[quote=excali;319079]AYI GİBİ:eek:[/quote]
yok, ayibogan daha dogru olur:..:
Printable View
[quote=excali;319079]AYI GİBİ:eek:[/quote]
yok, ayibogan daha dogru olur:..:
evet, simdi tipik bir ''sistem alda, ben sortum'' formasyonu yasiyorum. yani sistem kullanmiyorum ama kullaniyor olsam on defa ala gecerdi herhalde:::
[quote=nunu;319082]yok, ayibogan daha dogru olur:..:[/quote]
Nuni Reyting,
VOB'da long kontratının reytingini düşürseydin yaav..::::::
acaba 200 emadan 83*** lere gelip bi dip için 75*** lere daha mı geleceğiz hep beraber göreceğiz ben bu ihtimali çok yüksek görüyorum.Ancaaak haftalık kapanışı 75000 altı kaparsak yandı keten helva
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/22/1464.jpg[/IMG][/URL]
1251. sayfaya ilk mesaji bana yazdirmissiniz ya,ne diyim daha size:..:üüü:::
[quote=Astatin;318648]age of oracles...:::.kom
[IMG]http://i56.tinypic.com/23pv05.png[/IMG][/quote]
eh üh üh
Benim davşanım saatliğide halletmek üzere,hele görek matruşkasını...:o
900 den şort takviye...strobull börmese bari
81100 kırılsın 82500 :) abarttım yaw
kim kimin türevi karışıyor bazen..önce spotun hareket etmesi vobun ına göre hareket etmesi gerekmiyimi teorik olarak..ehühühüh..biz de tersi olayor...NUNİ ne diyon..abd lerde okumuş bi insansın sonuçta sen bilirsin..nassı olii bu :)
nuni-leaks,
Bir belge yayınla , leeem..:eek:
asti-leaks,
Bir belge yayınla , leeem..:eek:
vd sonu geliyor arkadaşlar aman dikkat dalmayalım fazla derim bence:( tam bunların havası çarpmak için .dng.dng.dng
[QUOTE=excali;319110]nuni-leaks,
Bir belge yayınla , leeem..:eek:[/QUOTE]
ne belgesi . ayıptır
[quote=selçuklu;319115]ne belgesi . ayıptır[/quote]
nü belge...brv.brv.brv.dng.dng.dng
Hastalık geçti herhalde?.. İyileşmişsin, bana benzemiş, kardan adam gibin olmuşsun..
[QUOTE=excali;319116]nü belge...brv.brv.brv.dng.dng.dng
Hastalık geçti herhalde?.. İyileşmişsin, bana benzemiş, kardan adam gibin olmuşsun..[/QUOTE]
hee iyi oldum .... sağolasın ...
way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron
[quote=selçuklu;319118]hee iyi oldum .... sağolasın ...[/quote]
Şelale proceksiyonların nerde ,patron??
[QUOTE=Astatin;319120]way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron[/QUOTE]
selam patron .... excali kafayımı yemiş ..:o:o:o üvvvv .. iyi adamdı excali patron :o:o:o
[quote=Astatin;319120]way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron[/quote]
.dng.dng.dng.dng
[quote=Astatin;319111]kim kimin türevi karışıyor bazen..önce spotun hareket etmesi vobun ına göre hareket etmesi gerekmiyimi teorik olarak..ehühühüh..biz de tersi olayor...NUNİ ne diyon..abd lerde okumuş bi insansın sonuçta sen bilirsin..nassı olii bu :)[/quote]
buna bir kural koyamazsin ki! her duruma gore degisir. yani cok politik bir cevap oldu ama oyle:..:
[QUOTE=excali;319123]Şelale proceksiyonların nerde ,patron??[/QUOTE]
sazan abinin dopikte projeksyonlarım .... ama şelale değil .... kışın şelalemi olur patron .. buz tutar akmaz ..
[quote=Astatin;319120]way**....lem diyorum excali kafayı yemiş kendi kendinden alıntı yapıp kendi ile konuşuyo...hehehe..selam selpatron[/quote]
hoşbulduk astetinomus patron:D:D he hehee..evet excali kafayı yemiş bencede.. bu arada SPX de ED sayıyorum...gribi de çabuk atlattık şükür:D
[QUOTE=selçuklu;319130]sazan abinin dopikte projeksyonlarım .... ama şelale değil .... kışın şelalemi olur patron .. buz tutar akmaz ..[/QUOTE]
akmazmı hiç .. üstü buz tutar ama alttan gizli gizli akar ..lem .. :eek::eek::eek:
[quote=nunu;319129]buna bir kural koyamazsin ki! her duruma gore degisir. yani cok politik bir cevap oldu ama oyle:..:[/quote]
Nuni,
Sen, AYInın türevi misin??.dng.dng
strobull selbull nerde ..
[quote=selçuklu;319134]strobull selbull nerde ..[/quote]
Kafaya OK YEMİŞ, patron...dng
bizim mokozi tripörtör e kış lastikleri taktırdım bugün. gız gibi oldu araç
[quote=excali;319133]Nuni,
Sen, AYInın türevi misin??.dng.dng[/quote]
sen neden ayi-boga seklinde isimlendirme yapildigini bilir misin? azcuk arastir bakem.kom
5 kilo lüfer buzladım . tam mevsimi .
cok sinsi bir sekilde yukseliyorrrrr.
sekreter pis pis baktı, tam longlayacakken vob da sabah... yine kızdım attım kül tablasını kafasına...al dedim külleri de kanayan kafana ilaç niyetine basarsın... üüww
[quote=nunu;319137]sen neden ayi-boga seklinde isimlendirme yapildigini bilir misin? azcuk arastir bakem.kom[/quote]
sorun o değil...sorun sen ayumusun yoksa ayu türevimisin..türeviysen kaçıncı türevisin:D
[quote=nunu;319137]sen neden ayi-boga seklinde isimlendirme yapildigini bilir misin? azcuk arastir bakem.kom[/quote]
Nuni apla,
Bir link verebilir misin?? Oraları araştırıyim..
[quote=nunu;319139]cok sinsi bir sekilde yukseliyorrrrr.[/quote]
Grafiğe zoom out yapınca nihahahaha yazıyor nunu :D
[quote=flexy;319144]Grafiğe zoom out yapınca nihahahaha yazıyor nunu :D[/quote]
Bugün herkes, benim avatara zuuum yapıyor. :rolleyes:
bu arada apsd azalıyor demek bir büyükbaş hayvanı yakaladılar kısada sıkıştırdılar tenhada kopardılar kellesini :)
[QUOTE=Astatin;319140]sekreter pis pis baktı, tam longlayacakken vob da sabah... yine kızdım attım kül tablasını kafasına...al dedim külleri de kanayan kafana ilaç niyetine basarsın... üüww[/QUOTE]
bence gol olur patron ... projeksyon live ...
farkındamısın çıkışlar nazlı olmaya başladı artık , önceden löp löp kalkardı kademeler şimdi gıdım gıdım :D:D:D
[quote=selçuklu;319147]bence gol olur patron ... projeksyon live ...[/quote]
bence direkten döner patron üw