bir miktar short kapattım 85075 de ondan gitmiyor :D:D aahahahah komploya ba :D:D
Printable View
bir miktar short kapattım 85075 de ondan gitmiyor :D:D aahahahah komploya ba :D:D
ACABA DİYORUM VOBU BİLEREKMİ ALMIYORLAR DÜŞECEK İZLENİMİ VERMEK İÇİNMİ YOKSA HARBİDEN DÜŞECEKTEMİ ALMIYORLAR :rolleyes: BUNA NE DENİR ŞİMDİ PARANOYANIN KRALI OLDUM BE
200 den tekrar açim anında 86 pehhh
Adamlara alım fırsatı doğdu işe bak veri kötü geldi...
Senin gibi piyasanın ben ********* 050 stop veri bozuk gelecek galiba
Lem 15:15'de veri mi olur... Ben 15:30 diye bekliyordum.. Neyse tırtıkçı sistem haklı çıktı... :) Şansımı fazla zorlamadan flatleyeyim... :)))
Alt yapı süper hisseler taş gibi duruyor
[quote=a.kaya;296040]ACABA DİYORUM VOBU BİLEREKMİ ALMIYORLAR DÜŞECEK İZLENİMİ VERMEK İÇİNMİ YOKSA HARBİDEN DÜŞECEKTEMİ ALMIYORLAR :rolleyes: BUNA NE DENİR ŞİMDİ PARANOYANIN KRALI OLDUM BE[/quote]
Acaba, Spot piyasada hisse alıp, aldıkları hisseleri hedge etmek amacıyla Vobda shortladıkları için olabilir mi ? :)
oynamıyom ben ulen verin misketlerimi .dng
[quote=sazan;296048]Acaba, Spot piyasada hisse alıp, aldıkları hisseleri hedge etmek amacıyla Vobda shortladıkları için olabilir mi ? :)[/quote]
Sazan hocam vobun asıl amacından uzaklaştığımızdan bunu düşünmek aklımızamı geliyor :..:
Kraşi... eNsync.. 85050 re cört üwwwwwwww hadi koçum bu sefer olsun bee
Asti hocam tam da tepeden kapamış olabilirmi acaba şortlarını :(valla öyle olursa çok üzülcem üüü üüü üüü