Yav imageshack sitesine ulaşamadım, vade başından bu yana pasta yollıyım dedim olmadı, duruma bakılırsa millet komple short, durum kötü kolla portföyü:) vaziyetleri diyorum.
Printable View
Yav imageshack sitesine ulaşamadım, vade başından bu yana pasta yollıyım dedim olmadı, duruma bakılırsa millet komple short, durum kötü kolla portföyü:) vaziyetleri diyorum.
YYLD 3 dk üvv
mat müsterih nat müsterih..üww
verilerin çok önemi yok...
günlükler acayip uyumsuz ..
her halükarda sonuç satış yönünde olacaktır kanısındayım.....
a**q verisinin...::::::
on the table . üvvv .
eüzü....ya hakka yürüyeceğiz yada kalaeyi teslim alacağız şörtör kardeşler..amma hiç umutlu değilim....ver kötü gelip bi aşağı hülülülü yaparlara flat bile yapabilirm..yoks asistemmi..way **
3-2-1 :::
yemişim verisini .. üvvvv ..
bumu saruman..yapacağınnı hepsi bumu **
*İNGİLTERE/BROWN, "KÜRESEL BANKACILIK VERGİSİ İÇİN FRANSA İLE ORTAK ÇALIŞMA YAPIYORUZ"
bi bu eksikti.. ueheuh hep bana hep bana diyo la bunlar...
*İNGİLTERE/BROWN, "FRANSA İLE BİRLİKTE İRAN KONUSUNDA ETKİLİ YAPTIRIM İSTİYORUZ"
iran deplasmanı zor gecer dayılar bildiği için bole ayak oyunlarına devam edıyolar..
Haberle birlikte 17-18 adet long yapan oldu, çok sığ piyasa bu endeks kontratları:)
[QUOTE=Astatin;213839]bumu saruman..yapacağınnı hepsi bumu **[/QUOTE]
pala burdan bı makas eller operasyonu yapıp makasını + ya cıkarırsa seyreyleyın soykırımı :) 75000 bile oluruz bu hengamede.. uahuahuah
bak fılmde bu cumleden sonra mıgferdıbındekı kalenın surlarını yıkıyolardı unutma :)