[quote=Astatin;319149]bence direkten döner patron üw[/quote]
Hakem, kırmızı kart göstermez mi?? üüü
Taban gösterse , daha bilen iyi olur..
Printable View
Hakem, kırmızı kart göstermez mi?? üüü
Taban gösterse , daha bilen iyi olur..
[quote=negrolino;319146]bu arada apsd azalıyor demek bir büyükbaş hayvanı yakaladılar kısada sıkıştırdılar tenhada kopardılar kellesini :)[/quote]
Öteki vadeye taşınıyorlar..;)
[quote=excali;319153]Öteki vadeye taşınıyorlar..;)[/quote]
her vadesonu olan geyikleri de tekrarlayalım... şinci acaba fiyatı yukarı çekip diğer vadede güzel fiyattan mı şortluyorlar::: yoksa geçen haftaki düşüş dümendide, orda sonraki vadeye taze şortcu mu topluyolar felan feşmekan:D
[quote=Astatin;319162]her vadesonu olan geyikleri de tekrarlayalım... şinci acaba fiyatı yukarı çekip diğer vadede güzel fiyattan mı şortluyorlar::: yoksa geçen haftaki düşüş dümendide, orda sonraki vadeye taze şortcu mu topluyolar felan feşmekan:D[/quote]
asti ,
topiğe deniz-kumsal koydum,.brv
sen yoksun,:eek:
çık çık çık...:::
[quote=Astatin;319162]her vadesonu olan geyikleri de tekrarlayalım... şinci acaba fiyatı yukarı çekip diğer vadede güzel fiyattan mı şortluyorlar::: yoksa geçen haftaki düşüş dümendide, orda sonraki vadeye taze şortcu mu topluyolar felan feşmekan:D[/quote]
Onu bunu bilmem de... EURUSD 1.3150 destek yaparsa süpper olcek..:cool:
[quote=excali;319165]Onu bunu bilmem de... EURUSD 1.3150 destek yaparsa süpper olcek..:cool:[/quote]
hımm orayı destek yapıp benim davşanlarımı furacan....
Davşanlarımı saldım çayıra
Mevlam kayıra
Ben gider pişpiriğe...herkese goley geleeee.....lelele
Naber lem tri-diş..:D:D
out...pala öğlen arası ***do action peşinde
[quote=excali;319176]Naber lem tri-diş..:D:D[/quote]
senin feyzbuk linkin çalışmıyor loo
Ne o ya avatar lar birbirine girmiş gene ,sanırım herkes bi an önce kar yağsın diye bakıyo :d galiba herkes kar hasreti çekiyor:::::::::
Ne o ya avatar lar birbirine girmiş gene ,sanırım herkes bi an önce kar yağsın diye bakıyo :d galiba herkes kar hasreti çekiyor:::::::::
NUNU lar badem olur....kapanış tahminim 83000 kayatron :)
Kayatron;
MOV(c,Barssince(Hour()*100+Minute()=945),w)
bunu indik olarak tanıtıp, fiyat grafının üstüne atsana ..ne görünüyo
Astiprof sistemin kaçtan al vermişti ya 77300 falanmıydı neydi ufff ya ne diye sistemine uymazda macera ya atlarsın:(:(:(
[quote=a.kaya;319191]Astiprof sistemin kaçtan al vermişti ya 77300 falanmıydı neydi ufff ya ne diye sistemine uymazda macera ya atlarsın:(:(:([/quote]
yok öyle değil iş kayatron..77325 aldan sonra 79200 sat ve 80300 alı var...arad tersi var yani:D
he işte yukarıdaki indikde belki o tip tersleri elemek için kullanılabilir mi diye şeettim..kayatron:D
[quote=Astatin;319187]Kayatron;
bunu indik olarak tanıtıp, fiyat grafının üstüne atsana ..ne görünüyo[/quote]
ne olduki bu nedir 81317 değer olarak bi şey çıkıyor nedir bu rakam long stop mu :confused:
[quote=Astatin;319187]Kayatron;
bunu indik olarak tanıtıp, fiyat grafının üstüne atsana ..ne görünüyo[/quote]
MTX in bir bug ını daha göreceksiniz burda..:D:D
Yuh be... Bunca yıldır "Karnıbahar" olarak yazdığım besin maddesinin aslında "Karnabahar" olduğunu öğrendim... 30 yıldır yanlış yazıyormuşum meğer... Vayyyy.... :..:
[quote=Astatin;319195]MTX in bir bug ını daha göreceksiniz burda..:D:D[/quote]
astusta biraz daha açarmısın :o :p
15 dklıkda çizdir kayatron
Astiustad şimdi diyelim ki sistem 79200 de feyk sat sinyali gelmiş ama senin bu indik değeri sinyal geldiğinde ki değeri 79417 burdan bi şey mi çıkarmam lazım :confused: :o :(
bi dk şimdi buldum galiba :eek: mesela şort geldiğinde bu indik in altında gelirse doğru, sinyal üstünde gelirse ????? diye düşünmek lazım acaba :rolleyes:
Haydi bobi graşş
Short devam short:)
80000 e düşeriz bugün heralde:)
Bugün 80000 edüşersek yarın tekrar yukarı şeklinde olabilir.
