Sabah sabah parite aldı başını gider
Spot açılsın 63200-300 lere kadar bi yükseliş olması lazım
Printable View
Sabah sabah parite aldı başını gider
Spot açılsın 63200-300 lere kadar bi yükseliş olması lazım
ula var ya bızım mıllet manyak ya...bı 200 puan kaldırıo fon..peşinden kapanan kapanana..kapatarak yukseltıo fıyatı..eheueheu..yahu tabıkı yabancı burda oynııcak..daha kek yatırımcı var mı borsada...)
ha kaldırmasa,iki karşılık verse alıma yukardan..bı pıyasanın elektriine baksa..yok ılla kacacak...)
[quote=ATHLON;383939]ha kaldırmasa,iki karşılık verse alıma yukardan..bı pıyasanın elektriine baksa..yok ılla kacacak...)[/quote]
Hadji o bişi diilde,
Mahi nin içinde saklı olan ancak dışarı vuramadığı öfke, dışarı vurmadığı sürece onu gözde yapmaz ama sarayın demirbaşı yapar...dışarı vuracağı öfke ise onu ya sürgün yapar ya da gözde yapar.dng
yeri gelmişken yada gelmemişken ifade edeyim dedim:o:o
isabella diom patron forçuna diom..daa da bişii demiom...
ha bu arada arkadaşın fılmı gelıo ..fetıh 1453...sıkı yapım...cocuk sırf fılm ıcın 1 senedir her gun avırlık çalısıo...bizans gumandanını oynııcakmış...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=vld2cLpznAE[/URL]
bu da blowers daughter ın şayne bı versıonu..stetom portekizce sever deyu ekledım..:)
52050 spot100 ..kullanacaktır..:)
[quote=ATHLON;383941]isabella diom patron forçuna diom..daa da bişii demiom...
ha bu arada arkadaşın fılmı gelıo ..fetıh 1453...sıkı yapım...cocuk sırf fılm ıcın 1 senedir her gun avırlık çalısıo...bizans gumandanını oynııcakmış...[/quote]
valla patron ben artık ayırmıyorum onları... Hürrem-Mahi-Fortuna, her biri kendine has özellikleri olan güzide yaratıklar.. bu manada Kanuni yi çok iyi anladığımı söyleyebilirim:p
arkadaşın filmi dediğin hangi arkadaş..? mahi mi?
[quote=Astatin;383944]valla patron ben artık ayırmıyorum onları... Hürrem-Mahi-Fortuna, her biri kendine has özellikleri olan güzide yaratıklar.. bu manada Kanuni yi çok iyi anladığımı söyleyebilirim:p
arkadaşın filmi dediğin hangi arkadaş..? mahi mi?[/quote]
yok ,bu erkenk...cengo bizim...
NUNU larda çok rahat şortlarikene, PUPUlarda nedne lonklayamıyorum acep:D ana trend is most important çüngüüüü:o:D
[quote=ATHLON;383945]yok ,bu erkenk...cengo bizim...[/quote]
Hadji senin durumunu pek parlak görmüyorum söliim şimdiden:D:D
Neden dersen, bu medya camiası ile çok içli dışlı gördüm seni, bu rating de şike olayının ucunun sana uzanmasından korkuyorum.. o olmazsa, vob ila ilgili bir operasyon olursa adaysın içeriye..demedi deme.dng
[quote=Astatin;383947]Hadji senin durumunu pek parlak görmüyorum söliim şimdiden:D:D
Neden dersen, bu medya camiası ile çok içli dışlı gördüm seni, bu rating de şike olayının ucunun sana uzanmasından korkuyorum.. o olmazsa, vob ila ilgili bir operasyon olursa adaysın içeriye..demedi deme.dng[/quote]
:))medya dunyası eidir patron..sayelerinde iki partıye gıdıoz,bara pavyona gırerken sorun etc yasamıoruz..ha medya demısken ,en yakın arkadaşım da daha yeni girdi fatmagül ün suçu ne adlı dızıye..doktoru mu ne oynııcakmış...bı doktor kızı bı psıkopatın elınden mı ne kurtaracakmıs..bu arada dun işlem etmedim...500 ustunde arttırırım kontılerı..:)
reminder 4 şüpheli minds.......
İşkembe Projections Sınırsız Sorumsuz Ltd. A.Ş.den analiz;
Ana trendin aşşa olduğu varsayımıyla, 1 inci hallaç barda şortları yenilen ky nin pozları 2 inci hallaç barda sürmenaj edilir ve aşağı döner..
63400 üzeri bu senaryo badem olur
He he he..Long Live Hallaç Bars Teoremi..hehe..Hay maşallah k********h...
Bugün
11:30 ingiltere GSYH 3. çeyrek
15:30 ABD GSYH 3.çeyrek
bu veriler önemli, final oluyor
haliyle akşama dowda ralli var
he he
yılsonu rallisi:)
22/12/2011 11:26:21 FRANSIZ MİLLETVEKİLİ BOYER, ''TÜRKİYE'NİN DİPLOMATİK TEHDİTLERİ KABUL EDİLEMEZ''
hıh
sanki kendi yaptıkları pek âlâ bişeymiş gibi
küstah adamlar
avrupanın çingenesine bak bize posta koyuyo ne günlere kaldık...
parite hiç bu kadar olumlu olmadıydı son zamanlarda
akşama 1,3250 hedeftir gözümde:)
10.40 ın altına düşmeyen tahvil..piyasayı bearish leştirir..hem de çok feci bearishleştirir...
Pariteyi bi tek biz takıyoruz
neden?
pek çok ky bunlara bakarak al sat yapıyo
Aslında 1,3062-1,3084 aralığı çarpma bölgesi
1,3062 altında satışlar kuvvetli olur borsalar etkilenir, ama çok az etki olması gerekir...
bi de taban olaydık..hoş olacaydı...hacıex gelse de falımıza baksa
[quote=Astatin;383951]İşkembe Projections Sınırsız Sorumsuz Ltd. A.Ş.den analiz;
Ana trendin aşşa olduğu varsayımıyla, 1 inci hallaç barda şortları yenilen ky nin pozları 2 inci hallaç barda sürmenaj edilir ve aşağı döner..
63400 üzeri bu senaryo badem olur[/quote]
öne alalım şunu..ehuheuhe...kokareç yiyem bari bugün..ehuehe..with respect...:p
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5871&d=1324546842"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=5871&stc=1&thumb=1&d=1324546842[/IMG][/URL]
Şu 1 dk lık vob grafiği
İndikatörüm şaşmaz çalışıyor bunda:)
[IMG]http://a1112.hizliresim.com/s/q/18mwh.jpg[/IMG]
Yukardaki indikatör bu sabah al vererek başlamıştı ilk dakika kapanışından. şimdi görüldüğü gibi satta.
aylık kıraf..
tehlikenin farkındamısınız..eğer yeşilleri kırarsa
1.3250 mi?. Hemde akşama. Çouk oyuncağımı bu işler yahu.
[quote=bull market;383958]parite hiç bu kadar olumlu olmadıydı son zamanlarda
akşama 1,3250 hedeftir gözümde:)[/quote]
[QUOTE=canterburytales;383980]1.3250 mi?. Hemde akşama. Çouk oyuncağımı bu işler yahu.[/QUOTE]
Akşam derken gece dow açıkken demek istedim..yoksa bu akşam bizim kapanışa değil:)
dün bı ara 1700 puvan kar goren pozısyon,200 puvan karla kapanır..ossun buna da bereket versın....
Farketmez. zaten yarın bir gün tatile girecekler. Yılbaşı sonrası deseniz anlarım.
[quote=bull market;383981]Akşam derken gece dow açıkken demek istedim..yoksa bu akşam bizim kapanışa değil:)[/quote]
[QUOTE=canterburytales;383983]Farketmez. zaten yarın bir gün tatile girecekler. Yılbaşı sonrası deseniz anlarım.[/QUOTE]
Mesele orada zaten, tatile girmeden önce bi olumluluk planlanıyor görünümü var piyasalarda, bu durumda bugün yada yarın,ama ben tercihen bugünden kuvvetli alım yaparlar, yarında en yüksekten kaparlar tahminim var ABD piyasaları için.
Yılbaşına çok var, rakamsal öngörü için o kadar zaman uzun bir zaman bence...
[quote=ATHLON;383982]dün bı ara 1700 puvan kar goren pozısyon,200 puvan karla kapanır..ossun buna da bereket versın....[/quote]
sana bişi olmasın aftlo
ikinci seans vob u pis alacaklar gibi bi his var içimde..64000 lere kadar falan
Estetük buba,
Öğlen İşkembe çorbası da içseydin. İçine gül suyu da katsaydın...;)
2/12/2011 14:03:13 TCMB, FAİZ ORANLARININ SABİT TUTULMASINA KARAR VERDİ
Tuh yaw, paradan para kazanacaklara kötü haber oldu bu
Para nın durduk yerde getirisi olmasa ne işe yarar bu para?.dng
Yenir yenir, faizinden hayır gelmesss:..:
62600 kısa..içgüdü..
sistem, fdow falan...
22/12/2011 14:21:08 *fransa meclisi genel kurulu, 1915 olaylarıyla ilgili ermeni iddialarının reddinin suç sayılmasını öngören yasa teklifini kabul etti
Sarko bittin sen
Yüksekovada 1 şehit
cudi dağında 20 teröris kıstırıldı
Bu ne yaaa hepsiylen biz uğraşıyoruz
meksikaya bakın helal olsun ne yapmış.
[COLOR="Red"][B]Ermenistan ve Paris'i şok edecek karar[/B][/COLOR]
Meksika Kongresi Ermenistan'ı ve Paris'i şok edecek bir karar kabul etti.
Güncelleme:22 Aralık 2011 14:30
Fransa Meclisi'nin 'sözde Ermeni soykırımı iddialarını inkâr edenlere hapis cezası öneren' yasa tasarısını kabul etmeye çalıştığı bir sırada Meksika Kongresi Ermenistan'ı ve Paris'i şok edecek bir karar kabul etti.
Soykırım teklifi geçti
Meksika Kongresi, silahlı Ermeni güçlerinin Azerbaycan'ın Hocalı kentinde yaptıkları katliamı kınayan bir karar kabul etti. Meksika,'Hocalı katliamını', 'soykırım' niteliğinde değerlendirdi.
Bizim kongremiz yokmu yaw Ermenistanın hocalı katliamını soykırım diye adlandıralım
İsveç Parlamentosu'nda geçtiğimiz aylarda düzenlenen oylama ile 1915 olaylarını soykırım olarak tanıyan ülkelerin sayısı 20'ye yaklaştı.