gösterge negatif bölgede kalmaya devam ediyor..
aynı şekilde uzun ortalamaların üzerindede kalamıyor piyasa..
64500 üstünde kalıcı olamadıkça piyasa zayıf kalmaya devam edecek gibi..
[IMG]http://i48.tinypic.com/2isuuu.jpg[/IMG]
Printable View
gösterge negatif bölgede kalmaya devam ediyor..
aynı şekilde uzun ortalamaların üzerindede kalamıyor piyasa..
64500 üstünde kalıcı olamadıkça piyasa zayıf kalmaya devam edecek gibi..
[IMG]http://i48.tinypic.com/2isuuu.jpg[/IMG]
piyasaya para giri 20 mılyondan 1 mılyona dustu... ayrıca yabancı takası piyasanın 3 gunluk tepkisinde feci gerilemiş farkettinizmi bilmiyorum. 65.97 lerde kapamıs dun bugun nolcak bakalım :D cakallar caktırmadan cıktılar piyasadan
Piyasalar çok zayıf görünüyor gözüme... Azılı boğalıyım ama benim bile elim long butonuna gitmiyor... Uygun bir yerden short'lamaya niyetliyim hatta...
[QUOTE=unlimitted;198780]1 dakikalıklar ile paritelerde bitmeniz 20 dakikanızı almaz.[/QUOTE]
Paritelere daha hiç bulaşmadım vob bile bazen sinirlerimi alt üst ediyor.Nerden
buna bulaştım diyorum ama şu içimdeki şort askı yokmu o beni bulaştırdı,yoksa
vob da ilk çıktığında 6 ay yuzüne bakmamıştım.
Bir dk lıklara bakma sebebim pozisyon açtığım andan sonra kazanmak için yoksa
terse gittiğinde moral bozukluğu başlıyor,böyle oluncada yanlış kararlar peş
peşe geliyor.
Benimki sadece bir öngörü
[quote=EMEKDAR;198779]Diyorumki;iki yumurta tokuşturuluyor ve birisi kırılacak,bunlar kıta olsun..:::[/quote]
yumurtanın biri 62500 de kırıldı, ağa şimdi yeni bir yumurta ile 62500 cüyü tokuşturmaya devam ediyor, nereden kırılır ona bakacağız, işimiz bu,.......
kıran 69000 gücünde, 65000 gibi 69 000 tepesi atacak daha sert vuracak, ağaya, şey pardon yumurtaya, ağamı yumurtadadn, yokasa yumurtamı ağadan,.......:::
tecrübelerime göre AB kamuoyu kısa sürede yeterince hazırlanmıştır....
yunana sert çıktık....başının çaresine bak dedik......
amma...???.........bu yunan batarsa ucu bizede girer...ehmmm...mecburen kurtarıyoruz
istemiye istemiye......sehven ..........
esas önemli olan bu senaryo satın alındı mı.???? ve ardından kurtarma şekli....
ne maç oluyor be............
[quote=indregandi;198775]5 dak analiz,
des 63500
dir 63925 geçilirse üvvvv
son durum satış baskısında düzelme eğilimi,[/quote]
dir 850 oldu, destek aynı,...
Credit kafa karıstırıyor.. EFG yine konu mankenimi bugun acaba , Tera,Mira,meksa,is dengeli gorunuyor pozları haberi bekliyorlar cok fazla artı da yok ekside takaslarda bugunluk AGA'nın ..
maç salı günü seyircisiz oynanacakmış............
FIFA kararı.............
bence AGA yumurtadan abi hehehe..
bu arada spotda para cıkısı basladı... vobda ise para girisi var son yarım saat heyecanlandım haa :D
spota gore suanda 63900- 64000 aralıgında dolasması gerekirdi bunun Longcu yakalama derdinde sanırım fıyatı asagıda tutması ile cunku bu seviyelerden kısacı gelmez ben gelmem yani :D
[quote=boz ayı;198790]tecrübelerime göre AB kamuoyu kısa sürede yeterince hazırlanmıştır....
amma...???.........bu yunan batarsa ucu bizede girer...ehmmm...mecburen kurtarıyoruz
ne maç oluyor be............[/quote]
Kurtarma işlemleri kim ve kimlerle olacak,amaç ne olacak,amaca ulaşılacakmı...kurtarmamı,kurtarmamamı gerekiyor ...vs vs vs vs...:confused:
[QUOTE=boz ayı;198790]tecrübelerime göre AB kamuoyu kısa sürede yeterince hazırlanmıştır....
ne maç oluyor be............[/QUOTE]
Abi bu olay ilk çıktığında aklımıza ilk gelen şu oldu bunlarda ruslar gibi bizim
buraya doluşurlarmı dedik
Gecenin dördündede başka ne muhabbet olurki
[quote=VOBiX;198769]Yeni sistemler aradığından meşgul imiş ben öyle duydum .kom[/quote]
TOKOBA da mı meşgul?:o
[quote=indregandi;198789]yumurtanın biri 62500 de kırıldı, ağa şimdi yeni bir yumurta ile 62500 cüyü tokuşturmaya devam ediyor, nereden kırılır ona bakacağız, işimiz bu,.......
kıran 69000 gücünde, 65000 gibi 69 000 tepesi atacak daha sert vuracak, ağaya, şey pardon yumurtaya, ağamı yumurtadadn, yokasa yumurtamı ağadan,.......:::[/quote]
indrecim,
Kasdettiğim bu değildi..ancak bu açıklamada çok faydalı oldu...
yaşadık uşaglar yaşadık........
yunan..ispanyol..italyan..ingiliz..irlandalı......
hazırlanın sefer yakındır...........
[quote=BOSNALI;198795]spota gore suanda 63900- 64000 aralıgında dolasması gerekirdi bunun Longcu yakalama derdinde sanırım fıyatı asagıda tutması ile cunku bu seviyelerden kısacı gelmez ben gelmem yani :D[/quote]
belki deöğleden sonra çok pis çakacaklar.dng kısacı gelmesin gelemesin diye böyle yapıyolardır:::
Haylojel uzun zamandır yok efiksci :(
Aha, yakaladım..Bay MAVİ gelmiş....Yakalamışken bir EW VOB30 sayımı alsak şık bir manzara olurdu....
[quote=boz ayı;198801]yaşadık uşaglar yaşadık........
yunan..ispanyol..italyan..ingiliz..irlandalı......
hazırlanın sefer yakındır...........[/quote]
Abi bi Cortlıcam HACLI ordusu dagılacak :) izleyin veri saati 1000 kontrat tek kalemde kim basıyor aksam soracam ona gore hehehe
şubat vade başı pasta gönderecek varmı
Grafikde belirttigimiz destekde son 1 saattir ip gibi dizildiler, sadece teknige baksam gozum kapalı long olurdum amma işste amması var :D
[quote=Astatin;198803]Haylojel uzun zamandır yok efiksci :([/quote]
Asticim,
Saat 1243 hatırlatayım..gecikmesin....;)
Simdi Almanya mi kurtaracak Yunanistan`i?
Hem de bugün mü?
Cok manidar, cok:)
Bugün karnaval basaldi Almanya`nin bircok kentinde. Zaten millet sarhos olmaya basladi. Kamuoyu pek de takmaz bence Yunanistan`i su anda:)
[quote=EMEKDAR;198808]Asticim,
Saat 1243 hatırlatayım..gecikmesin....;)[/quote]
yanlış olmuş yaww..sıralama 2 saat 3 saat ve kapanış olacağdı....yani 13:43 doğru saat :)..kapanış tutsun da gersi mühim deellll
120 dklık analiz,
dir, 64875
des, 62900- yenilendi 62300 den revize,
py 120 dklıkta, 3.02.2010 dan beri satış baskısında son yapılan yukarı ataklar henüz bunu çözemedi, ancak 64100 seviyesinin geçilerek üstünde kalınması durumunda 64875 ve 65200 hedeflenecek ve geçilmeye çalışılacaktır, amaç ehli keyf short kitleyi tehdit etmek, mikser yaparak iz kaybettirmek ve toplu olan malı bozarak hafıza kaybettirmektir, hafızalar ve istek 57-58 yönündedir,
[QUOTE=Astatin;198803]Haylojel uzun zamandır yok efiksci :([/QUOTE]
dathill moddadır astet
[quote=indregandi;198812]120 dklık analiz,
dir, 64875
des, 62900- yenilendi 62300 den revize,
py 120 dklıkta, 3.02.2010 dan beri satış baskısında son yapılan yukarı ataklar henüz bunu çözemedi, ancak 64100 seviyesinin geçilerek üstünde kalınması durumunda 64875 ve 65200 hedeflenecek ve geçilmeye çalışılacaktır, amaç ehli keyf short kitleyi tehdit etmek, mikser yaparak iz kaybettirmek ve toplu olan malı bozarak hafıza kaybettirmektir, hafızalar ve istek 57-58 yönündedir,[/quote]
Sabah Bol köpüklü kahvelerimizi yudumladık, gün içi trade imkanını gördük,
Shortlarla arkamıza yaslanmaya devam ediyoruz,
Bugün artı kapatmak için her türlü çabayı sarf edeceklerdir,
ama artı miktarı ne kadar alçaksa o kadar iyi.
Ama yarın için geçen cuma günü gibi kırmızı uzun barı görmek güzel olacaktır. Bugün biraz daha aşağı salabilirler,
don't panic .boks..boks.
[IMG]http://i46.tinypic.com/2hncfh4.png[/IMG]
ya bu arkaya yaslanmak ne güzelmiş beee...bu hafta sadece iki işlem yapmışım.ehuhee
Tekrar kısa üwwww (63675)
[QUOTE=Astatin;198821]ya bu arkaya yaslanmak ne güzelmiş beee...bu hafta sadece iki işlem yapmışım.ehuhee[/QUOTE]
ee dathill mod buna denir gayri
Yav sistemimle sanal hesaptan bi eurusd ardından bir usdjpy short yaptım 8000 dolar indragandi oldu vobtada tık yok! **
Selçulu patron nerdesin..TGG sıfıra düştü, fiyat 775 e çıktığı halde..küskübar gelebilir..üwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/ncnxia.jpg[/IMG]
[quote=istavrit;198819]Sabah Bol köpüklü kahvelerimizi yudumladık, gün içi trade imkanını gördük,
Shortlarla arkamıza yaslanmaya devam ediyoruz,
Bugün artı kapatmak için her türlü çabayı sarf edeceklerdir,
ama artı miktarı ne kadar alçaksa o kadar iyi.
Ama yarın için geçen cuma günü gibi kırmızı uzun barı görmek güzel olacaktır. Bugün biraz daha aşağı salabilirler,
don't panic .boks..boks.[/quote]
bu gün uzun çakalım, yarına analiz yaparız , seans sonuda olabilir, no panic,....... oynaş bandını açıklayalı 2 gün oluyor, bunun tabanı 62500 de burası kırılmalı, yukarıdada 67 000 var, bunun kararını biz veremeyiz, analiz ederiz mantık ve parametrelerle, ha birde macro,.......
buradan baktığımızda satış baskısı altında yatay piyasadayız, yani trade için uygun piyasa,
poz için üç durum var,
1.mevcut shortu korumak
2.65-67 arasından short olabilmek
3.62500 kırılışını görmek,
şimdi hiç birindeyiz, yazdıklarımı dikkatli okursanız, orada derimki,120 lik dahil satışta hali hazırda, nasıl kurtulur 64100 üstü kalıcılık, devamla derimki sıra günlükte daha bunun satışını yiyecez, tepkisini koyacaz, karar verecez, oy oy oy ......
4.ağa bunların hepsini bırakacak aşağı uçacak, o nada hepimiz yetişiriz o panikle dibinin çok derin olduğunu gösterir ağanın, yolda yakalarız,....
[quote=Astatin;198821]ya bu arkaya yaslanmak ne güzelmiş beee...bu hafta sadece iki işlem yapmışım.ehuhee[/quote]
Sn. Astatin,
69500 üstü ana pozisyom maliyeti var, her yukararı yaptığında ilave açıp aşağıda verdim, şimdiye kadar açtığım ilavelerin hiçbirini maliyetime veya zararına vermedim, tepki yapacağımızı sokataki çocuklarda biliyordu,
açıkçası 65500'e kadar dün çıkartmalarını istiyordum, ama EFG'yi shortçular bitirdiler.
Zaman Long zamanı değil, 57 binde shortlar reverse olacak taki 65 bine kadar , ondan sonra ver elini OBO:..:,
[quote=Astatin;198810]yanlış olmuş yaww..sıralama 2 saat 3 saat ve kapanış olacağdı....yani 13:43 doğru saat :)..kapanış tutsun da gersi mühim deellll[/quote]
Sizin kapanış tahmininiz nedir .uyk
OBO OBO'dur, sol omuz biraz dandik diye hor görmeyelim garibi... :)
475 long denedim herkese bol kazançlar.
ayulara birkaç haftalık projeksiyon........
62.500-65.200 bölgesinde git gel ...bitiminde....
62.500 kırılışı....ve hedef 57.000.............