[quote=strategist;319196]yuh be... Bunca yıldır "karnıbahar" olarak yazdığım besin maddesinin aslında "karnabahar" olduğunu öğrendim... 30 yıldır yanlış yazıyormuşum meğer... Vayyyy.... :..:[/quote]
30 yıl + 5 dk da benden:d:d
mr. Strobull? Or strobear?
Graş yatar ..hehehehehe...YİNE KARIŞIK BİR DURUM HACIEX..ENFORMASYON KİRLİLİĞİ VAR
[quote=Astatin;319212]
mr. Strobull? Or strobear?[/quote]
StroXAUUSDlong... :)))
sTROBULLGOLD
Ülen tüüüüüüüühhh
Tekrar long devam üüüüüüüüüüüüvvvv
Selpatros nerede... Patron sen bulaştırdın beni bu altın'a... Bi çarpıyom bi çarpılıyom... Performansım yazı turayla yarışıyo... Help patron... Emergency... üvvv... ::: :)))
aSTİBEAR :) hACIEXXXX ORDAMISIN:D:D
KAÇIRMA BU FIRSATLARI.dng
Altın stopp... Uyuz oluyorum bu piyasaya... Bu kadar teknikçi düşmanı bi piyasa olamaz... Astetro yoksa oranın Pala'sı sen misin? ::: :..:
Longlardan oluyorduk neredeyse ucuz yırttık fiyuuuuvv:)
81950 de direnç var.:)
[quote=strategist;319221]altın stopp... Uyuz oluyorum bu piyasaya... Bu kadar teknikçi düşmanı bi piyasa olamaz... Astetro yoksa oranın pala'sı sen misin? ::: :..:[/quote]
yok patron..milyar dolarım olsa xauusd de işlem yapmam:d
EURUSD short... Ben kendi piyasama döneyim... :..:
VOB'u da short'lama iznim çıktı artık sadece en dandiğinden bile olsa bir sistemden sinyal bekliyorum... :)))
Mikemmel bir okazyonun hemen eşiğindeyiz sanırım strobaba
[quote=Astatin;319227]Mikemmel bir okazyonun hemen eşiğindeyiz sanırım strobaba[/quote]
Yoksam sana da 77'deki dip kendini biraz yalnız hissediyor gibi mi geliyor... ;) :::
[quote=Strategist;319229]Yoksam sana da 77'deki dip kendini biraz yalnız hissediyor gibi mi geliyor... ;) :::[/quote]
ODA VAR AMMA ASIL tgg 2 YE GELDİ YANİ TAM DENGE NOKTASI..YENİ HAREKET NE YÖNE OLACAK DERSEK DE DİĞER İNDİKATÖRE BAKIYORUK:D
[quote=astatin;319230]oda var amma asıl tgg 2 ye geldi yani tam denge noktası..yeni hareket ne yöne olacak dersek de diğer indikatöre bakıyoruk:d[/quote]
CAPS LOCKUNU SHORTLARMISIN RiCA ETSEM? :..: