boncursal bir gunaydın herkese...hayrolsun sabahın şerifleri efem:)
Printable View
boncursal bir gunaydın herkese...hayrolsun sabahın şerifleri efem:)
Gunaydin. iyi seanslar.
ralli....
[QUOTE=iskoçyalı;239213]herkese günaydın...
kedi güzel olmuş. kaç canı kaldı sayan var mı? :D
selçuklu patron yeni avatar yap abi yeni soluk olsun dedi, dedim daha radikal bi karar alayım.
kellemi alamadıkları sürece, bu nick iskoçyalı olacaktır...!
şşş pela, duydun mu lem totoş...haaaylendıır diyorum kılıç diyoruuuum. :D
güzel bir gün olsun.[/QUOTE]
Hayırlı uğurlu olsun! UNLUUUU ! :..:
[QUOTE=Astatin;239228]ralli....[/QUOTE]
uymadıgım her sınyal 5000 5000 verii .. üüüüü üüvvvvvvvvv rallıye basladılar 100000 bile kesmez bunları... kesın notumuz artacak donemı takdir le bitirecez...
amma burdan bi sat sinyali gelse hemen uygularım bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sa günaydın bol kazançlar
[quote=Astatin;239228]ralli....[/quote]
Mesajlarınla , avatarın çok uyumlu,lem. Hedef şaşırtma mı yapıyon?:..:
ver alı cok hızlı yaptı bu sefer...10 gunde bıtırdı...öncekilere benzemıyor...sistemde alttan coktan mallanmıs olanlar ıcın partıal olarak cıkma zamanıdır...bunu yapamamış olanlar ıcın flat en mantıklısı...sonucta pıyasa kacmıyor...fırsat her zaman war..emme ortalamalar çok sıstı...duzeltmeye kalksa hafıf mınımum 800 puanı var mınor olarak asaıda..beklenmeli...
günaydın voborsa
73400 seviyelerde tutunursa 742xx yeni hedef olur bunuda aşarsa dahada üstü yok vursun gitsin.. ahanda son durum.... hersey ortada... sat gelmesi icin umutla bekliyoruz...
[quote=Kennym;239232]uymadıgım her sınyal 5000 5000 verii .. üüüüü üüvvvvvvvvv rallıye basladılar 100000 bile kesmez bunları... kesın notumuz artacak donemı takdir le bitirecez...
amma burdan bi sat sinyali gelse hemen uygularım bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
sana inanıyorum
[quote=Kennym;239232]uymadıgım her sınyal 5000 5000 verii .. üüüüü üüvvvvvvvvv rallıye basladılar 100000 bile kesmez bunları... kesın notumuz artacak donemı takdir le bitirecez...
amma burdan bi sat sinyali gelse hemen uygularım bak :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
Patron, mavi halka ile görünen yer dananın kuyruğunun koptuğu yerdi ve sistemde al verdiydi...Amma, dediğin türden histemimle başedemeyeceğimi ve bir yerde sistemsiz kapanacağımıı bildiğimden dün sadece saat başı spot endekse baktım..bazen izlememk daha iyi...bu arada....ralli:D:cool:
(Kraf; EMA 28-112-448-1792 ekşın)
[IMG]http://i40.tinypic.com/dqlwlv.png[/IMG]
boyle bır pıyasada flat ler ıcın yapılacak en zor ıslem sabırla flat kalabılmektır...ok ...pıyasa yukarı gozukuo...sımdı algılar ,"çok çıktı gevser" ve "ulem trend oluyo kacırmayalım atlayalım önceliindedir...fakat bu dırenc ustune atıs gep le olmustur...flatsen flatlıını bıleceksın su anda...:)
[QUOTE=excali;239207]Sınırsız kaynak.. Para basan kedi bu. Tüm düşüş beklentililerin dostu. Sen sadece TAKE PROFITEROL:..: noktanı 0.01$'a yazıp bırakıyorsun..Sonra düşlerin gerçek oluyo..:..:[/QUOTE]
demeeee.. almam lazım bundan.. almam lazım.. üüwww
yeni nickin hayırlı uğurlu olsun iskoçyalı..
iskoçyalı'nın şerefine bugün dönüş günü olsun..:)
[quote=jerfin;239251]yeni nickin hayırlı uğurlu olsun iskoçyalı..
iskoçyalı'nın şerefine bugün dönüş günü olsun..:)[/quote]
saolasın.
olsun apla... :)
[QUOTE=ERK;239244]sana inanıyorum[/QUOTE]
inanmakla başlar herşey :)
şaka bi yana , yükselişteki ivmeye göz atınca ya hakikaten cok yukarısı hedefleniyor , yada yukarda bı sure oyalanıp elındekı uzunları dehlicekler ve sonra düşeceğiz.. kanal ust dırencınde uzunları flatleyıp ustte kalması teyıtlendıkten sonra tekrar acmak daha mantıklı gıbı gıbı ..
eyooo elımde uzun olmayınca nasıl rahat konusuyorum yahu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=Astatin;239246]Patron, mavi halka ile görünen yer dananın kuyruğunun koptuğu yerdi ve sistemde al verdiydi...Amma, dediğin türden histemimle başedemeyeceğimi ve bir yerde sistemsiz kapanacağımıı bildiğimden dün sadece saat başı spot endekse baktım..bazen izlememk daha iyi...bu arada....ralli:D:cool:
(Kraf; EMA 28-112-448-1792 ekşın)
[/QUOTE]
yav patron gel senlen saolin tapınaklarına gidip sisteme uyma egitimi alalım .. bak omrumuz çürüdü histemli kısalmaktan.. sistem sistem deduk durduk simdi sistemimize uyamıyoz.. piuvvvv biz bu algılarla bir zıplar iki zıplarız bigun bi şişman bannak bizide avlar sonunda..
