Garan+Turkcell 400 puanlık bir etkisi var endekse..Günlük zaten 560 puan yükselmişiz...
Printable View
Garan+Turkcell 400 puanlık bir etkisi var endekse..Günlük zaten 560 puan yükselmişiz...
[quote=a.kaya;296074]85,100 e gelirse şortlarım[/quote]
[quote=a.kaya;296078]dayanamadım şortladım .dng775 den[/quote]
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
sanırım bu son gelen SAT sinyali önceki SAT sinyalinin akıbeti gibi olacak .dng
Yaw dün Dow hayvan gibi çıkmamış olsa geceye de long diyecem ama korkuyorum yaw... Bir gevşerse al sana -1.000 gap... Herhalde geceye flat gireceğim... üvvv... Tırsak Stro iş başında... üvvv.. :)
86 kapanış tahminim
Bu haber normade DOW u uçurmalı????
CIN BASBAKANI WEN: CIN, YUAN'IN DEGERINI KADEMELI OLARAK ARTTIRACAK
-MATRIKS-
[quote=Astatin;296103]:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:[/quote]
ve aldım boyumun ölçüsünü asti merak etme 950 stopladım :( ya zaten bu piyasada tahvil ve döviz bu haldeyken şortlamak için aslan yürekli olmak lazım vay be 85075 den açsaymışım şort olurmuş 100 olmadı ama 075 den olurde belkide
[quote=a.kaya;296104]sanırım bu son gelen SAT sinyali önceki SAT sinyalinin akıbeti gibi olacak .dng[/quote]
sinyallerin akıbeti olmaz kayaboss..çıktığı yerde yapışır klır...börtföylerin akıbeti olur..çünkü o çıktığı yerde kalmaz.dng
[quote=a.kaya;296108]ve aldım boyumun ölçüsünü asti merak etme 950 stopladım :( ya zaten bu piyasada tahvil ve döviz bu haldeyken şortlamak için aslan yürekli olmak lazım vay be 85075 den açsaymışım şort olurmuş 100 olmadı ama 075 den olurde belkide[/quote]
85 i yıktım :D irrasyonel hareket ediyorum gene vay ***
altının acilen düşmesi gerekiyor yoksa stoplanacam ... üvvvvvvvvvv
aha..duur duurr..kürede ne görünüyor öyle..o da ne...ehuheuhheuheuhe...objektif değil harıskop tryed...ehehehehe
[quote=seagate;296106]86 kapanış tahminim[/quote]
hadi canim Astinin yüreğini ağzına getircen şimdi deme öyle şeyler :(