[quote=YAVUZHAN;239071]fiyatla beraber yükseldiği için olumluya yorulmalı..[/quote]
bence 72500 görmeyecek olurda görürse son mermilerimi orada sıkarım full şort olurum ama zannetmiyom pala o fırsatı vermez
Printable View
[quote=YAVUZHAN;239071]fiyatla beraber yükseldiği için olumluya yorulmalı..[/quote]
bence 72500 görmeyecek olurda görürse son mermilerimi orada sıkarım full şort olurum ama zannetmiyom pala o fırsatı vermez
yuh artık bu % 3.5 neyin primi...not artışı filanmı oldu...Kriz varken %1 düşmekte zorlanıyordu...:eek:
[quote=seçilmiş böcük;239077][B]yuh artık bu % 3.5 neyin primi[/B]...not artışı filanmı oldu...Kriz varken %1 düşmekte zorlanıyordu...:eek:[/quote]
%6'nın.
[QUOTE=unlimitted;239081]%6'nın.[/QUOTE]
hangi %6 nın.. iş güç derken birşeylermi kaçırdık nedir???sabah 1/10 short açmıştım. Bi geldik baktık coşmuş...mısır tarlası hikayesi ne dönecek olay nerdeyse...:mad:
[QUOTE=Kennym;239054]apsd +5000 muhtemelen yukarıya gıdecek onun ucun bunu yaptı ve bu kadar poz actı... yoksa bı mantık goremıyorum burada tutulması ve 3000 extra pozu burada goz gore gore acılmasına...[/QUOTE]
ahanda olan oldu apsd 2500 seviyesine indi tepede donerse burdan doner...
72650 yenı karar kısmı ya bırakacaklar ya tekrar yukarı basacaklar apsd sabit veya artarak...
[QUOTE=abka;238853]sistemde 71200 ve üzerinde gecici al çıkıyor..altında kayboluyor..sistem GÜNLÜKTÜR..[/QUOTE]
fiyat 72600 oldu..al devam ediyor...
yuh be....7.000 puan aşşağı ,sonra hop 7.000 yukarı
[quote=seçilmiş böcük;239087]hangi %6 nın.. iş güç derken birşeylermi kaçırdık nedir???sabah 1/10 short açmıştım. Bi geldik baktık coşmuş...mısır tarlası hikayesi ne dönecek olay nerdeyse...:mad:[/quote]
2 gün önceki %6'yı sen ben harika yerden şortla diye almadılar heralde. :)))
Işte soygun buna derler...
ver aşağı elini korkak alıştırma
[quote=dede;239105]ışte soygun buna derler...[/quote]
buradanda 1000 aşagı attımı soygun bugunluk tamamdır
[QUOTE=dede;239108]buradanda 1000 aşagı attımı soygun bugunluk tamamdır[/QUOTE]
yaparlarsa soygunu yarın yaparlar once 1000 puan sabahtan yukarı ittirler sonra ver elini yuregının goturdugu yer..
ama bana sankı soygun moygun degılde gul gıbı yukarı basıyolar gıbı gelıyo...
palam beni kırmaz çok nadirdir stopumu patlattığı
[quote=kitaro;239072]bence 72500 görmeyecek olurda görürse son mermilerimi orada sıkarım full şort olurum ama zannetmiyom pala o fırsatı vermez[/quote]
borsada fırsatlar bitmez :)))
pala herzaman yaptığını tekrarlıyor..
kapanış yine maksimumdan olacak gibi..
[quote=dede;239108]buradanda 1000 aşagı attımı soygun bugunluk tamamdır[/quote]
1000 yukarı atacakmış.. Yanlış yazmışız
en son 72050 den merdiven yapmışım long devam....geceyede long iyi akşamlar
Yarın haber filan gelebilü...
geceye kısa devam moral sıfır .. iyi akşamlar ..
[quote=selçuklu;239128]geceye kısa devam moral sıfır .. iyi akşamlar ..[/quote]
sağlık olsun patron,salma kendini,çıkartırsın sen acısını...
iyi akşamlar cümleten..
[QUOTE=selçuklu;239128]geceye kısa devam moral sıfır .. iyi akşamlar ..[/QUOTE]
bozma moralını patron ,
cumleten ıyı aksamlar..
[B]iyi akşamlar...boks..boks..uyk.uyk.brv.brv[/B]
selçuklu abi korkma yarın çöküş bekliom kara perşembe:)
Gerçeten buradaki kadar bilgili; sistem olusturmak ıcın calısan ve caba sareden kısılerı bırarada gormedım...
Ancak; hala tek sıkıntımız sudur ki;....
"Bu cok yukseldı artık burdan daha yukselmez"
"Bu cok dustu artık burdan daha dusmez"
Vadelının calısma seklı bu tarz dusunceler....
Dusunsenıze herkes bu sekılde dusunse (P.Y. de dahıl) HERKES para kazanır....
O yuzden tepe avcılıgı; dıp avcılıgı dogru degıldır...
Onemlı olan kafamızda DOGRU OLDUGUNA ınandıgımız; ANCAK ASLA VE ASLA INAT ETMETECEGIMIZ bır MAKRO olusturup; bunu bır SISTEMLE DESTEKLEYIP; agırlıklı olarak SHORT ya da LONG tarafına karar vererek ona uygun ıslemler yapmaktır...
Bır traderın ıllah ve ıbadullah her ıkı tarafa da dogru trade yapması mumkun degıldır.
O zaman YETENEKLI oldugunuz; (kı bu MAKRONUZLA DOGRU ORANTILIDIR) zamanı beklemek en dogrusudur.
Bu hem moralınızı yukseltecek hemde kendınıze olan guvenınızı artıracaktır.
Bugune gelınce; yaklasık 2 gundur yaptıgım yorumların uzerıne;
Tahmınlerımız dogrultusunda Kozaa Ve Dogan grubu endeks uzerınde yıne etkılı oldu. Akbank dısında malı sektorun uzerınde prım yapan kagıtlar olarak goze carptılar ve endeks dusundugumuz hareketı gerceklestırdı...
55.800 asagı gecılene kadar endeks bazında bır tehlıke gormuyorum...
Ancak yarın cok onem arzetmekte...
Oncelıkle yukarı beklentısı olanların umutlarını aldılar; bugune kadar ıse dusus bekleyenlerın...
Yarın tam bır duello havasında olacagı dusuncesındeyım...
Zıra; yarın alcalan tepelerın gecılıp gecılememesı ıcın bır karar gunu olabılır.
58.800 sevıyesının uzerınde kapanışlar yapmaya başlamamız halınde shortlerın cıddı dıkkatlı olmaları gerektıgını dusunuyorum.
55.800-58.800 arasında DAR-SIKISIK-GELGITLI seanslara da donebılecegımız gozardı edılmemelıdır. 58,800 sevıyesıne yaklasıldıkca 60.000 stoplu short; 56.000 sevıyesıne yaklasıldıkca ıse; 54.800 stoplu long denemelerı yapmak mantıklı olacaktır dıye dusunuyorum.
Halen bazı kagıtlardakı (TCELL; DOHOL) malları yerıne koymadılar ve ısrarla koymak ıstemıyorlar. Bu tahtalara hareket gelırse hızı yuksek olur dusuncesındeyım.
Bu degerlı forumdakı tum dostlarıma bol kazanclar dılıyorum.
[QUOTE=last trader;239121]en son 72050 den merdiven yapmışım long devam....geceyede long iyi akşamlar[/QUOTE]
biz de habire short merdiven yapıyoruz.. ama aşağı inen merdiven..:D:(
git gözükme gözüme...dng
[quote=jerfin;239194]biz de habire short merdiven yapıyoruz.. ama aşağı inen merdiven..:D:(
git gözükme gözüme...dng[/quote]
Sana bu kediden lazım..:..::..:
[IMG]http://i40.tinypic.com/21czear.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;239194]biz de habire short merdiven yapıyoruz.. ama aşağı inen merdiven..:D:(
git gözükme gözüme...dng[/quote]
Kusura bakmayın jerphin hanım :::uzun zamandır iki trendi üst üste yakalayınca biraz sevindirik oldum:D
sizde en kısa zamanda zaraları telefi edersiniz umarım siz iyi bir trader sınız,iltifat değil gerçekten söylüyorum...
[QUOTE=excali;239196]Sana bu kediden lazım..:..::..:
[IMG]http://i40.tinypic.com/21czear.jpg[/IMG][/QUOTE]
ee ama bu kedi de habire ''sell'' tuşuna basıyor..:D
[QUOTE=last trader;239199]Kusura bakmayın jerphin hanım :::uzun zamandır iki trendi üst üste yakalayınca biraz sevindirik oldum:D
sizde en kısa zamanda zaraları telefi edersiniz umarım siz iyi bir trader sınız,iltifat değil gerçekten söylüyorum...[/QUOTE]
sen daha iyi bir tradersin mustafa.. ee biraz karnım bursa da:D alkışlıyorum seni...brv
güzel kazandın, iyi günlerde harca..+.
[quote=jerfin;239202]sen daha iyi bir tradersin mustafa.. ee biraz karnım bursa da:D alkışlıyorum seni...brv
güzel kazandın, iyi günlerde harca..+.[/quote]
Senden bunu duymak güzel ama ben iyi bir trader değilim malesef olamadım daha,,burda sizin gibi çok değerli insanlar var onların fikir ve görüşlerinden faydalanıyorum tavsiye ve yorumdan kaçınıyorum...
sende inşallah benden daha çok kazanırısın,bu dileğim tüm diğer arkadaşlar içinde geçerli...iyi geceler yarın herkes için güzel olsun.....
[quote=jerfin;239201]ee ama bu kedi de habire ''sell'' tuşuna basıyor..:D[/quote]
Sınırsız kaynak.. Para basan kedi bu. Tüm düşüş beklentililerin dostu. Sen sadece TAKE PROFITEROL:..: noktanı 0.01$'a yazıp bırakıyorsun..Sonra düşlerin gerçek oluyo..:..:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]13 Mayıs Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] EUR Merkez Bankası Aylık Rapor 11:00 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Dış Ticaret Dengesi (Mar) 11:30 -£2,400Mlyr -£2,061Mlyr Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Mar) 11:30 %7,4 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD İthalat Fiyat Endeksi (y/y) (Nis) 15:30 %11,3 %11,4 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (8 May) 15:30 440K 444K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (1 May) 15:30 4590K 4594K Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Donald Kohn'un Konuşması (Canada) 16:00 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Ben Bernanke'nin Konuşması (Pennsylvania) 19:30 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Narayana Kocherlakota'nın Konuşması (Wisconsin) 20:00 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Richard Fisher'in Konuşması (Texas) 20:15 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
[B][I]Limited[/I][/B] iskoçyalı ,
Ojgeldin, günaydınlar..ehuhe:..:
herkese günaydın...
kedi güzel olmuş. kaç canı kaldı sayan var mı? :D
selçuklu patron yeni avatar yap abi yeni soluk olsun dedi, dedim daha radikal bi karar alayım.
kellemi alamadıkları sürece, bu nick iskoçyalı olacaktır...!
şşş pela, duydun mu lem totoş...haaaylendıır diyorum kılıç diyoruuuum. :D
güzel bir gün olsun.
[quote=iskoçyalı;239213]herkese günaydın...
kedi güzel olmuş. kaç canı kaldı sayan var mı? :D
selçuklu patron yeni avatar yap abi yeni soluk olsun dedi, dedim daha radikal bi karar alayım.
kellemi alamadıkları sürece, bu nick iskoçyalı olacaktır...!
şşş pela, duydun mu lem totoş...haaaylendıır diyorum kılıç diyoruuuum. :D
güzel bir gün olsun.[/quote]
Günaydın herkese....
"Kuzucu nikin" hayırlı olsun....:)
ralli......enseync
Cümleten Günaydın ve bol kazanclar ;
[QUOTE=excali;239211]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Ben Bernanke'nin Konuşması (Pennsylvania) 19:30 Yüksek [/B][/FONT][/SIZE][/QUOTE]
abey prensılvanya deyu bak hakkaten onemlı bu , bernankenın kasetle bı ılgısı yokmus sordurmuslar cocuklara ... :D:D:D:D
ahanda durum budur , 11 mayısta 69900 den gelen al halen korunmaktadır... yukarda düşüş trendi kanal üst direnci ve %100 geri alış seviyeleri bulunmaktadır.. onu da geçerse ben diim 100000 siz diin 150000 , hele bı not artsın neden olmasın :)
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim