ya kadar tepki yapması gerekiyor. endekslerin yukarı devam etme potansiyeli bu gostergeye gore devam edecegini dusunmekteyim.
Saygılar,
[IMG]http://i50.tinypic.com/ww0zex.png[/IMG]
-
dax trendi felan kırdı halojen abey.. vella 57 57500 bekliyordunuz.. 57 kapadı tam rakamı buldunuz.. şelale başladımı acaba.. yıkılıyor dünya..