Selçuklu,
TGG 1..belki merak etmişindir ..üwww
Printable View
Selçuklu,
TGG 1..belki merak etmişindir ..üwww
günaydın arkadaşlar güzel bir gap oldu 64.000 flat herkese bol kazançlar.
[quote=unlimitted;198593]o zaman ne bizi yiyon multipass zarttipuss koptiluk diye lem.
sistemine 3 lagos, bi de efe yeşil kapak. :D[/quote]
üstadımmm bu açılısı +gap mıydı....fikirleriniz nedir+.
[quote=unlimitted;198593]o zaman ne bizi yiyon multipass zarttipuss koptiluk diye lem.
sistemine 3 lagos, bi de efe yeşil kapak. :D[/quote]
Seni yemeyen ölsün:..::..::..:
Sistem sadece multipass değil ki..o sadece bir parçası:..::..::..:
bu durumda fazla fiyat vermiş olabilirsin.... bu durumda 3 lagos bende kalsın...yeşil efe ve kapak:..::..::..: sende kalsın....
lem sabah sabah geyik sarma yapma..kızacak forumdaşlar bak dimedi deme:D:D
direkt stop seviyemi patlatarak başladılar..
yine dün sabaha döndük..
64050 stop !
flat !
Gunaydın arkdaslar herkese kolay gelsin..
sabah sabah Gapı kacırmak istemedim uykumdan kalkdım :) 64100 ort. ile Shortladım bakalım hayırlısı..
[quote=Astatin;198604]Seni yemeyen ölsün:..::..::..:
Sistem sadece multipass değil ki..o sadece bir parçası:..::..::..:
bu durumda fazla fiyat vermiş olabilirsin.... bu durumda 3 lagos bende kalsın...yeşil efe ve kapak:..::..::..: sende kalsın....
lem sabah sabah geyik sarma yapma..[COLOR=red]kızacak forumdaşlar bak dimedi deme[/COLOR]:D:D[/quote]
haklısın, işimize bakalım. hatta şimdiden özür dileyelim bütün forumdaşlardan. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
Çok acayip teknik analiz yaptım... Sonuç şu: 63.900'ü koruduğu sürece 63.875'in altına inmez.... .dng
[quote=Strategist;198608]Çok acayip teknik analiz yaptım... Sonuç şu: 63.900'ü koruduğu sürece 63.875'in altına inmez.... [/quote]
Bu da harbisi... Şu kırmızı çizgi kırılmadıkça long, kırılırsa short'um...
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR
[quote=steveee;198603]üstadımmm bu açılısı +gap mıydı....fikirleriniz nedir+.[/quote]
tam olarak bilmediğinizi düşünerek cevaplayayım. + gap idi evet. yani yukarı açılış.
ben + gap sonrasında da satış öngörüyorum demiştim.hala değişmedi fikrim.
bu arada aman diyim, ben üstat filan değilim. asla öyle bir iddiam olmadı, olmayacak. benden daha az görenden daha tecrübeli, daha çok görenden daha tecrübesizim o kadar.
bu işte üstatlığa filan inanmam. imzamdan da bellidir.
Günaydınlaaaaar
geceye long kalan arkidaşleri teprik ederim .brv
ben şincilik kısaya devam :o:o:o gelişmelerle karşınızda olcem.
075 ort kısa 925 uzun .. son poz uzun... istopu yazdım çıkmam gerek .. size bol kazançlar .. öğleden sonra gelirim .. geldiğimde tavan olsun mümkünse .. üvvvv ... ehuehehue:o:o:o
[quote=Strategist;198608]Çok acayip teknik analiz yaptım... Sonuç şu: 63.900'ü koruduğu sürece 63.875'in altına inmez.... .dng[/quote]
Gerçekten çok acayip.Teprik ederim.brv
Bu seviyenin üzerinde açılışı ben de beklemiyordum ne yalan söyleyeyim...
günaydın. gapla acılmaz diye ümitlenmiştim sağlk olsun.
Yapma stratejist abi, dun asti kapanısı bildi , ama dedik ya kedi 2 . kez zıplarmı olmeden once ben zıplayacagını tahmın ettım ama LONG giremedim snn asagıdaki grafiki bende gordum dun cunku altında kapanıs yapmıstı destegin yemedi :)
efg bu işi biliyor dün ortalamasını 1000 puan altına düşmesine rağmen delikanlı gibi durdu:)
[QUOTE=yusuf_alp;198544]zararı kesmeyi dusunuyorum. acılışta +gap olsa bile 1030-1100 arası bir dusus sonrasında yukarı istikamet olabilir. ama geçici tabii .[/QUOTE]
gece yazdım.içimemi doğdu ne..
xtrader
[B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]63600[/COLOR]/[COLOR="Red"]64200[/COLOR]/64750/65200
63200
62600/61975/61600[/SIZE][/B]
[quote=BOSNALI;198617]Yapma stratejist abi, dun asti kapanısı bildi , ama dedik ya kedi 2 . kez zıplarmı olmeden once ben zıplayacagını tahmın ettım ama LONG giremedim snn asagıdaki grafiki bende gordum dun cunku altında kapanıs yapmıstı destegin yemedi :)[/quote]
Şahsen ben gap tahmininde VOB grafiğinin, VOB'daki destek ve dirençlerin en ufak bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ben 17:25-35 arasında sadece DOW ve S&P 500 grafiklerine bakarım. Bunlar desteklerini koruyorsa sorun yok. DOW'un genellikle açılıştaki yönünün tersine kapanış yaptığını da dikkate alırım.
[quote=last trader;198618]efg bu işi biliyor dün ortalamasını 1000 puan altına düşmesine rağmen delikanlı gibi durdu:)[/quote]
dünkü EFG'nin karşı ayağının garanti olduğunu düşündüğümü söylemiştim.
akşam çok sağlam bir kaynaktan, düşüncem doğrulandı.
kurumlardan ziyade tarzlara odaklanmak daha doğru.
cümleten günaydın ve bol kazanclar :)
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=298702&resize_x=600[/IMG]
[quote=yusuf_alp;198616]günaydın. gapla acılmaz diye ümitlenmiştim sağlk olsun.[/quote]
dün kapatmadınmı sözleşmeni ????
cerfin üstat nerde yaw :p
Tam dedigim gibi olmus Dolar 1.5130 daki desteginden tepki verdi suanda ,spotun acılısı ile bir tepki daha verir endeks kontratları ama yon asagı bence dolar desteginin altına gelmez tahmınımce, destekleri 63650 -63250, pivot seviyesi 63550
yok kapatmadım. bir ihtimal gordum
Hayırlı sabahlar sevgili forumdaşlar bakalım bugün ekmek çıkacakmı bize....
[quote=yusuf_alp;198630]yok kapatmadım. bir ihtimal gordum[/quote]
Allah korusun ama insanı iflasa da hep bu umut götürür zaten. Piyasa yukarı da gider, aşağı da gider. Nereye gideceğini EFG çalışanları hariç bilen yoktur. ;)
Zararlı pozisyonu açık tuttuğunuz sürece %50 iflas riskini göze alıyorsunuz demektir.
haklısın bugun yukseliş sonrasında düşüş gordum
sistemini bir an önce kurmanı ve disiplinden ayrılmamanı tavsiye ediyorum..
[QUOTE=prodrive;198631]Hayırlı sabahlar, sevgili forumdaşlar bakalım bugün ekmek çıkacakmı bize....[/QUOTE]
kasa kasa balığada razıyız...
bak astiye yedi balığı hiç sesi çıkmıyo...
(üstünede gapı yedi belki ondanda olabilir..)
Herkese günaydın...
63200 den geçmiş ilk işlem 1 adet ve sonrası 63800 üstü... Bunu nasıl beceriyorlar anlamak mümkün değil, grafikte gapı yokettiler :)
[quote=Strategist;198623]Şahsen ben gap tahmininde VOB grafiğinin, VOB'daki destek ve dirençlerin en ufak bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ben 17:25-35 arasında sadece DOW ve S&P 500 grafiklerine bakarım. Bunlar desteklerini koruyorsa sorun yok. DOW'un genellikle açılıştaki yönünün tersine kapanış yaptığını da dikkate alırım.[/quote]
herzaman tersine kapanıs yapmaz bende senn gibi dikkat ederim gun boyunca acık hatta bende dow future grafigi endeks kontratı ile yanyana :) dun kapanısımızda gecen gunku dibindeydi dow 2li dip yapmıstı yani, kapanısda sıcradı ewet suanda daha da uzerinde FDOW da 10060 atagı bekliyorum orası dusus kanal direnci gecemez bence cok buyuk haberler gelmezse yamulturlar oradan ve 3. kez 9930 ları denerse kırılır bu sefer.. destek direncler bence onemli cunku hep o noktalar arası trade ediyorlar dikkat etmesem bnde kaaalee almam ..
hissi hareketler bir süre kar yazsada sonu hüsranla biter..
arkadaşım kusura bakma da bu şekilde devam edersen yersin parayı 500 puan zararla dün kapatmalıydın..
[QUOTE=unlimitted;198628]cerfin üstat nerde yaw :p[/QUOTE]
burdayım hocam:)
bugün garan ve akbank da bilanço beklentisi bitti moduna girerlerse piyasa beklediğin gibi ilerler..:::
günaydın arkadaşlar,
evet . geceden dow un eksi kapatmasını - gap olabileceğini dusundüm