emekdarım,
piyasa hareketi aynen akşam konuştuğumuz gibi oldu ve ben 73.450 den full short yaptım.. 700 ü bekleyemedim yine her zamanki gibi.. ehehehee...:)
[quote=iskoçyalı;239252]saolasın.
olsun apla... :)[/quote]
Abi,
Sen sıkoçyanın neresindensin??:..:
sonunda zirveyi yakaladım mı yoksa..:..::..:
Akkız'a şişman parmak mı operasyon yaptı? 7.60 gördü bir anda..
ah bi pasta atanımız olsa da teşekkür etsek .. hem bugün için hem vade başı itibariyle..
günaydın hayırlı işler bol kazançlar.....
[quote=Kennym;239254]inanmakla başlar herşey :)
şaka bi yana , yükselişteki ivmeye göz atınca ya hakikaten cok yukarısı hedefleniyor , yada yukarda bı sure oyalanıp elındekı uzunları dehlicekler ve sonra düşeceğiz.. kanal ust dırencınde uzunları flatleyıp ustte kalması teyıtlendıkten sonra tekrar acmak daha mantıklı gıbı gıbı ..
eyooo elımde uzun olmayınca nasıl rahat konusuyorum yahu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
psikojenez böyle bişey işte...
69100 den short kaldım arkadaşlar tavsiye lazım. kapatıyımmı. 4000 zarar var. işten dolayı takip edemedim.
72825 altında en azından 20 lık bı bar kapanısı gormeden kısa dusunmek su an için zor...
[quote=excali;239258]Abi,
Sen sıkoçyanın neresindensin??:..:[/quote]
merkez :D:D:D
cümleten günaydın ... kapattım pozları .... a* ... aldığımızı verdik .. vermeseydik iyiydi ama ... portfoy ne zman iyi olsa böyle oluyor a* ... flat kalmayı beceremiyorum ... bende gayri daytrade yapacam ... saraylı abi gibi. . geceleri flat ...
okuduum bı yazıda flat olan yatırımcıların..pozısyona gırmek ıcın kendılerıne ekstradan sonradan,daha once dusunmedıklerı belırlemedıklerı yenı destek dırenc sevıyelerı belırledığı ve ona gore poz aldıkları yazıyor.boylelıkle psıkolojık dayanak sağladıkları...bunun önune gecebılmek içün belirlenen major kademelerin sabırla beklenmesi gerektiği yazıyor...
geçmiş olsun. banada bir tavsiye arkadaşlar. 69100 terse yakalandım.
[quote=jerfin;239262]sonunda zirveyi yakaladım mı yoksa..:..::..:[/quote]
İnşallah diyim ama,kuyruğu simit gibi kıvırıyor,gap ın dibine yaklaşınca,vermem diye...üüü
[quote=yusuf_alp;239276]geçmiş olsun. banada bir tavsiye arkadaşlar. 69100 terse yakalandım.[/quote]
abeyim burada kımse 4000 puan terste kalmıs bı poz için işlem yorumu yapıp o poza baalı paranın vebalı altına gırmeek istemeyecektir tahmınımce...
işler yoğunlaştı...hepinize bol kazançlar.
ekran izlemeye ara verelim biraz...
kolay gele voborsa.
[IMG]http://i40.tinypic.com/fu255k.jpg[/IMG]
[QUOTE=ATHLON;239275]okuduum bı yazıda flat olan yatırımcıların..pozısyona gırmek ıcın kendılerıne ekstradan sonradan,daha once dusunmedıklerı belırlemedıklerı yenı destek dırenc sevıyelerı belırledığı ve ona gore poz aldıkları yazıyor.boylelıkle psıkolojık dayanak sağladıkları...bunun önune gecebılmek içün belirlenen major kademelerin sabırla beklenmesi gerektiği yazıyor...[/QUOTE]
cok dogru soylemısler.. ben misal ne ara flat olsam , aha burası dırenc diip shortluyordum ... bakıyorum şimdi hic alakası yok .brv.brv.brv.brv.brv
margin yeme durumu var. butun pozisyonlarımı kapatacaklar. yoksa ihtiyaç kadarınımı
[quote=selçuklu;239274]cümleten günaydın ... kapattım pozları .... a* ... aldığımızı verdik .. vermeseydik iyiydi ama ... portfoy ne zman iyi olsa böyle oluyor a* ... flat kalmayı beceremiyorum ... bende gayri daytrade yapacam ... saraylı abi gibi. . geceleri flat ...[/quote]
geceye pozda kalmak kumardır.
trişe gelip de "hayır tekniği taktiği vardır" dese iplemem.
kumardır...
su an ortada ..marj 700 puan...daytradıng için alınan pozun yanlış olmasa bıle 700 puan (+,-100) terse gelme ıhtımalı war...
[quote=yusuf_alp;239283]margin yeme durumu var. butun pozisyonlarımı kapatacaklar. yoksa ihtiyaç kadarınımı[/quote]
ihtiyaç kadarını kapatırlar...